Meme dokusu az olup kas zarı altı yontemi olan ?

posh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2007
79
24
46
Kızlar selam,

Meme dokum az olduğu için bir doktor kas zarı altı yaparsak 1 sene sonra silikonları dışarıdan gorecek kadar hissedersin hatta haşır huşur yapar dedi. Başka bir doktor kas zarı altı çok rahat olur sana dedi. Kafam çok karışık. :KK43:

Aranızda meme dokusu olmadığı halde kas zarı içine ameliyat olan ve uzun süre geçtikten sonra bile sorun yaşamayan var mı ?

Acil yardım ! Bu arada resim de ekledim. Ameliyat olanları da eklemek isterim.

Kızlar selam,

Meme dokum az olduğu için bir doktor kas zarı altı yaparsak 1 sene sonra silikonları dışarıdan gorecek kadar hissedersin hatta haşır huşur yapar dedi. Başka bir doktor kas zarı altı çok rahat olur sana dedi. Kafam çok karışık. :KK43:

Aranızda meme dokusu olmadığı halde kas zarı içine ameliyat olan ve uzun süre geçtikten sonra bile sorun yaşamayan var mı ?

Canım izlermisin dokun ne kadar merak ettim.banada kas altı dedi doktor Bakalım

Yeterli meme dokun varsa protezi gizleyebilecek kadar sorun olmaz canım.. İstersen birkaç doktordan daha fikir al netleşsin kafan :KK66:

meme dokum var hatta bazı görüştüğüm bir kaç doktor bu meme küçük sayılmaz seni rahatsız eden şekli dediler şekil olarak mememin üstü yok gibi düz üst kısmı, ama uçlarından altı yuvarlak yandan bakınca o yüzden high profil yuvarlak protezi öneriyorlar dekoltem dolu olsun diye yine de çok büyük olmasından korkuyorum dedim, bir de meme dokum varsa kas zarı altı yapıldığında protezin anlaşılması daha mı zor olur doğru mu anladım? eğer öyleyse mutlu olucam:)

Kızlar selam,

Ameliyat oldunmu canım ben iki doktor arasında kaldım birisi kas zarı altı dedi diğeri dalgalanma olur kas altı dual dedi meme doKum az hiç yok değil ama çok küçük tabi ama sıfır değil çok kararsız kaldım öncesi sonrası resimler varmı

Cnm geç kalmadıysam bilgi verebilirim kas zarı altı 2 gün önce oldum

banada yardım edermisiniz
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.
Forum software by XenForo™
Quality Add-Ons by WMTech
Certain add-ons by avforums.com
Add-ons by Brivium

Ben de 3-4 doktorla görüştüm, kimi kas altı dedi, kimi kas zarı altı. Meme dokusu neredeyse hiç yok neden tek bi doğru yok ki bu operasyonla ilgili, farklı doktorlar neden farklı şeyler söylüyor

Ben de 3-4 doktorla görüştüm, kimi kas altı dedi, kimi kas zarı altı. Meme dokusu neredeyse hiç yok neden tek bi doğru yok ki bu operasyonla ilgili, farklı doktorlar neden farklı şeyler söylüyor
Dr lar genelde aşina oldukları yöntemi tercih ediyor. HİÇ dokusu olmayıp da kasüstü tercih eden dr lar da var. Benim 3 cm'lik dokum vardı dr um dual plan kasaltı yaptı. Bu noktada dr a güven devreye giriyor. Hangi dr daha inandırıcı geldiyse sana, onun yolunda ilerliyorsun. Mesela ben koltUkaltı kesisini hiiiiç bilmezken bu kesiyle oldum. Nedeni dr uma çok güvenmem oldu. Sen de dr un yeterliliğine inanıyorsan onun belirlediği yöntemi tercih ediyorsun :KK66:

Dr lar genelde aşina oldukları yöntemi tercih ediyor. HİÇ dokusu olmayıp da kasüstü tercih eden dr lar da var. Benim 3 cm'lik dokum vardı dr um dual plan kasaltı yaptı. Bu noktada dr a güven devreye giriyor. Hangi dr daha inandırıcı geldiyse sana, onun yolunda ilerliyorsun. Mesela ben koltUkaltı kesisini hiiiiç bilmezken bu kesiyle oldum. Nedeni dr uma çok güvenmem oldu. Sen de dr un yeterliliğine inanıyorsan onun belirlediği yöntemi tercih ediyorsun :KK66:

Doktor bana dokum olduğunu söyledi
Ama kaç cm bilmiyorum o nasıl anlaşılıyordu
Mesela ameliyattan önce avucumu dolduran göğsüm vardı o mu doku

Doktor bana dokum olduğunu söyledi
Ama kaç cm bilmiyorum o nasıl anlaşılıyordu
Mesela ameliyattan önce avucumu dolduran göğsüm vardı o mu doku
Canım meme altını ölçüm 80, memenin ucuna. Denk gelecek şekilde ölçtüğümde de 83 cm idi. Yani dümdüz gibiydim.

X