• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Merhaba kizlar ben 3ay önce karin germe ve lipo ameliyati oldum :KK76:sonucumdan memnun kalinca memelerimide yaptirmaya karar verdim, doktorunla yazistik resimden gördügü kadari ile protez ile diklestirmeyi önerdi bana. Ben Lolipop izinden korktugum icin memeucundan diklestirme istiyorum ama doktorum ölcümlerden sonra belli olur dedi. Temmuzda randevulastik ameliyatimi sonbahara düsünüyorum insallah. Size sorum: yurt disinda yasadigim icin istanbulda 1hafta kalsam yetermi? Sonrasi icin gelememem problem olurmu?

Yanında bır kac boyut getırcekmıs bılmıyorm moralım bozuldu oldu bıttıye getırmek ıstemoyorum resım falan görmek ıstıyordum

Canim artik okadar cok meme yapıyorlarki bi bakista anlayabiliyorlar ve bi suru deneme protezi oluyor yanlarında. Benim doktorum yaninda 5-6 boy getirmisti ve ilk taktigi olmus. Ve cbenimde cizimlerim ameliyathanede yapilmisti.
Bence cok gerilme doktorunu iyi taniyorsan guven.
Ama tabiiki soru isaretlerin varsa guven problemi yasiyorsan yada icine sinmeyen biseyler varsa bi daha dusun.

Nerede görüştünüz telefonda mı yani ?? Kimmiş ki o Dr bence hiç doğru değil muayene etmeden direkt ameliyat :stop: millet defalarca görüşüyor haftalarca ya da aylarca ameliyat günü bekliyor o ne hız ya hu :KK20:

Canim o aylarca bekleyenler genelde devlet hastanesinde prof sirasi bekleme oluyor yada dr cok isim yaptiysa oluyor. Dr foto falan gorduyse az cok fikir edinmistir zaten.

Canim artik okadar cok meme yapıyorlarki bi bakista anlayabiliyorlar ve bi suru deneme protezi oluyor yanlarında. Benim doktorum yaninda 5-6 boy getirmisti ve ilk taktigi olmus. Ve cbenimde cizimlerim ameliyathanede yapilmisti.
Bence cok gerilme doktorunu iyi taniyorsan guven.
Ama tabiiki soru isaretlerin varsa guven problemi yasiyorsan yada icine sinmeyen biseyler varsa bi daha dusun.

Arkadaslar selamlar :) bu viktoria secret mankenlerinin gogusleri estetik dimi :)) cunku cok zayif bi insanin o kadar buyuk gogsu olamaz yani olmamali :KK70: adriana ve candice swaponel var ozellikle bu ikisini merak ediyorum bilen var mi :)
Aman sanane diyebilrsiniz evet banane ama maksat muhabbet bi de merak ettim harbiden :)
Evet çoğu estetiklı bence de o kadar çöp gibi olup da bi tek memeye mi veriyor rabbim bu yag dokusunu?? Bu ne şanstır yani, bence estetik eseri biz de bakıp bakıp iç geçiriyoruz zaten ünlülerin de çoğunun karnı estetiklı o kadar doğum yapıyorlar tahta gibi karın eskiden saf saf inanıyordum sonra anladim ki o kadar diyet plates Vs olsa benimki olurdu ne kadar olsa az bişey bombé oluyor doğumlardan sonra ünlülerdé o bile yok hepsi Allahın şanslı kulu :))

Yarın gönderecem bakacak ona göre bır kac boyut getırcek yurt dısından gıttıgımız ıcın süre kısıtlı aslında bıletı almadan sormustum pazar gunu orda olursam görüsebılırmıyız dıye sekreter yurt dısından geldıgınız ıcın ıstısna yapabılırız demıstı carsambada resmı tatılmıs bakalım yarın tekrar arıycaklar ben bıraz sıtem yaptım kısıtlı ama oldu bittıyede gelmesın amelıya

Canim o aylarca bekleyenler genelde devlet hastanesinde prof sirasi bekleme oluyor yada dr cok isim yaptiysa oluyor. Dr foto falan gorduyse az cok fikir edinmistir zaten.
Haklısın canım ben sadece yapılması gereken tahliller ve tetkikler varya onun için söyledim elbette işinin ehli tecrübeli bir Dr için sorun değildir bazı şeyler..

Haklısın canım ben sadece yapılması gereken tahliller ve tetkikler varya onun için söyledim elbette işinin ehli tecrübeli bir Dr için sorun değildir bazı şeyler..

aynen. tahlillerde aynı gün yapılır. hızlandırırlar 1 saatte bütün tetkikler olur biter. ama dediğin gibi dr işinin ehli ise.

aynen. tahlillerde aynı gün yapılır. hızlandırırlar 1 saatte bütün tetkikler olur biter. ama dediğin gibi dr işinin ehli ise.
ben sadece detaylı görüsürüz dıye
Slm canım ısının ehlı bır doktoe zaten burda yaptıgı ıslerı gördükten sonra kararımı o doktordan yana yaptım ama genede detaylı görmek ve konusmak ıstedım hastaneye getıedıklerı ne kadar dogru olur resımlere bakarak bılemedım sonucta derının durumu falan belkı benım hayırlısı eger mümkünse pazartesı ılk olarak muayenehanesıne gıtmeyı ordan hastaneye gıtmeyı ıstıycem belkı getırdıklerı uygun olmuycak bırde doktorların elınde varmıdırkı her boyut

Slm canım ısının ehlı bır doktoe zaten burda yaptıgı ıslerı gördükten sonra kararımı o doktordan yana yaptım ama genede detaylı görmek ve konusmak ıstedım hastaneye getıedıklerı ne kadar dogru olur resımlere bakarak bılemedım sonucta derının durumu falan belkı benım hayırlısı eger mümkünse pazartesı ılk olarak muayenehanesıne gıtmeyı ordan hastaneye gıtmeyı ıstıycem belkı getırdıklerı uygun olmuycak bırde doktorların elınde varmıdırkı her boyut
Ameliyat sırasında her boyut bulunduruluyormuş canım deneyip en uygunu hangisi o takılıyormuş öyle demişti benim görüştüğüm Dr.

canım en az 5-6 tane getiriyorlar zaten. eğerki mentor kullanacaksa 25'e büyüyor zaten protezler. 250-275-300-325-350-375 gibi. bak 6 tane oldu bile :))

canım en az 5-6 tane getiriyorlar zaten. eğerki mentor kullanacaksa 25'e büyüyor zaten protezler. 250-275-300-325-350-375 gibi. bak 6 tane oldu bile :))
slm kızlar bugun aradı doktor dün fırca atmam ıyı olmus pazar günü görüselım dedı resımlerdende 350 400 arası yapabılırız dedı burada beraber karar verırız dedı ıyı oldu ya ıcım rahatladı

Benim ameliyatımda en az 10-15 boy vardı. Masaya hazırlayıp küçükten büyüğe doğru sıralıyorlardı :) İçi steril su dolu küvet gibi birşeyin içinde yüzüyorlardı deniz anası gibi :D

Aynen oyleydi benimkinde 5-6 tane vardi yanlarindada busuru kutulu vardı. Hatta 250 yaziyodu birinde insallah bunu takmaz demistim icimden. :)))

Aynen oyleydi benimkinde 5-6 tane vardi yanlarindada busuru kutulu vardı. Hatta 250 yaziyodu birinde insallah bunu takmaz demistim icimden. :)))
Ahahahh... :D Bende 400 cc yi gösterip işte bunu istiyorum,kaç cc bu demiştim :) Hemşire 400 diyince tamam bunu takın demiştim :D Allah gönlüme göre verdi işte ;)

Back
X