Meme estetiği cesaret

Nihaventt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
86
1
48
Muğla
Selam herkese uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. Benimde göğüslerim çok küçük hatta yok estetik olmak istiyorum ama ameliyattan korkuyorum ya sonuçtan memnun kalmazsam ya da yaşlılığımda görüntümden endişe ediyorum tecrübeli arkadaşlar lütfen tüyardım edin

Merhaba,
Ben 22 yasındayım ve bunları dusunmeden ameliyat oldum.Endişeye gerek yok doktorunu iyi seçersen herhangi bir sıkıntı yasamıycaksındır o sana gereken güveni sağlar elbette.Hiçbir protez ömürlük değil tabiki vucut değiştikçe mutlaka protezin görüntüsü de değişiyordur.Boşver sen yaslılığı kaç yasındasın bilmiyorum ama bu zamanlarını kucuk memeyle geçirme :) Aynaya baktıgında kendini tam bir kadın gibi hisset herseye deger.

canım yaşlılığı düşünme şimdidennn yaptır kurtul gençliğini yaşa yaşlılıkta göğüse gelene kadar nerelerimiz sarkacak

Bende 27 yaşındayım bu zamana kadar hep bu konunun sıkıntısını çektim. Şimdi karar verdim ama annem vazgeçirmeye çalışıyor cesaretim kırılldı. Bir arkadaşlar benim 3-4 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımı bu konuya ne kadar dahil etmeliyim? Ona söylemek istemiyorum ama iyileşme süremde fark edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…