• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme dikleştirme amelıyatı sonrası yaşanan sıkıntılar

calimera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
9
0
86
İstanbul
Merhaba ,ben 2 yıl önce DR Tuğrul Turana göğüs dikleştirme ameliyatı oldum........Kendisini bu site sayesinde bulmuştum....İlk günler çok iyi görünüyordu ama sonradan sonuç istediğim kadar iyi olmadı ,dikiş izlerim özellikle göğüs altındakiler çok kötü.......Ama benim asıl üzüldüğüm meme başındaki dikiş yerlerinde hiç geçmeyen çirkin kabartılar.....İnce bir tişört giydiğimde dışardan bile belli oluyorlar.......Bu durumda başka arkadaşlar var mı........Lütfen paylaşın, sadece bende mi böyle

Merhaba ,ben 2 yıl önce DR Tuğrul Turana göğüs dikleştirme ameliyatı oldum........Kendisini bu site sayesinde bulmuştum....İlk günler çok iyi görünüyordu ama sonradan sonuç istediğim kadar iyi olmadı ,dikiş izlerim özellikle göğüs altındakiler çok kötü.......Ama benim asıl üzüldüğüm meme başındaki dikiş yerlerinde hiç geçmeyen çirkin kabartılar.....İnce bir tişört giydiğimde dışardan bile belli oluyorlar.......Bu durumda başka arkadaşlar var mı........Lütfen paylaşın, sadece bende mi böyle

büyük geçmiş olsun, ben daha dikleştirme ameliyatı olmadım haftaya ondan randevu almayı düşünüyordum ..peki ne kadar süre sonra oluştu, doktorunuzla paylaştığınızda bu duruma ne dedi ?

2 yil izlerin geçmesi için çok uzun bir sure degil mi? bende istiyorum gôgüs dikle$tirme ameliyati olmayi ama henuz cesaret edemedim,,,

2 yıl mı? Çok gecmiş olsun,çok üzüldüm tekrar danış sanız doktora

Merhaba
lzerle dikiş izleri çok iyi bir şekilde yok edilebiliyor
Bir araştırın isterseniz

Merhaba kizlar bende 29 ocakta 2015 te mini karin germe ve Lipo aml oldum ve sonuctanda cok memnun kaldim, simdide gögüslerim gözüme batmaya basladi :KK45: insan bi aml olup korkularini yenince daha kolay cesaret ediyor. 3 dogum yaptim ve cocuklarimin hepsini emzirdim ve simdi gögüslerimde sarkiklik oldu, cok asiri degil ve dokumda var ama diklestirme kesin lazim galiba. Gercekten izlere deger mi bir türlü karar veremedim siz nasil karar verdiniz?

Back