- 23 Ağustos 2023
- 1
- 2
-
- Konu Sahibi cicibicicici
Ben de yıllardır olmak istiyorum sizin gibi . İnşallah hayırlısı ile oluruz artık ertelemek istemiyorumMeme büyütme estetiği olmak istiyorum Bursa ve İstanbul için yakın zaman da ameliyat olan varsa fiyat ve doktor biligisi için yardımcı olabilir miiii bütçem kısıtlı ve yıllardır bu ameliyatı olmak istiyorum acil bilgi gerekli doktor doktor gezmek istemiyorum hepsi farklı konuşuyor ve kafa karıştırıyorlar
Bende meme küçültme ameliyatı istiyorum ama çok korkuyorum siz hangi hastanede olacaksınızİstanbul için iyi bir yer olsun diyorsanız 200-250 bin arası. Ben de 16 kasımda ameliyat olacağım
Çıkan sonuç sizi şuanki durumdan daha mutlu edecekse bence olun derim. Ben acıbadem de olacağımBende meme küçültme ameliyatı istiyorum ama çok korkuyorum siz hangi hastanede olacaksınız
Şu an göğüslerim büyük ve beni rahatsız ediyor araştırma yapıp olacağım kafaya koydum sadece ameliyat korkum varÇıkan sonuç sizi şuanki durumdan daha mutlu edecekse bence olun derim. Ben acıbadem de olacağım
Şu an göğüslerim büyük ve beni rahatsız ediyor araştırma yapıp olacağım kafaya koydum sadece ameliyat korkum var
Çok doğru söylüyorsun bu konunun üstüne düşeceğim çok teşekkür ederimAmeliyatı hiç anlamıyorsunuz bir anda her şey bitmiş oluyor daha önce burun ameliyatı oldum ordan biliyorum. Tabi sonrası biraz sabır istiyor ama zamanda çabuk geçiyor. Yaptırmazsam hep keşke diyeceğim
Rica ederim ne demekÇok doğru söylüyorsun bu konunun üstüne düşeceğim çok teşekkür ederim
Bu fiyatlar hangi hastanedenİstanbul için iyi bir yer olsun diyorsanız 200-250 bin arası. Ben de 16 kasımda ameliyat olacağım
İstanbul acıbademBu fiyatlar hangi hastaneden
MaşallahBen 300 fiyat aldim bir doktordan