Ben sizi suçlamak ya da sorgulamak amacında söylemedim onu. Doktora 20ml içirdik demişsiniz ama doktor da orda en az 100ml vardı demiş ya o nedenle doktor zaten sorunun mideden bağırsağa geçiş olmadığını bilmiyor mu da buna göre işlem yapmıyor ? Benim babamın mide çıkışında ülser oldu kovalarca dolusu kusardı 2 ay uğraştık ne olduğunu anlayana kadar babam 20 kg verdi. Ülser varmış deyip stent taktılar ve o stent için beslenmeyi 1 gün kestiler Yine de doktor bağırsağa besin gitmiyor deyip öncesinde midesini boşaltmıştı operasyondan önce. Hani siz 20ml besledik kaç saat önce deyince aslında zaten doktor sorunun bu olduğunu biriken mamaların orda olacağını neden ön göremedi ? Siz tabi ki o durumda size denileni yaparsınız evladım ameliyata yok girsin diyecek haliniz yok. Ama yetişkin beyanında bile beslenmediği halde operasyon öncesi mide temizleniyorsa benzer durumda doktor neden yapmadı bunu ? Üzüldüm bebeğinizin ve sizin böyle bir durum yaşamanıza. İnşallah bunu da atlatacak ve sağlıkla kavuşacaksınız dualarım sizinle