Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme Estetigi DİREN Sorunu ACIIIIIILLL
- Konu Sahibi Chapter1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
- 53
Birincisi hayirli olsun kararin umarim her sey istedigin gibi olur ikincisi korkunun ecele faydasi yok canim inan korkarken yasadigin sikintiyi ameliyatin hicbir surecinde yasamayacaksn kendine eziyet etme.. ben dren takilsin istiyordum doktorum kullanmadi gereken neyse onu yapacaktir icini rahat tut. Baska bir ameliyatta kullanmistim inan hissetmiyormusun bile saniyelik bisey
Canim sagol bu kadar hizli cevap icin burda yazilan birkac seyi okudum direnle ilgili metrobuste bayiliyordum nerdeyse dusun... Cok korkuyorum ondan nedense ya dusundukce mideme bir agri giriyor. Ama takilmasi da ilerde kapsul riskini azaltiyormus sanirim. Kaldim boyle arada ben de
- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
- 53
Ne kaa korkak bi kiz inan bu kadar korktuguna pisman olacaksin doktoruna birak ne gerekiyorsa onu yapsin hem sen diren istemiyorum desen ameliyatta gerekse takmayacak mi? Ya da istiyorum desen gereksiz bi durumda diren mi kullanacak? Rahat oll canm seni temin ederim korkacak bise yok.. bu arada rica ederim
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Off ben hayatta yapamam oyle bisy saka mi ben onlar cikana kadar bakmayi bile dusunmuyordum nasil bisey olduguna , sen degistirmek diyorsun canim valla cok cesaretliymissin sen . Kas ustu olacak benim baski ve agri sizi cok gozumu korkutmuyor. O diren olayi bitiriyor beni nasil bisey tam olarak cikinca tekrar dikis mi atilacak ciktigi bosluga? Diren taktirmam diye sormadim bile doktoruma ama sonradan ogrendim ki gerek duyulabiliyormus
kirmiziyedi canim aynen ben de kan alinirken serum takilirken fena oluyor direnin o hortumlarinda kan gordugum an gidicem bence niyeyse o baski degil de o igrenc hortumlarin cikma ani kusturacak gibi oluyor beni . Bu arada kas ustu 325-350 cc yuvarlak olacak
kirmiziyedi canim sen yeni mi oldun ameliyat cikti mi direnlerin, nasil oldun iyi misin ? Midem bulandi demissin agrin sizin var mi gecmis olsunnn
- 10 Temmuz 2015
- 376
- 332
- 103
Kizlar birkac hafta sonra meme buyutme ameliyati olucam. Ancak aci esigim cok dusuk kan gorunce bayiliyorum falan. Doktorum dirensiz de yapabilecegini soyledi ama emin degilim. DIRENLI MI YAPMALI ?? DAYANABILIR MIYIM? Lutfen yardimmmm
Banada diren kullanıldı. Ben ilk başta ne olduğunu bilemedim anlayamamıştım tabi önemsemedim. Protezlere kafa yoruyordum.. Ameliyattan sonra narkozun etkisiyle pek farketmedim doktorum geldi bişeye baktı üstümde naparki dedim meğer diren takmışlar bana kanı kontrol ediyorlarmış Ben diren kullanılmasından yanayım çünkü araştırmalarım sonucu ameliyattan sonra diren takılmasının içeride kan birikip (HEMATOM KOMPLİKASYONU) ve yine ilerde başımıza gelebilecek olan (KAPSÜL OLUŞUMU) engellenmesinde önemli rol oynadığını öğrendim. Bazı doktorlar ise hiç kullanmıyor onun yerine ameliyat sırası kanamayı oluşturacak damarları koterle yakıyorlar ve kanama olmuyor. Bazılarında da koterle damarları yakma veya diren kullanaılmadan bile hiç kanama olmuyıor. Değişiyor. O borular sayesinde göğüsün içerisindeki ameliyat sırası veya sonrasi oluşan kan ve sıvı dışarı atılıyor. İçerde birikirse göğüste morarma şişma sarılık vs deri sıkıntıları oluşuyor. 1 2 cm lik bir kesi atıp sokuyolar boruyu zaten. Çok korkulacak birşey değil yalnızca alınana kadar Harekette sıkıntı oluyor biraz yatıp kalkarken hissediyorsun hatta ağrının ve rahatsızlığın %70 nin bu drenlerden kaynaklandığını düşünüyorum ben, ameliyat sonrası benim dren borularımın askısı vardı eşofmanıma takmıştım. Alınırken ise hiç hissetmiyorsun ancak benim bir dren borum sıkıştığı için doktor neşterle kenarden etimi kesmek zorunda kalmıştı. Hemen korkma çünkü hissetmedim bile diyebilirim çünkü uyuşuk olur memeler his kaybı oluyor ilk başlarda. Demem o ki doktorun karar verecek buna senin demenle olacak birşey değil ameliyat esnasında kanaman olursa takarlar olmazsa takmazlar geçmiş olsun
Son düzenleme:
Esmerai Ahh canim benim ya ne guzel de anlatmissin oyle uzun uzun, cesaret verdin ama en kotusunu de duymak bilmek hazirlikli olmak lazim tabi... Basimi ortunun altina hicbir sekilde indirmicem, tuvalete de gozum kapali gidicem artik En kotu bayilir kusarim (%80 ihtimalle) can havliyle o igrenc direni icerde sikistirip, kesiyi genisletme, koparma vs yapmam ins. Hemsirelere, doktora uzuluyorum simdiden yandilar offf, olecegim galiba sagol canim benim tekrar
Evet
evet dun oldum bugunde ciktim wvdeyim suan, direnleri dedigim gibi baski ve agridan hic dusunememistim bile ama direnede direnmek gerekiyomus :) anlik bir aci cok buyutme kafanda inan bana hepsi gecip gidiyo, ben dayanabildiysem herkes dayanir diye dusunuyirum cunku ben cidden kandan igneden cok korkuyorum aci agri falan degilde iste cekilmenin verdigi duygy yazarkeb bile icim bi tuhaf oluyo ama bitiyo gidiyo rahat olkirmiziyedi canim sen yeni mi oldun ameliyat cikti mi direnlerin, nasil oldun iyi misin ? Midem bulandi demissin agrin sizin var mi gecmis olsunnn
Evet
evet dun oldum bugunde ciktim wvdeyim suan, direnleri dedigim gibi baski ve agridan hic dusunememistim bile ama direnede direnmek gerekiyomus :) anlik bir aci cok buyutme kafanda inan bana hepsi gecip gidiyo, ben dayanabildiysem herkes dayanir diye dusunuyirum cunku ben cidden kandan igneden cok korkuyorum aci agri falan degilde iste cekilmenin verdigi duygy yazarkeb bile icim bi tuhaf oluyo ama bitiyo gidiyo rahat ol
Kuzum ya cok gecmis olsun ne guzel gecmis bitmis atlatmissin umarim o agri baski da en yakin zamanda gecer de gogsunu gere gere dolasirsin yeni goguslerinle
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Kasüstü rahat oluyormuş , gerginlik ve baskı minimum olacak. Direni de önemseme, anlamıyorsun bile nasıl çıktığınıKuzum ya cok gecmis olsun ne guzel gecmis bitmis atlatmissin umarim o agri baski da en yakin zamanda gecer de gogsunu gere gere dolasirsin yeni goguslerinle
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Önce bilgi almak için üye oluyorsun ben gibi sonra bi bakmışsın aylardır burdasınInsallah ya valla diger yazilarinizi da okudum ne tatli insanlarsiniz birbiinize ne guzel destek olmussunuz, cesaret veriyor insana, sagolun valla :))
- 30 Mayıs 2015
- 339
- 299
- 18
- 47
çıkardıktan sonra dikiş atılmıyor tekrarOff ben hayatta yapamam oyle bisy saka mi ben onlar cikana kadar bakmayi bile dusunmuyordum nasil bisey olduguna , sen degistirmek diyorsun canim valla cok cesaretliymissin sen . Kas ustu olacak benim baski ve agri sizi cok gozumu korkutmuyor. O diren olayi bitiriyor beni nasil bisey tam olarak cikinca tekrar dikis mi atilacak ciktigi bosluga? Diren taktirmam diye sormadim bile doktoruma ama sonradan ogrendim ki gerek duyulabiliyormus
- 10 Temmuz 2015
- 376
- 332
- 103
Hayır atılıyor. Bana atmışlardı. Ve atılmasıda gerek bence. Açık bırakılırmı yara hiç iltihap kan oldugu gibi akar oradan.çıkardıktan sonra dikiş atılmıyor tekrar
Bana da dıkiş atılmadı bide dikiş atılsaydı işte ona dayanamazdım artıkHayır atılıyor. Bana atmışlardı. Ve atılmasıda gerek bence. Açık bırakılırmı yara hiç iltihap kan oldugu gibi akar oradan.