Meme estetiği ile ilgili sorularım var

miyavlayanaslan

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
284
577
Merhabalar Memelerimin boyutundan fazla rahatsız değilim ama imkanım varken biraz daha mı büyük olsalar diye düşünüyorum.
Sadece kafamı kurcalayan şu;
Ameliyattan sonra göğüsler çok sert oluyor mu, zamanla yumuşuyor mu ve bu yumuşama normal meme dokusu gibi oluyor mu?
Çünkü şu anki yumuşaklıklarını çok seviyorum ve çok farklı olsun istemem
Birde ben yan yatıyorum genelde. Sırtüstü uyumam gerekir mi acaba?

Çok soru sordum ama tecrübeli olduğunuz için yorumlarınızı merak ettim
Teşekkürler şimdiden

Protezden proteze degisir yatmada problem yasanmiyor yuzustude yat sikinti yok. Ve kas altinda kendi gogsunden farksiz oluyor

Protezden proteze degisir yatmada problem yasanmiyor yuzustude yat sikinti yok. Ve kas altinda kendi gogsunden farksiz oluyor
Çok teşekkür ederim Ben genelde hafif yan uyuyorum çünkü sırt üstü uyumak yutağımdaki sorun nedeniyle sıkıntılı oluyor Yan uyuyamazsam diye endiselendim
Birde daha önce yaptırmıs bir arkadasımınkine dokunduğumda sert ve gergindi Nasıl desem bilemedim ama patlayacak gibiydi bir yıl geçmesine rağmen
Ben de göğüslerim birazcık daha büyük olsun istiyorum Omuzlarım cok dar o yüzden su ankinden 1 cup hatta yarım cup bile fazla olsa olur
Daha iyi olsun isterken yapay durmasından çekindim
Kas altına yapılınca ağrı sızı daha fazla oluyor mu acaba
Daha önce görüstügüm bir doktor damla şeklinde ve kas zarı altına demisti ama 1 sene falan oldu Hormonlarım düzelene kadar ameliyat olamayacağım
(':

şimdiki yumuşaklığını çok sevdiğinizi söylemişsiniz , boyutundan çok rahatsız değilim ama biraz büyüse iyi olur demişsiniz , hatta silkon bir memeye dokunduğunuzda sert hissettiğizi söylemişsiniz bu söylediklerinizden yola çıkarak ben yaptırmanın sizi sonradan pişman edebileceğini tahmin ediyorum , ben çok mutluyum ama benim meme dokum hiç yok gibiydi nerede ise , bence gerçek meme kıvamında değil ,bu beni rahatsız etmiyor , ancak forumu biraz incelerseniz, bundan ciddi rahatsızlık duyanlar var ,bir de sonuçlar da kişiden kişiye çok değişebiliyor , ben hep şöyle bakıyorum girilen riske değer mi, benim açımdan değiyordu ,ve sonuç iyi de oldu , hala aklıma geldikçe iyi ki olmuşum bu ameliyatı diyorum , ama sizin açınızdan bu riske girmek değmeyebilir , çünkü tekrar belirtim bence gerçek meme kadar yumuşak değiller

Benimkiler 1.5 yıl sonra yumuşadılar. Alttan dokununca veya sırt üstü yatınca taş gibi oluyorlar. Normal meme kıvamında değiller. Sütyen dahi takamıyorum. 1 cup büyük olsun diye onca para sayıp ameliyat olup onca zorluğu çekmenize gerek yok bence.

Cevabınız için tekrar teşekkür ederim En iyisi simdilik yaptırmamak gibi duruyor o zaman En azından tedavim bitene kadar askıya alacak gibiyim Sağolun Zaten forumu biraz daha dolasınca benzer konuları da gördüm

Ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ederim Forumu biraz dolasınca gördüm, haklısınız Bana da pisman olurmusum gibi geldi Simdilik askıya almak en iyisi Tekrar tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…