H Harikasevda Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 169 94 33 18 Aralık 2018 Konu Sahibi Harikasevda #1 Protezsiz diklestirme yaptıran yokmu hiç yahuu herkes protez mi koyduruyor meme dokusu yeterli oluo toplattiran yokmu yani hiccc
Protezsiz diklestirme yaptıran yokmu hiç yahuu herkes protez mi koyduruyor meme dokusu yeterli oluo toplattiran yokmu yani hiccc
E ekinsuyil Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2014 4 0 30 16 Nisan 2019 Konu Sahibi Harikasevda #2 Ben de bu konuyu merak ediyorum.
ilkbahar1982 Guru Kayıtlı Üye 24 Eylül 2011 1.818 500 5 Haziran 2019 Konu Sahibi Harikasevda #3 haftaya devlet hastanesine görüşmeye gideceğim.kendiminkilerin her şeyinden memnum.yalnız biraz sarktılar.en azından bir fikir almak için randevu aldım. ayrıca evet yaa forum da hiç bu ameliyatı tek yaptıran olmamış.
haftaya devlet hastanesine görüşmeye gideceğim.kendiminkilerin her şeyinden memnum.yalnız biraz sarktılar.en azından bir fikir almak için randevu aldım. ayrıca evet yaa forum da hiç bu ameliyatı tek yaptıran olmamış.