- 30 Mart 2013
- 378
- 181
-
- Konu Sahibi extraterrestrial
Açıkçası ben düşünüyorum küçültme ve dikleştirme . Kilolarımı verince inşallah. Böyle şeyleri kendi kendine karar vermelisinMerhaba, meme büyütme ameliyatı olmak isterken araştırmalarım sonucu 5 dr ile görüştüm ve üçü direk protez uygun görürken 2 dr dikleştirme olmazsa olumsuz sonuçlar alırsın gibi yorumlar yaptı. Göğüslerimin üst kısmı emzirmeden boşaldı ve çok hafif sarkma var ben de farkındayım ama örneğin kalem koysam duracak kadar değil oldukça az.. Kafam inanılmaz karıştı yalnızca güzel doğal bir göğüs istiyordum dikleştirme konusu canımı şıktı biraz.. Tecrübeli olanlar lütfen yardım
Bnmm konularima göz atMerhaba, meme büyütme ameliyatı olmak isterken araştırmalarım sonucu 5 dr ile görüştüm ve üçü direk protez uygun görürken 2 dr dikleştirme olmazsa olumsuz sonuçlar alırsın gibi yorumlar yaptı. Göğüslerimin üst kısmı emzirmeden boşaldı ve çok hafif sarkma var ben de farkındayım ama örneğin kalem koysam duracak kadar değil oldukça az.. Kafam inanılmaz karıştı yalnızca güzel doğal bir göğüs istiyordum dikleştirme konusu canımı şıktı biraz.. Tecrübeli olanlar lütfen yardım
O da çok acimaz mıMeme ucundan yapilacaksa olur ama ters t seklkndeki izlere ASSLA degmez cok sarkik degilse
Merhaba. Sarkıklık çok var mıydı acaba?Ameliyat oldum ve dikleştirme yapılmadı, ameliyat öncesi ölçümlerimde gerek olmayabilir dedi doktorum ve öyle yapmış şu an 4. Günüm ve kontrolüm var bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum
Merhaba. Sarkıklık çok var mıydı acaba?
Çok geçmiş olsun. Bence en zor zamanları atlatmışsınız. Artık her geçen gün daha iyi olursunuz merak etmeyin hiçMerhaba çok yoktu yalnızca üstler boşalmıştı doğum kiloları alıp vermekten sınırdaydım bence.. Dün kontrolde açıldı görüntüden gayet memnun oldum ama ağrılardan yana sıkıntım var malesef direnler aşınmadı pazartesi sabaha tekrar randevulaştık dirensen sonra rahatlarsın diyenler var bilemiyorum bu kramplar nasıl ve ne zaman geçer
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir siz ne zaman olacaksınız?Çok geçmiş olsun. Bence en zor zamanları atlatmışsınız. Artık her geçen gün daha iyi olursunuz merak etmeyin hiçDarısı bize diyelim o zaman
Benim bebeğim daha küçük. Biraz büyüsün İnşallah o zaman düşünüyorumÇok teşekkür ederim inşallah öyledir siz ne zaman olacaksınız?
O da çok acimaz mı
Eger meme ucun assagi bakiyorsa kesinlikle daha kotu oluyor protezden sonra . Sadece sarkik ama meme uclari karsiya bakiyosa çok da gerekli degilÖncelikle geçmiş olsun canım sana özelden kendi memelerimin fotoğrafını atsam banada bir fikir olur diye düşünüyorum bende yaptırmak istiyorum ama sadece bir doktorla görüştüm ve o da bana dikleştirme olmadan güzel olmaz dedi yardıma ihtiyacım var zahmet olmazsa fikrini almak istiyorum
Skin dokunma goguslerine gayet iyi gozukuyolarSiz karar verin bi fikir verin ben karar veremiyorum
Öyle diyorlar ama bilmiyorum ben takıntı yapıyorum galiba biraz dekolte bölgem düz duruyor onun içinde yağ enjeksiyonu yapıyorlarmış biraz onu araştıracağım..Skin dokunma goguslerine gayet iyi gozukuyolar