Sanırım benimde artık konu açma zamanım geldi. aylardır forumda araştırdım ve nihayet izmirde doktor görüşmelerime bugün başladım.Öncelikle bana yardımlarını eksik etmeyen başta gizeml ve flzflz olmak üzere,aramızda yanlış anlaşılmalar yaşansada arzum77 ye bıkmadan usanmadan bana uzuuuun uzuuuun açıklamalar yapan resimlerini paylaşan diğer tüm arkadaşlarıma çoook tşk ediyorum.hepinizi çok seviyorum ve şuan daha çok desteğinize ihtiyacım var.bugün ilk olarak dokuz eylül üniversitesi hastanesinde adnan menderesle görüşmeye gittim fakat haftaya salıya gün verdiler muayene için. daha sonra bozyaka devlet hastanesinde yavuz keçeciyle görüşmek istedim oda olmadığından kutay hanım diye bir doktorla görüştüm. dikleştirme ve silikon istediğimi söylediğimde göğüs dokumun olduğunu ve silikona gerek olmadığını dikleştirmenin yeterli olacağını söyledi. bende daha iyi sonuç almak istediğimi oldukça dik bir göğüs istediğim için silikonda ısrarcı olduğumu söyledim ve fiyatın uygun olmasını istediğim içinde devlet hastanesini tercih ettiğimi söyledim oda 2014 te devletin özellerden pek farkı olmadığını söyledi.fiyat bilgiside vermedi henüz bilmiyorum dedi buda bana garip geldi ve bozyakayı eledim :) daha sonra fahri mola ve ardından Cüneyt özek e gittim.fahri molada silikona gerek olmadığını söyledi ama dikleştirme ameliyatı resimlerini gösterdi onlarda beni tatmin etmedi. Cüneyt özek te yine silikon taraftarı değildi ama onunda gösterdiği dikleştirme sonuçları yine beni hüsrana uğrattı. sonuçlar kötü değildi aslında ama benim istediğim daha dik bir görüntü olduğu için beğenmedim. buarada Cüneyt beyin muayenesi sırasında üzücü bi olay yaşandı.önce senden ultrasan istiyorum hemen çektir getir dedi panik oldum eline bir sertlik geldiğini ve ne olduğunu bilmek istediğini söyledi hemen ultrasan çektirdim ve sol göğsümde kist çıktı
yarın ultrason sonucumla Cüneyt beye gidicem ve daha sonra sanırım o doktorda karar kılıcam çünkü kendisi inanılmaz şeker bir insan.yani anlayacağınız yarın herşey belli olcak ama biraz buruklaştım umarım kötü bir şey çıkmaz.zaten ameliyat için inanılmaz korku yaşarken birde kist çıktı şimdide bunun stresini yaşıcam iyimi kötümü olduğunu öğrenene kadar.biraz uzun oldu ama heyecanıma ve korkuma verin arkadaşlar.yarın ameliyat günüm belli olcak inşallah ben yine silikonda ısrarcı davranıcam ama bakalım Cüneyt bey ne dicek...