• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

evet serap biz üç kişiyiz hatta ceteyız lütfen yani daha gecen konuştuk sorunlarınıza benı karıştırmayın dedim ..!!!
ama hala katıyorsun cidden cok sınırlenıyorum.. ayrıca hasan bey tum hasatalrına numarasını verır banada verılmıştı ılk gün kendı verdı hatta ..ayrıca 3 kişi değiliz sen taktın bi üçümüz görüyorsun senı kırmak üzmek ıstemem ama sen surekli bunu yapıyorsun.
Canim ben seni karistirmadim basta arzum dedi biz diye fark ettiysen ? Neden bu kadar sinirleniyorsunuz anlamis degilim birda benim hasan beyle yasadiklarimi yazmam suc mu bu benim yasadiklarim !! illaki guzel seyler mi yazmam gerek anlamis degilim hep ayni konular gelip gidiyor !
Sahsen biri benim doktora boyle biseyler desin ben sizin gibi yapmam acikcasi cunku o kisi ne yasadiysa soyler normal yani
Ben diyemem aaaa hayir kesinlikle oyle degil diye savunamam

Biz derken Hasan fındık hastaları kastetmedim ben,hepimiz sonuçlarımızla ortadayız demek istedim ..! Sen nasıl bakarsan öyle anlıyorsun,maksadın farklı anlatsamda anlamazsınki!

Canim ben seni karistirmadim basta arzum dedi biz diye fark ettiysen ? Neden bu kadar sinirleniyorsunuz anlamis degilim birda benim hasan beyle yasadiklarimi yazmam suc mu bu benim yasadiklarim !! illaki guzel seyler mi yazmam gerek anlamis degilim hep ayni konular gelip gidiyor !
Sahsen biri benim doktora boyle biseyler desin ben sizin gibi yapmam acikcasi cunku o kisi ne yasadiysa soyler normal yani
Ben diyemem aaaa hayir kesinlikle oyle degil diye savunamam
bende hayır kesınlıkle oyle değıl mi yazdım şimdi.. ben de sen nasıl olumsuzu yazıyorsan bende ne yaşadıgımı paylaşıyorum cunku memnun kaldım mutlu oldum allaha şükürler olsun bu kolay bır amelıyat degıl insan zaten uzuldugu ıcın bu amelıyatı oluyor ve ıyı bır sonuc beklıyor ben burda sorun yaşayanlar ıcın ne kadar cok üzülüyorum ..bizler derken üçümüzümü kastemiş? niye oyle anlıyorsun ben genel algıladım biz görmedim farketmedım. sız üçünüz diyince sınırlendım tabilki haklı olarak.. ve bu konuda ki hassasıyetımı bılmen gerekıyor okadar yazdım yanı..

bende hayır kesınlıkle oyle değıl mi yazdım şimdi.. ben de sen nasıl olumsuzu yazıyorsan bende ne yaşadıgımı paylaşıyorum cunku memnun kaldım mutlu oldum allaha şükürler olsun bu kolay bır amelıyat degıl insan zaten uzuldugu ıcın bu amelıyatı oluyor ve ıyı bır sonuc beklıyor ben burda sorun yaşayanlar ıcın ne kadar cok üzülüyorum ..bizler derken üçümüzümü kastemiş? niye oyle anlıyorsun ben genel algıladım biz görmedim farketmedım. sız üçünüz diyince sınırlendım tabilki haklı olarak.. ve bu konuda ki hassasıyetımı bılmen gerekıyor okadar yazdım yanı..
Tabiki paylasacaksin canim mutlu oldugunu memmun oldugunu .. Allah daha mutlu etsin herkese bunu dilerim zaten dusmanima bile kotu bir sonuc vermesin ... Bende anlamadigim sey benim de hasan beyle yasadiklarimin iyi ve kotu tarafini soyluyorum ben kotulemedim okursaniz

Canım,Hasan bey için tüm hastaları özeldir.Sen Hasan beyle hiç Yüzyüze bile gelmediki,konuşmadın bile.Bu antipati neden,son ana kadar ameliyat olmayı düşünüldüğün doktoru neden şimdi yerden yere vurmaya çalışıyorsun anlamış değilim.(anlıyorum ama neyse ) :)
Bırakta GERÇEKTEN görüşmüş olan kişiler yorum yapsın.
Bizler sonuçlarımızla ortadayız.!

Görüşmeye gittiğimde kartını verdi kendisi.. Dr sonuçta bu call center değil her muayenehane yi arayanın telefonuna baksın.. zaten aslında bizim bile Dr U değil asistanları aramamız lazım onlar bunun için var asiste etmek için.

Görüşmeye gittiğimde kartını verdi kendisi.. Dr sonuçta bu call center değil her muayenehane yi arayanın telefonuna baksın.. zaten aslında bizim bile Dr U değil asistanları aramamız lazım onlar bunun için var asiste etmek için.
Benim doktorum bana telefon numarasını bile vermedi, hastalarıma vermiyorum ama her durumda sekreterimi arayabilirsiniz dedi. Bu onun kötü bir doktor olduğunu göstermez ki zaten.. Hatta ben kadına hak verdim, zırt pırt her şeye arayan hastalar olur mutlaka, kadın tüm gün onlarla mı uğraşsın. Ben uzakta olduğum için son gün bir istisna yapıp numarasını verdi, ben birkaç problemden dolayı whatsapptan yazmak durumunda kaldım ama yine de çekinerek yazdım rahatsız etmemek adına.. Ben de doktorumu çok seviyorum, çok da ilgili bir doktor..

Benim doktorum bana telefon numarasını bile vermedi, hastalarıma vermiyorum ama her durumda sekreterimi arayabilirsiniz dedi. Bu onun kötü bir doktor olduğunu göstermez ki zaten.. Hatta ben kadına hak verdim, zırt pırt her şeye arayan hastalar olur mutlaka, kadın tüm gün onlarla mı uğraşsın. Ben uzakta olduğum için son gün bir istisna yapıp numarasını verdi, ben birkaç problemden dolayı whatsapptan yazmak durumunda kaldım ama yine de çekinerek yazdım rahatsız etmemek adına.. Ben de doktorumu çok seviyorum, çok da ilgili bir doktor..
Bende bi kere aradım onda da trafiğin ortasındaymış korna Siren sesleri geliyordu.. müsait değilim kim arıyordu dedi bende bi şey soracaktım sonra ararım dedim kapattım bence de yani bi Dr u çok çok önemli olmadıkça aramak doğru değil.. asistanı Seval hanım yardımcı oldu bana mail ile foto attım meme uçlarım morarınca oda çok normal dedi. Benim için yeterli bu ( hemde pazar günüydü)

Bende pazartesi hasan beye muayene oldum benim kombine ameliyat olacak.burda hasan bey için ilgisiz gibi yorumlar okudugumdan önyargılı gittim.ondan önce onur erol la görüşmüş tüm 400 lira muayene ücreti ödedim doğru dürüst ilgilenmedi. Yanından ağlayarak çıktım. Hemen ardından hasan beye gittim yaklaşık bi saat görüştük çok ilgilendi.yanindan çıktığımda guluyodum. Içinde garip bi güven oldu.hatta giderken baya yanagimdan öptü beni çok sıcak. .Inşallah ameliyatlarım bittiğinde de sonuclarim çok iyi olur

Bende pazartesi hasan beye muayene oldum benim kombine ameliyat olacak.burda hasan bey için ilgisiz gibi yorumlar okudugumdan önyargılı gittim.ondan önce onur erol la görüşmüş tüm 400 lira muayene ücreti ödedim doğru dürüst ilgilenmedi. Yanından ağlayarak çıktım. Hemen ardından hasan beye gittim yaklaşık bi saat görüştük çok ilgilendi.yanindan çıktığımda guluyodum. Içinde garip bi güven oldu.hatta giderken baya yanagimdan öptü beni çok sıcak. .Inşallah ameliyatlarım bittiğinde de sonuclarim çok iyi olur

burada bazen olumsuz yorumlar olabılıyor bunlara aldanıp ön yargıyla gıtmemek gerekiyor butun doktorlar ıcın bu gecerlı cok güzel bir örnek olmuş yazdığın ön yargıyla gittin bak ne sıcak geldi adam:KK66: hasan bey bır tanedır sıcaktır içten öper..:KK66:

Senin adına çok sevindim çok güçlü bir kızsın.. inşallah güzel sonuçlar alırsın..

Kötü bir enerji ile gitmişsiniz ama mutlulukla çıkmışsınız ne güzel ;) Herkesin görüşü farklıdır tabi,birde aslında doktor olarak düşünmemek lazım.Yani kimi insanlarla tanışıyor karşılaşıyoruz.Kötü bir his,elektrik aldığımızda ona karşı bizde negatif oluyoruz değilmi? Herkim olursa olsun karşımızdakine ne verirsek onu alırız aslında,bunu birçok kişi unutuyor ve hep karşısındaki kişiye bağlıyor.Bakalım karşınızdaki kişi sizi sevdimi,iyi elektirik aldımıki sizede iyi his versin dimi ama :KK66:
Kombin ameliyat demişsiniz,ne tür ameliyatlar işlemler bunlar acaba merak ettim.. Bende Hasan beye birçok ameliyat oldum,hepsinden memnun kaldım çok şükür :nazar::KK49:

Inşallah izler falan çok kötü olmaz en çok onlardan korkuyorum. Her yanım kesilecek zaten umarım sonuç çok güzel olur. Hasan beye güvenmek zorundayım
İzler biraz kişisel bir durum.Yani kimi vücut izleri çok iyi iyileştirip silikleştiriyor,kimi vücut tepki veriyor işte.. Bende iz konusunda takıntılıyım.Meme büyütme de kesi yerini meme ucu tercih ettik,izler tamamen yok oldu gibi. Tam karın germe oldum altı hafta önce.İzler ilk başta çok fenaydı ama şimdi gayet güzel iyileşiyor çok şükür.. Zamanlada daha iyi olacak inşallah. Gerekirse krem veya silikon bantlar öneriliyor zaten.. Sonuçtan ven çok memnun kaldım,inşallah en az sende benşm kadar memnun kalırsın canım ;)

Back
X