Meme estetiği olacağım.. Neler yaşarım?

Biraz önce baska bir konunun cok kotuydu msjlarindan sonra ilac gibi geldi bu yaziniz... şu diren de korkutmuyor degil ama anlık demissiniz sevindm
Rica ederim :) ya şöyle söyleyeyim şu an 8. Günümdeyim. Dün alışveriş mağazasına gittim gezdim tozdum :)
Diren için de şöyle söyleyeyim benim ki yapışmıştı hatta doktor çıkarırken uğraştı ona rağmen anlıktı

4 gun yeterli bi sure.Ben olursam ameliyattan cikar cikmaz konu acicam insallah
Bence de Ayırca ben zaman geçmeden yazdım çünkü ilk ameliyat haftasını merak ediyordum ve hiç bir şey bulamamıştım. Acıyı yeni deneyimlemiş birilerinin yorumuna ihtiyacım vardı.. Madem yok dedim olunca ben yazarım

Evet doktor kas zarı altı dedi ama kaç gün kendime gelemem ev işlerine dönmem için kacgun gerekli onu merak ediyorum
Benim bugün 9.günüm 4.Gün kendimi çok yormadan evi bile süpürdüm yemek hazırladım, ilk 3 gece hiç geçmeyecek bu ağrılar dediğim halde bir anda iyileşme hızlandı. Biraz sizin bünyenize bağlı bir süreç

Çantanıza neler koydunuz onu da merak ediyorum hastanede neler lazım oldu.inden düğmeli pijama takımı aldım mesela
Ameliyattan sonra ayakkabı giymek zor oluyor, yanınıza terlik almanızı tavsiye ederim, sporcu südyeni almıştım ben siz doktorunuzun tavsiyesine göre bi iç çamaşırı alın, ıslak mendil mutlaka olsun yanınızda bunun gibi şeyler

Çantanıza neler koydunuz onu da merak ediyorum hastanede neler lazım oldu.inden düğmeli pijama takımı aldım mesela
Terlik oradan veriyorlar çünkü bizim aldığımız tüm terlikler orada ağır geliyor.. ben pijama takımı aldım önden düğmeli , sonra terlik aldım. Bi tane yedek iç çamaşırı aldım. Zaten sporcu sütyeni takıp gitmiştim. Ancak ben açıkçası 1 gün kaldım. Hiç pijama falan giymedim. O ameliyat önlüğü ile kaldım. Çünkü tuvalete gitmek iç çamaşırını indirmek bile zorlayıcıyken, pijama hiç giyemiyorsunuz. Islak mendil alın mutlaka yanınıza , bardak bol bol. Çünkü susadıkça içiyorsunuz anestezi sonrası

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…