MEME ESTETİĞİ İÇİN ÖNERİ YARDIM ?!!

nefertarila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2022
6
3
34
Merhaba arkadaşlar, ben meme estetiği olmak istiyorum haziran gelmeden ama bu sürekli değişen fiyatlar beni bıktırdı yakın zamanda yaptıran birisi varsa nerde ne kadara yaptırdı yardımcı olabilir mi? 25 bin bütçem var. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Nerde oturyorsun Ankara'da ozan güven kaplan hoca Hacettepe üniversitesinde ben çok menmun kaldım şuan 4.gunum ama çok ilgilendi sonuçu da tam istediğim gibi

Merhaba bende ankaradayim size denk geldim süreç nasıl geçti ne kadar sürede normal hayatınıza döndünüz.Birde Hacettepe üniversitesindemi oldunuz özel muayenehanedemi ücreti ne kadar

Nerde oturyorsun Ankara'da ozan güven kaplan hoca Hacettepe üniversitesinde ben çok menmun kaldım şuan 4.gunum ama çok ilgilendi sonuçu da tam istediğim gibi
Merhaba bende ankaradayim size denk geldim süreç nasıl işliyor ne kadar sürede normal hayatınıza döndünüz.Ücret ne kadar hastanedemi oldunuz özel kliniktemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…