meme dikleştirme sorusu

gul2016

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
6.281
13.196
Merhaba arkadaşlar, göğüslerim büyük değildir ama büyük göğüs de sevmem zaten 75-80 beden arasıdır. Benim sorunum şu, kilo verdiğim zaman göğüslerim sarkıyor, çok kötü duruyorlar. 20 kilo alıp vermişliğim var. Kilo aldığım zaman, ise dimdik ve dolgun gözüküyorlar ama ben şişman olmak istemiyorum. Evlendikten sonra 15 kilo aldım; göğüslerim süper ama ben kıyafetlerde beğenmiyorum kendimi göbeğim de var, kollarım şişman vs. Kilo verip göğüslerimi dikleştirmek istiyorum ama çok araştırdım, bir doktora da danıştim, iz kalacak deniyor. Ben iz falan istemiyorum. Yani her alanda yenilik yapıldı, bu dikleştirme ameliyatları 30 sene önce de böyle iz bırakıyordu şimdi de değişen bir şey yok. Yok mu bunun başka bir çözümü?

Ben küçük göğüs severim zaten şu anda da büyük değiller ama kilo verince çok sarkıyorlar ve estetik olmam gerekir iz kalmasını istemiyorum, iz kalmadan çözümü yok mu?
Benim bildiğim doktoruna göre değişiyor.İz dediğiniz Zaten max 2 cm kesi değil mi?Beyaz tenli iseniz farkedilmez bile

X