Meme estetiği olan ünlüler

Ne varsa Türklerde var, ben bizim hatunları özellikle Beren'inkileri çok beğeniyorum, yabancılarınki genelde çok abartı. Serenay'ın çok yapay, Hande'nin güzel, diğerlerini beğenmedim. Yabancılarda Paris Hilton, Natalie Portman güzel ama abartı. Adriana'nın silikon olduğunu bilmiyordum, bağırıyormuş resmen, hiç dikkat etmemişim:)

Serenay sarıkaya ve beren saatinkileri begendigim benn. İkisi de yuvarlak silikon dimii?? Bu ünlüler arasında damla yaptıran var mı acaba??

Nicole kidman ' ınkiler iğrenç.Bu adın milyon dolarlarıyla ancak bunu mu yaptırabilmiş.Serenay'ınki de top gibi, çok yapay .

Victoria nin o ortadan TOP TOP taşan görüntü bana çok itici geliyor silikonum diye bağırıyor Allahtan dr da aynı fikirdeydi de öyle bir görüntü ile karşılaşmadım

sereney sarıkaya öykü çelik victoria backham çok yapay duruyor bence dekolte olsun istiyorlar o yüzden yukarıdan takılıyor ve fırlayacakmış gibi duruyor oysa doğal büyük göğüs fırlayacakmış gibi durmuyor ancak çok sıkarsan alttan o da çirkin durur kadınlar üstten taşan memenin nesini beğeniyor bilmiyorum zevk meselesi tabii ama doğal ve dolgun daha zarif oluyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…