canım ya çok sevinirim destek olursan.sana özelden face adresimi yollayım kullanıyosan ekle beni.iletişimi koparmamış oluruz böylece.etrafın ne dediğine hiç kulak asma arkadaşım.bu sıkıntıyı yaşayan sensin yaşamayan bilemez bunu.yaşında gayet uygun bundan sonra daha büyüyecek değil memişlerin neyi bekliyceksin ki.evlimisin bekarmısın bilmiyorum ama ben 21 yaşımda evlendim ozaman bu estetik konusu bukadar bilinmiyodu yada ben hep bunu çok pahalı bişey olarak görüyodum hiç araştırmadım ozamanlar.ama evlenme yaşım yaklaşınca psikolojim dahada bozuluyordu kendime güvenim yoktu.ya evleneceğim kişi sorun yaparsa falan diye karalar bağlıyordum.ama sonradan anladımki en başta kendi özgüvenim için gerekliydi bu.keşke ozamanlar babamın evindeyken yaptırsaydım bunu.bukadar sıkıntı çekmeseydim bu yüzden.28 yaşındayım gencim güzelim ama hiçbişey tam değil eksik.kaybolan yıllarıma acıyorum şimdi.eğer herşeyden eminsen yani bunu istiyosan gerçekten sende özgüven problemi oluşturuyorsa hiç bekleme.ben kararımı verdim ve bu yolda benim önümde kimse duramaz.mayısta ordayım Allah nasip ederse kararımıda hacettepe olarak verdim seninde güzel haberlerinle birlikte netleşicek kararım.bu yolda bana edeceğin arkadaşlık beni çok mutlu eder.iyiki buldum seni.
canım pütürlü yüzey silikonun bölgeye tutunmasını daha iyi sağlıyor ve kapsül riskini düşürüyor.ama zaten pütürlü seçmiştir doktorun.fiyattan şüphe etmiştim ben ama o arkadaş kendisi almıştı o yüzden pahalı aldı belkide.doktorun indirim yaptırmasıda güzel olmuş ama sen yinede ameliyattan önce sor iyice silikon hakkında.pütürlü yüzey ve sertlik 1 olsun.yumuşaklığı daha iyi olur.