Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldim izlemeye cnm.en az birkac doktorla gorus fikir al derim benadan merhaba daha önce başka bir başlıkda sizinde damla kasüstü protezinizin oldugunu okumuştum ve memnun değildiniz sanıyorum beni izlemeye alabilirmisiniz güven sorunu olursa bende size resim gönderebilirim bana yardım edin lütfen ((
sevgili adan cevabın için çok teşekkür ederim hastahaneye bir miktar kapora verdik ve 1 buçuk yaşında bebeğim oldugu için başka doktora gitmeye zamanım yok ve ameliyat günü çok yaklaştı sadece iki hafta var bu arada bana karın germe de yapılacak canım aslında senin resimlerini çok begendim ama ilk halleri çok güzelmiş dediğiniz gibi öyle kalsaymış anatomik protez çok güzel miş biraz aşagı inmiş ve siz bende zayıfsınız biraz büyük kalmış size ama ilk halleri gerçekten mükemmel damla protezi sizde görünce sevdim ama sarkmayı engellemek için dual plan ve biraz daha küçük bir protezmi konulsa doktorum en son ben nasıl istiyorsam onu koyacagını söyledi son kararı bana bıraktı tavsiyelerinizi bekliyorumAldim izlemeye cnm.en az birkac doktorla gorus fikir al derim ben
Size fikirlerimi ozel mesajla yazdim.sevgili adan cevabın için çok teşekkür ederim hastahaneye bir miktar kapora verdik ve 1 buçuk yaşında bebeğim oldugu için başka doktora gitmeye zamanım yok ve ameliyat günü çok yaklaştı sadece iki hafta var bu arada bana karın germe de yapılacak canım aslında senin resimlerini çok begendim ama ilk halleri çok güzelmiş dediğiniz gibi öyle kalsaymış anatomik protez çok güzel miş biraz aşagı inmiş ve siz bende zayıfsınız biraz büyük kalmış size ama ilk halleri gerçekten mükemmel damla protezi sizde görünce sevdim ama sarkmayı engellemek için dual plan ve biraz daha küçük bir protezmi konulsa doktorum en son ben nasıl istiyorsam onu koyacagını söyledi son kararı bana bıraktı tavsiyelerinizi bekliyorum
Bana da yazar mısınız?Size fikirlerimi ozel mesajla yazdim.
Hangi konuda fikir istediginizi yazarsaniz yardımcı olmaya calisirimBana da yazar mısınız?
İstanbul'da plastik cerrah önerisi. Bugüne dek gördükleriniz içinde en doğal yapan dr hangisi gibi. Benden daha çok görmüşsünüzdür forumda kim hangi dr olmuş hangi dr sizce güzel yapıyor gibi.Hangi konuda fikir istediginizi yazarsaniz yardımcı olmaya calisirim
Istanbulda tugrul turan hasan findik ozan balik var.ben istanbulda ameliyat olsaydim ilk tercihim tugrul bey olurdu.İstanbul'da plastik cerrah önerisi. Bugüne dek gördükleriniz içinde en doğal yapan dr hangisi gibi. Benden daha çok görmüşsünüzdür forumda kim hangi dr olmuş hangi dr sizce güzel yapıyor gibi.
A AyseFilizza protez konusunda ben olmasından yana degılım ama tabi doktorun ne soylıcagı çok onemli. kardesinin çocugu varmıydı acaba emzirme konusu kafama çok takıldı![]()
ne yaparak izlemeye alınıyor ben yeniyim burada bilmiyorum lütfen yardım edinbende diklestirme operasyonu gecirecegim resim görmek isterim. izlemeye aldim kizlar sizi.
benim kafami karistiran protezlimi diklestirme daha iyi. sonradan yine sarkma olurmu acaba.