- 12 Temmuz 2023
- 50
- 5
- 6
- 22
- Konu Sahibi ezgimelodi
4 ay oldu dimişim hala erimedi batıyor ellediğimde tel gibi elime geliyor dışarıdan ise sivilce gibi görünüyor normal mi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal değil, doktorunuza söyleyin kolay bir şekilde alınıyor o bölge. Dikişin düğümü erimemiş4 ay oldu dimişim hala erimedi batıyor ellediğimde tel gibi elime geliyor dışarıdan ise sivilce gibi görünüyor normal mi sizce
Eriyemez mi acaba bir yöntemle? Doktorum Türkiye’de ben ise Yurt dışında yaşıyorumNormal değil, doktorunuza söyleyin kolay bir şekilde alınıyor o bölge. Dikişin düğümü erimemiş
Eriyebilir benim dugumlerim en son eridi ondan 6.ay surdu ama doktorum daha once bilgilendirmisti size bir sey denmemis sanirim siz mail atin veya iletisime gecin sorun size yol gosterir endise etmeyinEriyemez mi acaba bir yöntemle? Doktorum Türkiye’de ben ise Yurt dışında yaşıyorum
Erimez, doktorlar onu birkaç dakikada alıyorlar. Bulunduğunuz yerde doktora gitme şansınız var mı?Eriyemez mi acaba bir yöntemle? Doktorum Türkiye’de ben ise Yurt dışında yaşıyorum
Ben 1 ay önce yazmıştım batma olabilir normal demişti ama hiç bir gelişme olmadı deri altından baskı yapıyor dışarı çıkar diye çok korkuyorumEriyebilir benim dugumlerim en son eridi ondan 6.ay surdu ama doktorum daha once bilgilendirmisti size bir sey denmemis sanirim siz mail atin veya iletisime gecin sorun size yol gosterir endise etmeyin
Var tabi ki, önce bir doktoruma danışayım ama o her zaman normal olduğunu vs söylüyorErimez, doktorlar onu birkaç dakikada alıyorlar. Bulunduğunuz yerde doktora gitme şansınız var mı?
Dışarı çıkmaz ama dokunduğunuzda hafif bir acı hissedebilirsiniz. Batma olabilir, küçük bir sivilce varmış gibi sivrilik hissedebilirsiniz yani rahatsızlık verirBen 1 ay önce yazmıştım batma olabilir normal demişti ama hiç bir gelişme olmadı deri altından baskı yapıyor dışarı çıkar diye çok korkuyorum
Aynen öyle hissediyorum acı falan yok ama batıyor baskı yapıyorDışarı çıkmaz ama dokunduğunuzda hafif bir acı hissedebilirsiniz. Batma olabilir, küçük bir sivilce varmış gibi sivrilik hissedebilirsiniz yani rahatsızlık verir
Ama adı üstünde eriyebilen dikiş değil mi estetiki dikişlerBen su falan değdirmiyorum ondan olabilir mi?Bazıları su yumuşatır diyo.Kötü bir tecrübe yaşadım dikişlerimdeki bazı bölgeler açıldı bi korku kaldı bende banyoya girerken hep bantlıyorum su değdirmiyorumŞimdi gördüm üstteki üye eriyebilir demiş, 2 ay daha bekleyin o zaman. Ben meme büyütme de oldum aynı zamanda hemşireyim erimez diye biliyorum ama belki ciltten cilde değişiyordu
Hayır hayır bu sizinle ilgili değil, doktorun tekniğiyle ilgili. Bazen ne yazık ki olabiliyor. Dikiş eriyor ama düğüm erimeyebiliyor. 4 ay olmuş artık su değebilir endişe etmeyinAma adı üstünde eriyebilen dikiş değil mi estetiki dikişlerBen su falan değdirmiyorum ondan olabilir mi?Bazıları su yumuşatır diyo.Kötü bir tecrübe yaşadım dikişlerimdeki bazı bölgeler açıldı bi korku kaldı bende banyoya girerken hep bantlıyorum su değdirmiyorum
Normal. Herkesin o dikisler farkli zamanlarda dusuyor. Benim de senin gviydi. Bi taraf tamamen dusmustu diger taraf daha uzun surdu. Suan 7.aydayim dikisler belli belirsiz. Dusucektir dikisleriniz.kremi aksatmamak gerekiyor.4 ay oldu dimişim hala erimedi batıyor ellediğimde tel gibi elime geliyor dışarıdan ise sivilce gibi görünüyor normal mi sizce