Meme Dikleştirme + Protez Hakkında

Kaçıncı gün rahat uyku uyudunuz. Yüz üstü uyumaya alışmış biri olarak dalamıyorum. Dalamayınca netes alamıyorum gib geliyor. Gözlerim kapanıyor bel ağrısı vuruyor filan filan ne zmn geçecek

Bugün 3. Günüm sanırım benim canım çok tatlı kollarımı oynatamıyorum.
Dren yerlerim sızlıyor 250 cc takılmış protez çok baskı yapmıyor.

Kaçıncı gün rahat uyku uyudunuz. Yüz üstü uyumaya alışmış biri olarak dalamıyorum. Dalamayınca netes alamıyorum gib geliyor. Gözlerim kapanıyor bel ağrısı vuruyor filan filan ne zmn geçecek
Bende yüz üstü yatmaya alışkın dım çok zorlandım ama şimdi 3 ay oldu artık yüz üstü Yatamiyorum yani rahat edemiyorum öyle. Alışacaksın merak etme bel arısı göğüslere dolayı. Ben hala cekiyorum cok ayakta kalınca falan. 2 haftaya biç ok şikayetim bitecek. Bu günler bi rüya gibi gelicek. :)

Olmayanın psikolojisini anlamanız imkansız. O yüzden gereksiz yorum yapmayın bence.
Yorumumun gereksi olduguna sizmi karar veriyorsunuz ? Bu hırcınlıgınız yok diyemi ? Bwn sadece sordum ama sanırım sizin cidden pskolojiniz bozulmus acil yaptırın

Bugün 3. Günüm sanırım benim canım çok tatlı kollarımı oynatamıyorum.
Dren yerlerim sızlıyor 250 cc takılmış protez çok baskı yapmıyor.
Benim 10 cu gunum hala kollarimi istedigim gibi kaldiramiyorum. Yan tarafa yatmaya basladim .Drum 1 ay dikkat etmemi soylemisti.Hareketlerim kisitli
Yani senin 3 cu gun daha baslangic

Çok teşekkürler valla günler geçsin diye dua ediyorum:) aslında ameliyat ağrım hiç yok ve inanılmaz konforlu bi ameliyat geçirdim. Ama sırt üstü uyumak beni çok zorladı

Benim 10 cu gunum hala kollarimi istedigim gibi kaldiramiyorum. Yan tarafa yatmaya basladim .Drum 1 ay dikkat etmemi soylemisti.Hareketlerim kisitli
Yani senin 3 cu gun daha baslangic

Yaa gerçekten mi çok geçmiş olsun inşallah toparlanırız bir an evvel nefes almaya alıştım tek zorluğum yataktan kalkamıyorum

Merhaba beni izlermisiniz bende ameliyat olacağım varsa resimlerinizi görmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…