Cevabınız için çok teşekkürler öncelikle. Peki arada hissediyor musunuz protez olduğunu içinizde bir şey olduğunu yoksa kendi memeniz gibi mi artıkYaa ben üta masası gibiydim.. çok güzel dolgun memelerim. Keşke daha önce yaptırsaydım. 1 yılı geçti ve çok memnunum. Eğer memen yoksa ve iyi bir hekim bulduysan hiç bekleme..
Eşim de sevgilim de yok :) kendim için istiyorum özgüvenim de yok yazın istediğim şeyleri giyemiyorum bir de. Siz oldunuz mu pişman mısınız ?Aslında eşin yada sevgilin rahatsız olmuyorsa öyle kalabilir.
İlk zamanlar öne doğru eğilince lıkır lıkır ses geliyordu. Sonra geçti. Bende 440cc var kendim bildiğim için protez olduğunu,dolgun geliyor elime.. alıştım artık kendi memelerim gibi.Cevabınız için çok teşekkürler öncelikle. Peki arada hissediyor musunuz protez olduğunu içinizde bir şey olduğunu yoksa kendi memeniz gibi mi artık
Cesaret edip yaptırıcam galiba Teşekkürler bilgilendirmeniz içinİlk zamanlar öne doğru eğilince lıkır lıkır ses geliyordu. Sonra geçti. Bende 440cc var kendim bildiğim için protez olduğunu,dolgun geliyor elime.. alıştım artık kendi memelerim gibi.
Ben eşim için yaptırmadım mesela. Kendim için, kendimi iyi hissetmek için. Giydiğim olmuyordu, dümdüz duruyordu. Şimdi çok güzel duruyor. Kendimi seviyorum..
5 ay oldu ameliyat olali hic ameliyat oldugumu bile hissetmiyorum. Keşke daha önce yaptirsaymisim. 5 10 sene sonra ne olur bilemem ama suan bi sorunum yok cok şükür.Arkadaşlar göğüs büyütme istiyorum kas altı mentor önerdi doktor fakat çok kararsızım meme dokum baya az özgüvenim yok ileride pişman olur muyum ya da kendi bedenim gibi hissedip yokmuş gibi hissedip iyi ki der miyim ya da bana rahatsızlık verir mi olanlar varsa yazarsa çok sevinirim
Ben hiç olmadım ölçülerim dışarıdan dikkat çekici kadar yeterli, eve gelipte sütyen çıkınca rahatlıyorum resmen. Seninkiler hiç mi yok?Eşim de sevgilim de yok :) kendim için istiyorum özgüvenim de yok yazın istediğim şeyleri giyemiyorum bir de. Siz oldunuz mu pişman mısınız ?
Yok vallaBen hiç olmadım ölçülerim dışarıdan dikkat çekici kadar yeterli, eve gelipte sütyen çıkınca rahatlıyorum resmen. Seninkiler hiç mi yok?
yani nasıl yok bazı erkeklerde bile yolda gözüme çarpıyor o kadar mı kötü sizinkiYok valla
Bu yoruma katılıyorum kendine bu ameliyat eziyetini verme ben oldum kimseye önermiyorum çevremdeAslında eşin yada sevgilin rahatsız olmuyorsa öyle kalabilir.
Neden pişman oldunuz acabaBu yoruma katılıyorum kendine bu ameliyat eziyetini verme ben oldum kimseye önermiyorum çevremde