Sanırım şu anki fiyatı bu,daha uyguna yapan hastaneler ve doktorlarda var tabi.Siz Tuğrul beylede görüşceksiniz sanırım,bakalım onun tavrını nasıl bulacaksınız
Fotograf göstermiyor evet,ben 2011 senesinde ameliyat oldum kendisine,banada foto götermemişti.Ynaıltıcı olur demişti,haklıda.Birincisi hangi doktkor kötü sonuç gösteririki zaten,ikincisi herkesin vücudu,yapısı,meme şekli farklı.Bundandolayıda kişiye özel sonuçlar çıkıyor.Bir fotoyu begenipte bana bunun aynısını yap diyemeyiz,ama foto görünce hastalar o beklenntide olabiliyor.Bunun aynısından olsun gibi.Örnegin benim göğüslerim birbirine çok yakın,bu yapısal bir durum.Bana oldu ama sana olmayabilir yani
Birçok doktor foto gösterme taraftarı değil inanın.Hatta bazı doktorla sütyen içinde protez denemeside yapıyor.Ama alacağınız sonuç aynı protezde asla aynı olmaz.Çünkü kas altı kas üstü gibi yöntemlerde protezin duruşu,zamanla değişimi inanın çok farklı oluyor.Sütyen içinde,memenin dışında duan protez size asla tam sonucu göstermez! Güveninizi kazanan doktoru bulana kadar araştırın,umarım sizin için en iyisini bulursunuz
Ben 2011 de Hasan beye beş bine ameliyat oldum.Tabiki fiyatın aynı kalmasını bekleyemeyiz..Daha uyguna yapan hastaneler ve doktorlarda var.Para kısmı önceliginiz ise,çok önemlisi ise,belirli bütçeniz var ise daha çok araştırın.Bogaziçi Tıp Merkezi ilede görüşün muhakkak tavsiyem
Ertesi gün çalışırsın ada pek inanmayın,bir hafta aldığınız narkotik ilaçların etkisind eoluyorsunuz ve öyle çok kolay bir süreçte değil..
Elleri dert görmesin,aynen
Evet,yurtdışında olmak,doktorla yüzyüze görüşememek çok kötü.Ama inan buradaki sonuçalrı görüpte karar verenlerde var.Onlarda çok mutlu
Sende mutlusun..Önemli olan bu..Demekki senin içinde hayırlısı bu imiş..Görüşmeden ilgisiz yazmakta çok doğru değil bence ama olabilir tabi,siz öyle hissetmişsiniz olabilir yani..Hele telefonla bile konuşmadan ilgisiz demek ne kadar etik..? Hasan bey çok yoğun bir cerrah,muayenede bile bize çok az vakit ayırdığına şahidim.Önemli olan bana çıkarttığı sonuç,memnunmuyum memnunum.yeter bana :) sonuçlarımızla,süreçlerimizle ortadayız hepimiz..