• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

Hasan bey şuan ne kadara yapıyor meme büyütmeyi acaba
merhaba, kendisiyle geçen hafta yaptığım randevuda 10bin tl fiyat verdi. İlgisizliğinden dolayı zaten hoşlanmamıştım pazarlık yapmadım payı var mıdır bilmiyorum. Ayrıca kendisine fotoğraf görebilir miyim dediğimde "yanıltıcı olur" diyip geçiştirdi, güvenimi kazanamadı.

merhaba, kendisiyle geçen hafta yaptığım randevuda 10bin tl fiyat verdi. İlgisizliğinden dolayı zaten hoşlanmamıştım pazarlık yapmadım payı var mıdır bilmiyorum. Ayrıca kendisine fotoğraf görebilir miyim dediğimde "yanıltıcı olur" diyip geçiştirdi, güvenimi kazanamadı.
Banada ilgisiz geldi hasan bey bir kere telefona cikmadi doktorla guven kazanmak cok onemli !
Su fiyat konusu da beni rahatsiz ediyor hep fransada pazarlik diye bisey yok fiyat neyse odur

Paraya doymuş demekki çift silikonmu takacak hayrrt :KK70:ben ismet alpaydına gitim 5000 dedi ve gerçekten ilgiliydi rwsim göstrtdim bana bu kızı getircwkmisin dedi çok şakacı dedim çalışıyorum iyleşmem ne kadar zamn alır.dedi mız mız bi bayansan 10 gün yatatsın ama degilsen git ertesi günü çalışırsın dedi.

hasan bey için soğuk ıtıcı fılan okuduğumda cok garıp geliyor bana karşı cok ılgılı samımı ve güvenilirdi her zaman da aynı sempatikliği devam ediyor bir kere garıp bi hareketini görmedim itici olarak herneyse iyi ki bana oye gelmemiş onun hastası olduğum için cok mutluyum istedıgım sonucu bana verdı elleri dert görmesin..

hasan bey için soğuk ıtıcı fılan okuduğumda cok garıp geliyor bana karşı cok ılgılı samımı ve güvenilirdi her zaman da aynı sempatikliği devam ediyor bir kere garıp bi hareketini görmedim itici olarak herneyse iyi ki bana oye gelmemiş onun hastası olduğum için cok mutluyum istedıgım sonucu bana verdı elleri dert görmesin..
Canim biz itici soguk yazmadik ki ! Ilgisiz yazdik
Hele yurtsisinda olup da guvenini kazanmak cok zor yani en azindan telefonla gorusebilirdi muane olamiyoruz madem .. Isinde basarili olabilir ama her zaman duydugum sey ilgisizlik oldu hasan bey icin
Biraz daha ilgilense daha iyi olurdu cunki bu dirumlarda cok ihtiyacimiz oluyor

Hele yurtsisinda olup da guvenini kazanmak cok zor yani en azindan telefonla gorusebilirdi muane olamiyoruz madem .. Isinde basarili olabilir ama her zaman duydugum sey ilgisizlik oldu hasan bey icin
aslında her zaman telefonlada kendi bile aratan biri ulaşamadıgın zaman da mesela ben amelıyat olmadan bile cok konuştum malum böbrek taşı olmuştu bi destekcım de o olmuştu haklısın ama ıannılmaz yogun bır aydır adam oraya gıdınce ınsan dolup taşması görüyorsun belkı yogun oldugundan olmuştur bilemiyorum neyse sen zaten başka birine oldun boşver kısmet değilmiş.

Sanırım şu anki fiyatı bu,daha uyguna yapan hastaneler ve doktorlarda var tabi.Siz Tuğrul beylede görüşceksiniz sanırım,bakalım onun tavrını nasıl bulacaksınız ;)
Fotograf göstermiyor evet,ben 2011 senesinde ameliyat oldum kendisine,banada foto götermemişti.Ynaıltıcı olur demişti,haklıda.Birincisi hangi doktkor kötü sonuç gösteririki zaten,ikincisi herkesin vücudu,yapısı,meme şekli farklı.Bundandolayıda kişiye özel sonuçlar çıkıyor.Bir fotoyu begenipte bana bunun aynısını yap diyemeyiz,ama foto görünce hastalar o beklenntide olabiliyor.Bunun aynısından olsun gibi.Örnegin benim göğüslerim birbirine çok yakın,bu yapısal bir durum.Bana oldu ama sana olmayabilir yani ;) Birçok doktor foto gösterme taraftarı değil inanın.Hatta bazı doktorla sütyen içinde protez denemeside yapıyor.Ama alacağınız sonuç aynı protezde asla aynı olmaz.Çünkü kas altı kas üstü gibi yöntemlerde protezin duruşu,zamanla değişimi inanın çok farklı oluyor.Sütyen içinde,memenin dışında duan protez size asla tam sonucu göstermez! Güveninizi kazanan doktoru bulana kadar araştırın,umarım sizin için en iyisini bulursunuz ;)

Paraya doymuş demekki çift silikonmu takacak hayrrt :KK70:ben ismet alpaydına gitim 5000 dedi ve gerçekten ilgiliydi rwsim göstrtdim bana bu kızı getircwkmisin dedi çok şakacı dedim çalışıyorum iyleşmem ne kadar zamn alır.dedi mız mız bi bayansan 10 gün yatatsın ama degilsen git ertesi günü çalışırsın dedi.
Ben 2011 de Hasan beye beş bine ameliyat oldum.Tabiki fiyatın aynı kalmasını bekleyemeyiz..Daha uyguna yapan hastaneler ve doktorlarda var.Para kısmı önceliginiz ise,çok önemlisi ise,belirli bütçeniz var ise daha çok araştırın.Bogaziçi Tıp Merkezi ilede görüşün muhakkak tavsiyem ;) Ertesi gün çalışırsın ada pek inanmayın,bir hafta aldığınız narkotik ilaçların etkisind eoluyorsunuz ve öyle çok kolay bir süreçte değil..
Elleri dert görmesin,aynen ;)
Evet,yurtdışında olmak,doktorla yüzyüze görüşememek çok kötü.Ama inan buradaki sonuçalrı görüpte karar verenlerde var.Onlarda çok mutlu;) Sende mutlusun..Önemli olan bu..Demekki senin içinde hayırlısı bu imiş..Görüşmeden ilgisiz yazmakta çok doğru değil bence ama olabilir tabi,siz öyle hissetmişsiniz olabilir yani..Hele telefonla bile konuşmadan ilgisiz demek ne kadar etik..? Hasan bey çok yoğun bir cerrah,muayenede bile bize çok az vakit ayırdığına şahidim.Önemli olan bana çıkarttığı sonuç,memnunmuyum memnunum.yeter bana :) sonuçlarımızla,süreçlerimizle ortadayız hepimiz..

Sanırım şu anki fiyatı bu,daha uyguna yapan hastaneler ve doktorlarda var tabi.Siz Tuğrul beylede görüşceksiniz sanırım,bakalım onun tavrını nasıl bulacaksınız :KK66:
Fotograf göstermiyor evet,ben 2011 senesinde ameliyat oldum kendisine,banada foto götermemişti.Ynaıltıcı olur demişti,haklıda.Birincisi hangi doktkor kötü sonuç gösteririki zaten,ikincisi herkesin vücudu,yapısı,meme şekli farklı.Bundandolayıda kişiye özel sonuçlar çıkıyor.Bir fotoyu begenipte bana bunun aynısını yap diyemeyiz,ama foto görünce hastalar o beklenntide olabiliyor.Bunun aynısından olsun gibi.Örnegin benim göğüslerim birbirine çok yakın,bu yapısal bir durum.Bana oldu ama sana olmayabilir yani :KK66: Birçok doktor foto gösterme taraftarı değil inanın.Hatta bazı doktorla sütyen içinde protez denemeside yapıyor.Ama alacağınız sonuç aynı protezde asla aynı olmaz.Çünkü kas altı kas üstü gibi yöntemlerde protezin duruşu,zamanla değişimi inanın çok farklı oluyor.Sütyen içinde,memenin dışında duan protez size asla tam sonucu göstermez! Güveninizi kazanan doktoru bulana kadar araştırın,umarım sizin için en iyisini bulursunuz :KK66:

Ben 2011 de Hasan beye beş bine ameliyat oldum.Tabiki fiyatın aynı kalmasını bekleyemeyiz..Daha uyguna yapan hastaneler ve doktorlarda var.Para kısmı önceliginiz ise,çok önemlisi ise,belirli bütçeniz var ise daha çok araştırın.Bogaziçi Tıp Merkezi ilede görüşün muhakkak tavsiyem :KK66: Ertesi gün çalışırsın ada pek inanmayın,bir hafta aldığınız narkotik ilaçların etkisind eoluyorsunuz ve öyle çok kolay bir süreçte değil..

Elleri dert görmesin,aynen :KK66:

Evet,yurtdışında olmak,doktorla yüzyüze görüşememek çok kötü.Ama inan buradaki sonuçalrı görüpte karar verenlerde var.Onlarda çok mutlu:KK66: Sende mutlusun..Önemli olan bu..Demekki senin içinde hayırlısı bu imiş..Görüşmeden ilgisiz yazmakta çok doğru değil bence ama olabilir tabi,siz öyle hissetmişsiniz olabilir yani..Hele telefonla bile konuşmadan ilgisiz demek ne kadar etik..? Hasan bey çok yoğun bir cerrah,muayenede bile bize çok az vakit ayırdığına şahidim.Önemli olan bana çıkarttığı sonuç,memnunmuyum memnunum.yeter bana :) sonuçlarımızla,süreçlerimizle ortadayız hepimiz..
Haklisin ama o zaman daha az hasta alsin ve hasta ya , ilgiye daha cok zaman ayirsin
Dusunsene ben su an kafama bir sey takiliyor doktorum aninda cevap veriyor yada en fazla bir saat sonra bu cok onemli bunun tersinin dusunmek bile kotu...

Haklisin ama o zaman daha az hasta alsin ve hasta ya , ilgiye daha cok zaman ayirsin
Dusunsene ben su an kafama bir sey takiliyor doktorum aninda cevap veriyor yada en fazla bir saat sonra bu cok onemli bunun tersinin dusunmek bile kotu...
Canım,bende kafama birşey takılınca yazıyorum hemen cevap veriyor zaten :) Aradığımda meşgulse asistanını arıyorum.Ameliyatta olsalarda açıyorlar hasta telefonunu .Onda sıkıntı yaşamadım hiç ;)

Canım,bende kafama birşey takılınca yazıyorum hemen cevap veriyor zaten :) Aradığımda meşgulse asistanını arıyorum.Ameliyatta olsalarda açıyorlar hasta telefonunu .Onda sıkıntı yaşamadım hiç :KK66:
Bende numarasi yoktu sende olmasi buyuk avantaj tabi o yonden iyi bisey eger cevap alabiliyorsan ne mutlu sana ;) ama bana cevap veren surekli asistaniydi ... Fazla uzatmanin anlami yok tabi bu konuyu ;)

Bende numarasi yoktu sende olmasi buyuk avantaj tabi o yonden iyi bisey eger cevap alabiliyorsan ne mutlu sana :KK66: ama bana cevap veren surekli asistaniydi ... Fazla uzatmanin anlami yok tabi bu konuyu :KK66:
Ameliyat olan tüm hastalarıda numarası vardır Hasan beyin. Telefonla görüşmelere asistanları cevap verir ama doktor ile bizzat görüşme istenirse ve doktor müsaitse tabiki konuşur.O kadarda ulaşılmaz değil tabiki ;)
Tabiki,fazla uzatmanın anlamı yok.Ama ben yanlış bilinen yada bilinmeyen şeyleri yaşadığım süreçlere bakaraktan aydınlatıyorum sadece ;) Yanlış anlaşılmasını istemem ..

valla bilemiycem cnm ben anında cvp alıyorum ben hasan beyden cok memnun kaldım bunu her zaman da dıle getırıyorum insanıyetı ılgısı süreç boyunca ne olduysa hıc bır zaman sırtını cevırmedı bilakis aynı şekılde asistanlarıda özellikle gül hanım ona bayılıyorum..ne doktorlar var okuyoruz oldu bıttı posta sende bende şanslıyız o vakit..

Ameliyat olan tüm hastalarıda numarası vardır Hasan beyin. Telefonla görüşmelere asistanları cevap verir ama doktor ile bizzat görüşme istenirse ve doktor müsaitse tabiki konuşur.O kadarda ulaşılmaz değil tabiki :KK66:
Tabiki,fazla uzatmanın anlamı yok.Ama ben yanlış bilinen yada bilinmeyen şeyleri yaşadığım süreçlere bakaraktan aydınlatıyorum sadece :KK66: Yanlış anlaşılmasını istemem ..

arzucum banada şahsi numarasını vermemişti Hasan bey hep gül hnm ve hemşiresi olan bir bayan vardı onla muhatap oldum istediğim de de bana hep meşgul denmişti şimdi belki değişmiştir bilemem tabi 4.5.sene öncesinden bahsediyorum;belki o dönem asistanı yada hemşiresi iletmemiştir unutmuştur notlarımı,yoğun doktor herzaman ulaşmak tabi zor.

valla bilemiycem cnm ben anında cvp alıyorum ben hasan beyden cok memnun kaldım bunu her zaman da dıle getırıyorum insanıyetı ılgısı süreç boyunca ne olduysa hıc bır zaman sırtını cevırmedı bilakis aynı şekılde asistanlarıda özellikle gül hanım ona bayılıyorum..ne doktorlar var okuyoruz oldu bıttı posta sende bende şanslıyız o vakit..

gül hnm bende severim

arzucum banada şahsi numarasını vermemişti Hasan bey hep gül hnm ve hemşiresi olan bir bayan vardı onla muhatap oldum istediğim de de bana hep meşgul denmişti şimdi belki değişmiştir bilemem tabi 4.5.sene öncesinden bahsediyorum;belki o dönem asistanı yada hemşiresi iletmemiştir unutmuştur notlarımı,yoğun doktor herzaman ulaşmak tabi zor.
Ben meme ameliyatı içşn görüşmeye gittiğimde kartını vermişti canım.Ayrıca ameliyatımdan sonrada kartını verdi,asistanıda kartını verdi ve istediğin zaman arayabilirsin demişlerdi.Aradıgımda hep ulaştım istediğim kişilere.Senin sürecin öyle geçirmiş demek,benimkide öyle geçti ;) halen dahada iyi geçiyor canım :)

Ben meme ameliyatı içşn görüşmeye gittiğimde kartını vermişti canım.Ayrıca ameliyatımdan sonrada kartını verdi,asistanıda kartını verdi ve istediğin zaman arayabilirsin demişlerdi.Aradıgımda hep ulaştım istediğim kişilere.Senin sürecin öyle geçirmiş demek,benimkide öyle geçti :KK66: halen dahada iyi geçiyor canım :)
Arzucugum sen heralde hasan beyin ozel hastasisin :) bir sende ozel numarasi var :) neyse ya zaten arayan gorur hasan beye ulasamayinca zaten bize de hak verirler ;)

Evet sansiliyiz dedigin gibi oldu bitti olmamali sonraki surec te cok onemli

Arzucugum sen heralde hasan beyin ozel hastasisin :) bir sende ozel numarasi var :) neyse ya zaten arayan gorur hasan beye ulasamayinca zaten bize de hak verirler :KK66:
Canım,Hasan bey için tüm hastaları özeldir.Sen Hasan beyle hiç Yüzyüze bile gelmediki,konuşmadın bile.Bu antipati neden,son ana kadar ameliyat olmayı düşünüldüğün doktoru neden şimdi yerden yere vurmaya çalışıyorsun anlamış değilim.(anlıyorum ama neyse ) :)
Bırakta GERÇEKTEN görüşmüş olan kişiler yorum yapsın.
Bizler sonuçlarımızla ortadayız.!

Canım,Hasan bey için tüm hastaları özeldir.Sen Hasan beyle hiç Yüzyüze bile gelmediki,konuşmadın bile.Bu antipati neden,son ana kadar ameliyat olmayı düşünüldüğün doktoru neden şimdi yerden yere vurmaya çalışıyorsun anlamış değilim.(anlıyorum ama neyse ) :)
Bırakta GERÇEKTEN görüşmüş olan kişiler yorum yapsın.
Bizler sonuçlarımızla ortadayız.!
Ben yerden yere mi calmis oldum simdi ?? Neyi anliyosun?? ona ameliyat olmadiysam bir nedenim var degilmi ;)para durumu olsaydi lipo yaptirmazdim canim ;)
Iki de bir biz sonuclarimizla oratadayiz demeniz de itici geliyor nedense BIZ derken uc kisi degilmisiniz :)) neyse ya diyeceklerimi dedim zaten fazla soze gerek yok sanirim

Ben yerden yere mi calmis oldum simdi ?? Neyi anliyosun?? ona ameliyat olmadiysam bir nedenim var degilmi :KK66:para durumu olsaydi lipo yaptirmazdim canim :KK66:
Iki de bir biz sonuclarimizla oratadayiz demeniz de itici geliyor nedense BIZ derken uc kisi degilmisiniz :)) neyse ya diyeceklerimi dedim zaten fazla soze gerek yok sanirim
evet serap biz üç kişiyiz hatta ceteyız lütfen yani daha gecen konuştuk sorunlarınıza benı karıştırmayın dedim ..!!!
ama hala katıyorsun cidden cok sınırlenıyorum.. ayrıca hasan bey tum hasatalrına numarasını verır banada verılmıştı ılk gün kendı verdı hatta ..ayrıca 3 kişi değiliz sen taktın bi üçümüz görüyorsun senı kırmak üzmek ıstemem ama sen surekli bunu yapıyorsun.

Back
X