Meme dikleştirme Antalya Devlet Hastaneleri

ezgi90-90

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
2
0
33
Kızlar merhaba, Yıllar sonra sonunda bu ameliyatı olmaya karar verdim. Antalya şehir hastanesinde bir doktora muayene oldum. Silikon ile desteklemesi gerektiğini söyledi sonradan deforme olmaması için. Antalya’da Şehir Hastanesinde meme estetiği geçirip öneride bulunabilecek var mı acaba? Ya da devlette herhangi bir doktor önerisi yapabilecek? Özeller ne olmuş öyle yaa 🙄

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, Yıllar sonra sonunda bu ameliyatı olmaya karar verdim. Antalya şehir hastanesinde bir doktora muayene oldum. Silikon ile desteklemesi gerektiğini söyledi sonradan deforme olmaması için. Antalya’da Şehir Hastanesinde meme estetiği geçirip öneride bulunabilecek var mı acaba? Ya da devlette herhangi bir doktor önerisi yapabilecek? Özeller ne olmuş öyle yaa 🙄
Merhaba Bende meme küçültme ameliyatı için düşünüyorum. Hangi doktor ile görüştünüz acaba ve ameliyat sırası nasıl çok mu uzun bir tarih veriyorlar

Merhaba 😌 Şehir hastanesinde Melih bey var onunla bir görüşme gerçekleştirdim. Fiyat olarak silikon ile birlikte 60-70 bin arası bir fiyat verdi. Çok samimi açıklayıcı bir doktordu. Ekim ayında olacağım inşallah. Ameliyattan bir ay önce haber ver dedi bana beklemedeyim.

X