meme dikleştirme ameliyatı sonrası su toplaması!!!!!!

tinkerbell11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2020
6
5
28
arkadaslar bi derdim var aynı derdi yasamıs olanlar var mıdır? benim memelerim dogustan cok sarkıktı ben de meme diklestirme ameliyatı oldum.. ameliyatın 3. günü mememde su toplaması oldugunu gördüm içi su dolu bi balon çok küçük de değil hemen doktoru aradım gel dedi zaten ameliyat bandını cıkarttıgı gibi orası açıldı deri falan gitti açık yara oldu orada sanırım orada dolasım olmadıgı icin böyle bi problem olmus 2-3 hafta pansuman yaptım yap dedi. ama hemen yeni deri gelmedi ve doktor orayı uyusturup dikti.. fakat dikişler tutmadı tekrar açıldı (( ya böyle deride bi kısım yanar da deri gider altı kırmızı et kallır ya öyle... acaba yasayan var mı? ne zaman yeni deri gelir moralim çok bozuk ((

Kahverengi yerinde mi oldu bu ?

Şimdi nasılsınız

ben de
Bende diklestirme oldum buyutmeyle beraber boyle bi seyle karsilasmadim ama kahverengi yerinde bi yer biraz kabarmisti su toplamasi gibi degildi sonra kendi kendine gecti ondan sordum kahverengi yerinde mi diye
dikleştirme ve büyütme düşünüyorum ankarada önereceğiniz doktor var mı. kaç cc takıldı kas altı mı. bir de dikleştirme izin lolipop seklinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…