• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme estetiği ameliyatım için geriye sayım başlıyor :)

gulsah3584

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
443
2
118
İzmir
Sanırım benimde artık konu açma zamanım geldi. aylardır forumda araştırdım ve nihayet izmirde doktor görüşmelerime bugün başladım.Öncelikle bana yardımlarını eksik etmeyen başta gizeml ve flzflz olmak üzere,aramızda yanlış anlaşılmalar yaşansada arzum77 ye bıkmadan usanmadan bana uzuuuun uzuuuun açıklamalar yapan resimlerini paylaşan diğer tüm arkadaşlarıma çoook tşk ediyorum.hepinizi çok seviyorum ve şuan daha çok desteğinize ihtiyacım var.bugün ilk olarak dokuz eylül üniversitesi hastanesinde adnan menderesle görüşmeye gittim fakat haftaya salıya gün verdiler muayene için. daha sonra bozyaka devlet hastanesinde yavuz keçeciyle görüşmek istedim oda olmadığından kutay hanım diye bir doktorla görüştüm. dikleştirme ve silikon istediğimi söylediğimde göğüs dokumun olduğunu ve silikona gerek olmadığını dikleştirmenin yeterli olacağını söyledi. bende daha iyi sonuç almak istediğimi oldukça dik bir göğüs istediğim için silikonda ısrarcı olduğumu söyledim ve fiyatın uygun olmasını istediğim içinde devlet hastanesini tercih ettiğimi söyledim oda 2014 te devletin özellerden pek farkı olmadığını söyledi.fiyat bilgiside vermedi henüz bilmiyorum dedi buda bana garip geldi ve bozyakayı eledim :) daha sonra fahri mola ve ardından Cüneyt özek e gittim.fahri molada silikona gerek olmadığını söyledi ama dikleştirme ameliyatı resimlerini gösterdi onlarda beni tatmin etmedi. Cüneyt özek te yine silikon taraftarı değildi ama onunda gösterdiği dikleştirme sonuçları yine beni hüsrana uğrattı. sonuçlar kötü değildi aslında ama benim istediğim daha dik bir görüntü olduğu için beğenmedim. buarada Cüneyt beyin muayenesi sırasında üzücü bi olay yaşandı.önce senden ultrasan istiyorum hemen çektir getir dedi panik oldum eline bir sertlik geldiğini ve ne olduğunu bilmek istediğini söyledi hemen ultrasan çektirdim ve sol göğsümde kist çıktı :( yarın ultrason sonucumla Cüneyt beye gidicem ve daha sonra sanırım o doktorda karar kılıcam çünkü kendisi inanılmaz şeker bir insan.yani anlayacağınız yarın herşey belli olcak ama biraz buruklaştım umarım kötü bir şey çıkmaz.zaten ameliyat için inanılmaz korku yaşarken birde kist çıktı şimdide bunun stresini yaşıcam iyimi kötümü olduğunu öğrenene kadar.biraz uzun oldu ama heyecanıma ve korkuma verin arkadaşlar.yarın ameliyat günüm belli olcak inşallah ben yine silikonda ısrarcı davranıcam ama bakalım Cüneyt bey ne dicek...

Hayırlı olsun cnm kist önemli degildir içini ferah tut umarım çok güzel olur

flzflzim çok tşk ederim canım umarım dediğin gibidir yinede insanın morali çöküyor acaba nedir diye.çok merak ediyorum çook sonuç nasıl olcak diye bide ameliyat korkum olmasa ahh ahh:1:

Cnm 1 hafta kadar önce dr a gittim yanımda akrabam vardı o da cicileri küçülttürecek biz bikaç foto baktık ha bu arada seninkinden büyük ve içi çok dolgun akrabımkinin fotolara bayıldık yaza olcak inş seni niye fotolar tatmin etmedi anlamadım bizim gördüklerimiz diklestirme degil küçültmeydi seninkini niye diklestirelim diyolar anlamadım neyse tatlim kise takma kafanı ameliyatta onuda alırlar böylelikle ondanda kurtulursn sonucu kötü çıkmasın

Cnm 1 hafta kadar önce dr a gittim yanımda akrabam vardı o da cicileri küçülttürecek biz bikaç foto baktık ha bu arada seninkinden büyük ve içi çok dolgun akrabımkinin fotolara bayıldık yaza olcak inş seni niye fotolar tatmin etmedi anlamadım bizim gördüklerimiz diklestirme degil küçültmeydi seninkini niye diklestirelim diyolar anlamadım neyse tatlim kise takma kafanı ameliyatta onuda alırlar böylelikle ondanda kurtulursn sonucu kötü çıkmasın

Aynen tatlim ya kendimi nasil olsa ameliyata hazirladim kistte alinir ama dedigin gibi korkum kotu bisey cikmasin.canim benim suanki halini gordun asiri derecede sarkik oyuzden diklestirme yapalim diyolar.ama resimler ne biliyim sanki boyle cok diklesmis gibi gelmedi bana hani sizlerinki nasil dimdik ama silikon olmayan sadece diklestirme olanlarin gogus ucu sanki asagidaydi hala yada benim beklentimmi cok fazla bilemedim.

Valla benim doktora akrabam muayene olducicileri göbege yakın yani ameliyat ettikleride öyleydi son halleride benimki gibi hatta daha iyi yaaaa seninde evet sarkık neyi dikleştirmeye çalışıyolar ki küçültsünler iyice ilerde tekrar tekrar oyuncak mi dr unu iyi seç bebis

Valla benim doktora akrabam muayene olducicileri göbege yakın yani ameliyat ettikleride öyleydi son halleride benimki gibi hatta daha iyi yaaaa seninde evet sarkık neyi dikleştirmeye çalışıyolar ki küçültsünler iyice ilerde tekrar tekrar oyuncak mi dr unu iyi seç bebis

Yarin belli olcak hersey canim bakalim hayirlisi.

Ohhhh konu da acilmis....:46: haydi bakalim sevindim. Bu arastirma süreci gercekten yorucu bir sürec. Hersey arastirdim? Yoksa birsey mi atladim? Dogru mu yapiyorum yoksa yanlis mi? Kücük mü büyük mü olsun? yuvarlak mi damla?Vs....:27:.. Gibi kafa karistirici sorular insan gercekten baya bi yoruyor hata yipraniyorsun. Ben birkeresinde sabah 5 kadar bilgisayarin önünde kalmistim ve ertesi gün inan boynum tutuldu. Birde baska Forumlardan da cok bilgiler aldigim icin bir buraya bir oraya offffff!:27: tabiki isi Dr birakmamiz gerek, en iyisi onlar bilir dendi genelde burda AMA gelgörki Dr da bazen hastasini istemiyerek olsada mutsuz edebiliyor malesef......onun icin arastirma bence cok önemli.

Gülsahcim ins hersey gönlünce olur ve cok ama cok güzel bir sonuc alirsin.....:29:

Ohhhh konu da acilmis....:46: haydi bakalim sevindim. Bu arastirma süreci gercekten yorucu bir sürec. Hersey arastirdim? Yoksa birsey mi atladim? Dogru mu yapiyorum yoksa yanlis mi? Kücük mü büyük mü olsun? yuvarlak mi damla?Vs....:27:.. Gibi kafa karistirici sorular insan gercekten baya bi yoruyor hata yipraniyorsun. Ben birkeresinde sabah 5 kadar bilgisayarin önünde kalmistim ve ertesi gün inan boynum tutuldu. Birde baska Forumlardan da cok bilgiler aldigim icin bir buraya bir oraya offffff!:27: tabiki isi Dr birakmamiz gerek, en iyisi onlar bilir dendi genelde burda AMA gelgörki Dr da bazen hastasini istemiyerek olsada mutsuz edebiliyor malesef......onun icin arastirma bence cok önemli.

Gülsahcim ins hersey gönlünce olur ve cok ama cok güzel bir sonuc alirsin.....:29:

Cooook ama cok tsk ederim askkitabim evet dedigin gibi dr arastirma sıkıntıĺı bi donem ama o sure zarfinda iş cok ciddiye binmedigi icin beni fazla sıkmadı asıl film bende amellyat tarihini aldiktan sonra kopucak suan bile ruyadamiyim acaba diorum sen boyle biseye nasil kalkisirsin dayanamazsinki diye kendi kendimle kavga ediyorum.umarim son anda kacmam :1:

Kararin ve konun hayirli olsun gulsahcim:) umarim sende cok guzel bir sonucla donersin. Ameliyattan once meme ultrasonu yaptirmak gerekiyor zaten . Onemli bir sey degildir insallah . Kaygilanma. Bende gecen yil kucucuk bir topak hissetmistim. Butun kontroller yapildi burda yag bezesiymis . Seninde oyle olabilir.

Kararin ve konun hayirli olsun gulsahcim:) umarim sende cok guzel bir sonucla donersin. Ameliyattan once meme ultrasonu yaptirmak gerekiyor zaten . Onemli bir sey degildir insallah . Kaygilanma. Bende gecen yil kucucuk bir topak hissetmistim. Butun kontroller yapildi burda yag bezesiymis . Seninde oyle olabilir.

Cok saol beratticim insallah guzel bir sonucum olur.okadar cok kafami karistirdiki doktorlar ben kesin silikon istiyorum derken dun gorustugum uc doktorda diklestirmenin yeterli olacagini soyledi ne yapicam bilmiyorum hayirlisi olur insallah

kararın hayırlı olsun canım...çok zor bir dönemdesin..hepimiz bu dönemden geçtik çoğu zaman can sıkıcı ve kafa karıştırıcı oluyor...ama sakın pes etme...kist içinde bir çok kadında olan bi durum şimdiden hiç canını sıkma... sen içinin sineceği iyi bir doktor araştırmana devam et...göğüslerim sarkık fakat dolgun değil demişsin..peki dikleştirme senin istediğin göüntüyü sağlarmı hiç emin değilim...doktorla görüşmeye giderken yanına istediğin görüntüdeki fotoğraflar alarak gitmeni şiddetle tavsiye ederim...:34: allah yardımcın olsun canım :16:

Cok saol beratticim insallah guzel bir sonucum olur.okadar coen dun gorustugum uc doktorda diklestirmenin yeterli olacagini soyledi ne yapicam bilmiyorum hayirlisi olur insallah

Canim hayirli olsun geldin demek izmire. Bak ben hala bekliyorum buraya kadar gelmiş sin bundan sonrasida cok iyi olur insallah. Valla sen sonucta ne gormek istedigini söyle eminim doktor en guzel sekilde yapacaktir.doktor secimin ve ameliyatin hayirli olsun şimdiden. Icini ferah tut guzel cicisler seni bekliyor.

Canim hayirli olsun geldin demek izmire. Bak ben hala bekliyorum buraya kadar gelmiş sin bundan sonrasida cok iyi olur insallah. Valla sen sonucta ne gormek istedigini söyle eminim doktor en guzel sekilde yapacaktir.doktor secimin ve ameliyatin hayirli olsun şimdiden. Icini ferah tut guzel cicisler seni bekliyor.

evet canim geldim izmire subatin 7sinde geldim ama arastirma icin geciktim.azcik geziyim egleniyim dedim :1: yesilyurt devlet pek icime sinmedi canim ya doktor iyi olabilir belki ama ameliyattan sonra kalacagin oda,hemsirelerin muamelesi bunlarda cok onemli.bakalim cuneyt ozek olcak gibi ama ozellerde maddi acidan baya cökerticek beni.aman sonuc iyi olsun yeterki.sen ne yaptin ne zaman olcaksin ameliyat

kararın hayırlı olsun canım...çok zor bir dönemdesin..hepimiz bu dönemden geçtik çoğu zaman can sıkıcı ve kafa karıştırıcı oluyor...ama sakın pes etme...kist içinde bir çok kadında olan bi durum şimdiden hiç canını sıkma... sen içinin sineceği iyi bir doktor araştırmana devam et...göğüslerim sarkık fakat dolgun değil demişsin..peki dikleştirme senin istediğin göüntüyü sağlarmı hiç emin değilim...doktorla görüşmeye giderken yanına istediğin görüntüdeki fotoğraflar alarak gitmeni şiddetle tavsiye ederim...:34: allah yardımcın olsun canım :16:

Frezyamm coook tsk ederim tatlim evet cok sıkıntılıyım suan gece uyku uyuyamiyorum.bugun tekrar gidicem saat 2de randevum var doktorla ve bugun belli olcak.dun 3 tane doktorla gorustum bi tanesi cok tatli samimiydi onu dusunuyorum suan.cok fazlada gorusmek istemiyorum cunku nekadar cok doktorla gorusursem okadar cok kafam karisiyor.ay bukadar zor bi donem olacagini tahmin etmemistim ya iyiki sizler varsiniz

Cok saol beratticim insallah guzel bir sonucum olur.okadar cok kafami karistirdiki doktorlar ben kesin silikon istiyorum derken dun gorustugum uc doktorda diklestirmenin yeterli olacagini soyledi ne yapicam bilmiyorum hayirlisi olur insallah

evet canim geldim izmire subatin 7sinde geldim ama arastirma icin geciktim.azcik geziyim egleniyim dedim :1: yesilyurt devlet pek icime sinmedi canim ya doktor iyi olabilir belki ama ameliyattan sonra kalacagin oda,hemsirelerin muamelesi bunlarda cok onemli.bakalim cuneyt ozek olcak gibi ama ozellerde maddi acidan baya cökerticek beni.aman sonuc iyi olsun yeterki.sen ne yaptin ne zaman olcaksin ameliyat

Canim patess donudu foruma onun yazdiklarini bi oku istersen. Bende israrla sordum birdaha ameliystvolsan gene secimin aynimi olur diye valla kesinlikle dedi.ege ye gittinmi .yigit beye biliyorum kafan karisik ama istedigin goruntude olan bir fotoyla git doktorla gorusmeye.insallah hersey istedigin gibi olur.

Canim patess donudu foruma onun yazdiklarini bi oku istersen. Bende israrla sordum birdaha ameliystvolsan gene secimin aynimi olur diye valla kesinlikle dedi.ege ye gittinmi .yigit beye biliyorum kafan karisik ama istedigin goruntude olan bir fotoyla git doktorla gorusmeye.insallah hersey istedigin gibi olur.

Yigit bey cok yogunmus canim ya 3 4 ay sonraya gun veriyormus.dokuz eylulde adnan menderesede gittim dun ona bile haftaya saliya verdiler muayene icin gun.bakalim onada gidicem eger fiyat daha uygunsa orda olurum ama ozelle pek fark yoksa ozelde olmak daha mantikli tabi

Back
X