- 18 Nisan 2016
- 143
- -307
-
- Konu Sahibi KivircikBirUye
Geçmiş çok loşun canım umarım iyileşmişsindirMerhaba arkadaslar,
15 gun once kombine ameliyat oldum. Orta karın germe, belden liposuction, gogus diklestirme ve kas altindan slikon ve yuzume kok hucre ameliyati oldum. Doktorum agrisiz kansiz acisiz vs dedi tecrubelide bir doktor. Fakat benim icin cok acili agrili bir surecti ki hala daha oyle. Doktoruma istedigim zaman ulasabiliyorum normal oldugunu soyluyor ama acisi bildiginiz gibi degil. Baska doktorlara olsaymisim daha cok cekermisim. Demekki olecektim. Ameliyatim 8 saat surdu ve uyanmam 2 saat surmus toplamda 10 saat narkozda kalmisim. Ilk 3 gunum asiri siddetli agriliydi bagirip agliyordum. Olucem saniyordum. Sol gogusum beni asiri zorladi. Siddetli agri aci ... sanki gogusume bicak sokuyorlar gibi bir aci. Yanma ve batma hislerim cok siddetliydi. 3 gun boyunca bu aci hic gecmedi. Oyle hafife alinacak bir agri degil oldum sandim. Sol tarafimdaki gogusumun acisi sol kolumuda etkiledi. Kolumu hareket ettiremedim. Kolumu her hareket ettirmeye calistigimda agrim oluyodu bagiriyordum. Hareket ettiremiyordum. Sanki kolum felc olmustu. Doktorum kontrole geldiginde sol kolumdan ve sol gogusumden bahsettim. Direkt karnima bakti. Karnimda biseylere bakti ve kolumda biraz duzelme oldu. Birbiriyle baglantiliymis megerse. Tabiki suan 15. Gunum ama sol tarafim hala cok zorlaniyor. Sanki hic gecmicekmis gibi geliyor . Kendime hala gelemedim. Bebek gibiyim. Yatma yatamiyorum. Kalkma kalkamiyorum. Ilk gunler yeme icmeyi bile yapamiyordum nefesim kesiliyordu. Canim aciyordu. Tuvalet olayida cok sorunlu. Hastanede 2. Gun yurutmeye calistilar zor bela yurudum cok az yine yattim tabiki yatmak denirse. 3. Gunun aksami hastaneden butun agri kesiciler kas gevseticiler ne varsa aldim ve kendimi iyi hissetigim bi vakitte ciktim evim uzak oldugu icin 2 saat o acilarla arabada cebellestim. Cok korkuyordum arabaya binmeye yolda sarsilirim bisey olur vs diye cok korktum. Ama korktugum gibi olmadi. Yolculugum neyseki aldigim agri kesiciler sayesinde cok agrili gecmedi. Insanin evi gibisi yok bence evimde daha rahatim tabikide. Ama yatak sorunum oldu ilk gun o yatagi ayarlamak iskence gibiydi. Gogusum beni hep zorladi ki hala oyle. Hep aci cektim. Oyle gorunuyorki daha cok cekecegim. 15. Gunum ama agrilarim hic gecmedi hala agri kesici kas gevsetici aliyorum. Yatmak kalkmak cok sorun. Gogusum beni en cok zorlayan kismim oldu. Oranin agrisi sizisi acisi patlayacakmis gibi olmasi vs anlatilacak bir aci degil. Heleki o direnler. Direnleri 5. Gunumde cikarttirdim. Dayanamadim. O nasil bir aci. Sag tarafim beni cok etkilemedi ama sol tarafimla cok ugrasmislar belliki. Direni yanlis bir yere getirmisler. Gogusumun acisi ve o direnin batma acisi birlesince inanilmaz bir aci agri oluyordu. Resmen bicagi sokuyorlardi sanki gogusume. Direnleri cikarttirinca biraz daha rahat ettim. Tabiki dedigim gibi direnler cikinca aciniz agriniz bitmiyoorr. Iyilesme sureci daha zor . Hergun yeni bir aci yeni bir agri. Goguslerim sanki bana ait degiller. Tasiyamiyorum. Beton koydular sanki. Sanirim 1 sene daha kendime gelemicem. Size tavsiyem kombine ameliyat olmayin. Bir yerin agrisi gecerken diger yerin agrisi basliyor. Cok acili ve agrili bir surec. Yatalak hasta gibi oluyorsunuz. Kendinize bir turlu gelemiyorsunuz. Benim gibi bu sureci yasayan arkadaslar da var mi merak ediyorum. Hepimize acil sifalar..
Geçmiş olsun doktorunuz kim ? Bende dikleştirme protez ameliyatı olmak istiyorumGünaydın kızlar, bu sabah canım sıkkın, meme dikleştirmeden memnunum ama kol germe ameliyatım beni mutsuz ediyor, korseyi çıkardığımda, kollarımın altında deriler sallanıyor, hiç sıkı değil, özellikle sol kolum beni çok üzüyor, el sallama yapınca dalga dalga sallanıyor, daha 20 gün oldu, sarktı desem sarkmaz, kilo verdim desem, büyük bir kilo kaybı gerekir. Niye böyle oldu bilmiyorum, çok mutsuzum. Şişler indi, liposuction da yapıldı yani. Ödem fazla yok. Sağ kolumda tek dikiş yerinden seroma akıntısı devsm ediyor, ne zaman biter bilmiyorum. Bunları yaşayan var mı? Yarın Dr kontrolüm var, ona göstereceğim. Bir daha ameliyatı maddi olarak zaten kaldıramam gerçi Dr, ücretsiz revizyon sözü vermişti ama şu anda şokta gibiyim, yapar mı, sözünde durur mu bilmiyorum. Korseyi takıyorum hala. Offff, moralim sıfır.
Merhaba, teşekkür ederim, Dr murat sarıcı.Geçmiş olsun doktorunuz kim ? Bende dikleştirme protez ameliyatı olmak istiyorum
Dikkeştirme ameliyatınızdan memnunmuşsunuz bekadan oldu ameliyat olalı bide protez varmı yoksa sadece dikleştirme mi olduMerhaba, teşekkür ederim, Dr murat sarıcı.
Kol germe ve meme dikleştirme ikisi bir arada protezli olarak yapıldı, 375 cc takıldı, dual plan, mentor marka, kol germe ameliyatı iyi olmadı ama dikleştirme ve silikon güzel olduDikkeştirme ameliyatınızdan memnunmuşsunuz bekadan oldu ameliyat olalı bide protez varmı yoksa sadece dikleştirme mi oldu
KOL GERME VE MEME DİKLEŞTİRME PROTEZLİ / SİLİKONLU AMELİYATI Doç Dr Murat SarıcıDikkeştirme ameliyatınızdan memnunmuşsunuz bekadan oldu ameliyat olalı bide protez varmı yoksa sadece dikleştirme mi oldu