- 2 Aralık 2022
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi burcin03092011
Merhaba arkadaşlar ,16 kasım da meme dikleştirme ve kas altı protez (Mentor 400 cc Round Moderate + )ameliyatı oldum. 10 gün sonra bandajlar açıldıktan sonra meme başı dikişlerimde küçük açılmalar oldu ve thiocilline sürmeme rağmen iltahap kaptı ,antibiyotik tedavisine başlamak durumunda kaldım.şuan cipro içiorum ve rif ampulle pansuman yapıp kapatıyorum.Doktor her nekadar sigara içme dediysede ben üç dört taneden sorun olmaz diye düşünerek ilk 2 hafta sigara içtim ve bunlar başıma geldi.Şuan tabiiki içmiyorum ve yaralarımın geçmesini bekliyorum ama bukadar ciddi bir konu olduğunu gerçekten düşünememiştim.Lütfen estetik olanlar sigara içmesin ,çekmesinler bu pansuman olaylarınıda ki benim dikleştirmem sadece lolipop şeklinde . Bu arada 20. Günümdeyim artık yemek ve temizlik yapabiliyorum ,baskı hisside yok sadece hafif bi gerginlik ve ağırlık hissi devam ediyor özellikle sabahları hala ağır uyanıyorum ama hergün daha güçlü oluyorsun. Kasaltı büyütme bence biraz ağır bir ameliyat. Umarım yardımcı olabilmişimdir birilerine