Meme estetiği Hacettepe Haldun Kamburoğlu

zlmkyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014
25
8
Eğer ki göğüs estetiği yaptıracaksanız tek adres Hacettepe ve Haldun Bey diyorum.Kendisi hem işinde çok iyi hem de hastalarıyla gece gündüz demeden(sorup cvp alabileceğiniz) ulaşabileceğiniz sıcak, samimi, hasta psikolojisinden anlayan, sizin için en iyisini yapan, güven veren biri.Ben ilk görüşmemde doğru yerdeyim demiştim ve şu an çok mutluyum...Kendisi ameliyatlarını drensiz ve kaburga uyuşturmalı yaptığı için ağrıda olmuyor.Ameliyat sonrası komplikasyonda olmuyor.Hem maddi olarak ta çok uygun diğerlerine kıyasla özel hastahane gibi ameliyat sonrası bakım.Her açıdan şiddetle tavsiye ediyorum....

Son düzenleme:
ben de uzun süre önce haldun hocaya oldum... hem hekimliği hemde insanlığı süper biri... iyi ki tanımışım onu... ağrım sızım da olmadı benim... ne zaman istesem ulaşabiliyorum hala... çok sabırlı özenli ve güven veren biri... doktoruma öpücükler...:KK1::KK1::KK1:

ben de uzun süre önce haldun hocaya oldum... hem hekimliği hemde insanlığı süper biri... iyi ki tanımışım onu... ağrım sızım da olmadı benim... ne zaman istesem ulaşabiliyorum hala... çok sabırlı özenli ve güven veren biri... doktoruma öpücükler...:KK1::KK1::KK1:

Bende ona olmak istiyorum ama eylül sonuna kadar dolu maalesef..sizin resimleriniz varmi profilinizde?

Profilime resim koymadim canim ya hoca vermiyo zaten.Ama sonuçtan memnunum sende oyle olacaksin inş

OTE=estetk;36125793]Arkadaslar hacettepe su an silikonu ne kadara yaptiriyo bilen var mi ?[/QUOTE] canim ben 23 mayista aameliyat oldum.toplamda 4.500tl tuttu.damla protez yaptirsaydim 4.800 tlydi tabi bunun içinde dr ücreti sütyen ve ilaclar hastane masraflari dahil

OTE=estetk;36125793]Arkadaslar hacettepe su an silikonu ne kadara yaptiriyo bilen var mi ?
canim ben 23 mayista aameliyat oldum.toplamda 4.500tl tuttu.damla protez yaptirsaydim 4.800 tlydi tabi bunun içinde dr ücreti sütyen ve ilaclar hastane masraflari dahil[/QUOTE]

Fiyatlar hergeçen gün artıyor sanırım ben daha ucuza olmuştum yaptırmak isteyenler elini çabuk tutsun:))

Ben okulun 2. Döneminde yaptirmayi düşünüyodum bu durumda erteliycem silikon isini cok pahali olmus of 😭😔

Arkadaşlar bakanlık bu ay zam yapmış, bana da doktorum 4600 civarı demişti ama zam gelmiş şu an 5100 civarı tutacak. Emin olmak için başka hastaneleri de araştırdım gerçekten de varmış zam olayı..
oo 500 daha gelmiş. oh ben yırtmışım :KK1::KK1:

Ben okulun 2. Döneminde yaptirmayi düşünüyodum bu durumda erteliycem silikon isini cok pahali olmus of 😭😔
canim sen kime olacaksin ameliyatini doktoruna sor zam gelecekmiş diyolar belki gelmeden yaptirabilirsin narpek damla protez yaptirmis 4.500tl diyo benimki yuvarlak protezdi 4.000tl ye oldu ben sutyen krem parasi ortalama yazdim hemen gorus olurya sende 1000tl kar edersin belki:))

Gününü aylar önceden alsak oluyo mu acaba cok soru soruyorum ama hiç bir bilgim yok 😢

Gününü aylar önceden alsak oluyo mu acaba cok soru soruyorum ama hiç bir bilgim yok 😢
canim günü gününe randevu yok zaten ön görüşme yapacaksın bu muayene demek oluyo dr muayene bitiminde sen tamam diyince tarih bakıyo sana uyan ona uyan bir tarihe karar veriyosunuz...

Arkadaşlar bakanlık bu ay zam yapmış, bana da doktorum 4600 civarı demişti ama zam gelmiş şu an 5100 civarı tutacak. Emin olmak için başka hastaneleri de araştırdım gerçekten de varmış zam olayı..

Selam kızlar.... Bende uzun zaman önce Haldun beye ameliyat olmuştum... O zaman daha uygundu tabi fiyatlar... Forum açılmış bende yazayım dedim... Hocaya her aklıma geldiğinde teşekkür ediyorum.... Bundan 2 hafta önce bir arkadaşımı götürdüm muayeneye, bende kontrol oldum tabi... Fiyatların arttığından bize de bahsetti ancak ayarlamaya çalışıyordu. Sanırım ayarlamış. Arkadaşımdan aldığım habere göre eski fiyatları koruyorlarmış... Hocanın sitesine de baktık orda da öyle yazıyor....:KK1::KK1::KK1:

Merhaba kizlar şu Haldun bey net kaça yapıyor herşey dahil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X