- Konu Sahibi Serseri_Gxoxnlxuxm
-
Gülezel Dr.Hasan beye muayene oldu canım.Hatta benimde kontrol günümde kendisiyle tanışma fırsatım oldu..Yutdışından olan hastalarından öncelikle foto görmek istiyor Hasan bey,yapılacak gereken şeyleri sana söylüyor ve fiyat veriyor tabi.Eger Istanbulda kalacak yerin yoksa yada tanıdık biri havaalanından karşılanıp otele yerleştiriliyorsun.Otelden muayenehaneye ve hastaneye araç tahsil ediliyor sana.Senin hiçbirşeyi düşünmene ayarlamana gerek yok yani.Tabi bunlar fiyata ekleniyor dolayısıyla fiyat artıyor.Ama ben bunları ayarlarım,sadece ameliyat ücretini ödiyim diyorsan o da olur tabi.Gülezel arkadaşımız Istanbulda oturuyor.Şunu belirtiyim bende evli iki çocuk annesi bir bayanım,benimde gögüslerimin üst tarafında boşalma vardı,fakat sadece protez ameliyatı ile halloldu,sarkma sınır derecesindeydi Allahtan,dikleştirmeye gerek duyulmadı.Sende maille fotolarını gönder,sana ne yapılabilecegini onlar söyleyecek ve fiyatta verecekler tabi.
Hasan beyin yutdışından gelen çok hastası var,Hasan beyin kendi internet sitesindeki Hasta Yorumlarını okursan göreceksin ve hastalarınında ne kadar menmun ve mutlu kaldıklarınıda okuyacaksın.Narkozdan korkuyormusun?Hiç korkma canım,bu işte anestezi doktorunun başarısı önemli,korkulacak birşey yok.Hasan bey çok uzman lüks hastanelerde ameliyatlarını yapıyor,için rahat olsun,güvenli ellerdesin yani..Benimde size yardımcı olabilecegim bir konu olursa yardıma hazırım,Allah yardımcınız olsun.İnşallah en kıssa zamanda sizde harika gögüslere kavuşur ve yaza bomba gibi girersiniz...
merhaba,uzun zamandır forumu takip ediyorum..çünkü 1 yıldır göğüs dikleştirme + silikon ameliyatı geçirmeyi düşünüyordum..hatta doktor seçimlerinide forumdaki arkadaşların vermiş olduğu doktor isimlerini dikatte alarak yaptım.hemen hemen hepsiyle görüştüm veya mailleştim.gittiğim tüm doktorlar silikon ameliyatını dikleştirmeden sonra yapılmasının daha doğru olduğunu söylediler.aslında göğüslerimin ölçüsü çok küçük değil ama doğum sonrası çok söndüğü için silikonu düşünmüştüm..bende silikondan vazgeçip sadece dikleştirmeye odaklandım.en son gittiğim doktorun hem tavrı hemde samimi ve ücretinin uygun olmasından dolayı bugün kararımı verip tarih aldım haftaya cumartesi olucam ameliyatımı.çok heyecanlıyım sonuçunun nasıl olacağını düşündükçe dahada heyecanlanıyorum.daha önceden iyi bir doktordur denilen bir şahış burnumu mahvetti..tekrar bir ameliyat olmam gerekiyormuş.buna benzer bir durum olacak diye korkuyorum..
ne guzel ya ilgi ve alakana icin sana cok tesekkur ederim arzum bu konuda insan kime nasil guvenecegini bilemiyor ve illaki bi destek bekliyor bunuda senden inanki fazlasiyla goruyorum, sizin gulezelle tanismaniza cok sevindim ne guzel olmus birbirinize daha fazla destek ve guven vermisinizdir illaki,
ben hasan beyin sitesindeki yorumlari okudum ve evet hastalarinin hepsi cok memnun ve cok mutlu buda cok onemli bi sonuc,
resimleri yolladiktan sonra illaki kisa surede bana bir haber gelir ve sizinlede paylasacagim burda hanimlar.
Arzum benim istanbulda kalacak yerim yok yurtdisindan gelecegim icin ama birde yazin ameliyat olma ihtimalim var yani hemde o zaman tatil suremizde daha uzun dinlenmeyede daha fazla vaktim olur diye dusunuyorum ameliyattan sonra istanbulda ne kadar sure kalmam gerek onu bilmiyorum ben bir hafta gibi dusunuyorum daha sonrada bir tatil koyune gidip dinlenme imkanimin daha fazla oldugu dusuncesindeyim ben dinlenirkende cocuklar ve esim tatil yapmis olurlar diye tabi buda bir fikir yazin bu ameliyati olmak fark ediyormu onuda bilmiyorum yani iyilesme suresi konusunda bir fikrim yok ama su anki planlarim bu yonde tabiki doktordan gelecek olan cevap ne olur bilmiyorum ondan bir cevap aldiktan sonra bende belki daha kesin konusabiulirim
mrh canım benim düşüncelerim ve yasadıklarımda senle aynı doktorunun ismi calıstıgı hastane ücreti vs biraz daha acıklayabilirmisin :26:
bende merak etim canim kime ameliyat olacaksin ve kaca mal edecek bu ameliyati sadece diklestirmemi olucak sende biraz daha aciklik getirirsen sevinirim
seve seve.. dr.meltem cilingir internetten buldum ve mail attım hemen döndü zaten ataşehir memorial veya florance naigthgel(yanlış yazmış olabilirim)yapıyor ameliyatlarını ama muayenesi bağdat caddesinde..fiyat konusunda hiç pazarlık falan yapmadım nakit 3.750 yaparım dedi..bakalım cumartesi olucam ameliyatımı sonucu nasıl olacak..şu ana kadar drumdam memnunum ama önemli olan sonrası..burun ameliyatımı yapan dr gibi olmaz inşallah..
Merhaba çimenlik:) sadece dikleştirme yeterli olacak demekki sana ne guzel.Benim silikon takviyesine de ihtiyacım varmış.Zaten ben de oyle istiyorum ama hem dikleştirme hem de silikon ameliyatından çok korkuyorum.Ameliyat surecini burada paylaşırsan cok sevinirim canım.Bir de doktor Meltem hanım dikleştirme+silikon ameliyatına ne kadar fiyat verdi canım bunu ogrenebilirmiyim.MAalesef çalışıyorum ve butun doktorlara tek tek gidip muayene olup fiyat ogremek için fazla vaktim olmuyor.Bilgilendirirsen cok sevinirim.Ameliyatın için de sana bol şans diliyorum herşey çok çok iyi olur inşalla
merhaba tatlım, göğüslerim ne çok büyük ne de yok denecek kadar az..ben hep doktorlarla silikon+dikleştirme ameliyatı için görüştüm.ama gittiğim bütün doktorlar silikon dikleştirme ameliyatında uygulanabilr bir durumdur fakat hem gögüsü dikleştirip hemde silikon koymanın ilerde tekrar sarkma yapabileceğini söylediler.bu durumda bende vazgeçtim.meltem hanıma gittiğimde sadece dikleştirmeyi görüştüm.ama ortalama en düşük 3750 boğaziçi tıp merkezi yapıyor ve fiyatlar 10000 kadar çıkıyor canım.bende çalışıyorum bu arada genelde 6dan sonra yada cumartesi gittim görüşmelere.doktorlarla görüşmeye gitmeden netten araştırıp mail atabilirsin zaten çoğu dönüyor aklına yatan olursa görüşmeye gidersin.ben o kadar heyecanlıyım ki anlatamam korkudan mı bilemiyorum.içim çıkacak sankiteşekkürler iyi dileklerin için.ameliyatımın sonucu ne olursa olsun paylaşıcam canım..
Hımmm :26:ya boyle soruşturdukça kafam iyice karışıyor halbuki ben de dikleştirme silikonsuz yapılırsa sonradan tekrar sarkabiliyor diye duymuştum ama demekki senin yeterli buyuklukte benim her halukarda silikona ihtiyacım olacak zaten
Canım hiç korkma sadece dikleştirme ameliyatı cok daha rahat atlatılıyormuş göğsun içine birşey yerleştirilmiyor sonuçta sadece bir gerginlik hissi olacaktır emin ol.Ben cok meraklıyımdır butun bu ameliyatların nasıl yapıldıgının videolarını izledimSadece fazla deriyi çıkarıyorlar ve yeniden dikiyorlar :) Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz burada ....
Silikonsuz dikleştirme.... Arkadaşım oldu bu ameliyatı,ilk sene gögüsleri harika,dimdik gögüsleri vardı.Birinci seneden sonra ödemler,şişlikler gidince malesef sütyensiz gezemez oldu.Sütyenle yukarı dogru toparlayınca güzel duruyor fakat sütyensiz görüntü güzel degil.Tab sizin ve doktorunuzun kararı...ben gözlemledigimi söylüyorum.Arkadaşım çok pişman oldu şimdide silikon ameliyatı olmayı düşünüyor...
arkadaşınızın gögüs ölçüsü neydi acaba merak ettim şimdi.bana silikonu dikleştirme ameliyatından 1 sene sonra koymayı önermişlerdi.. en son meltem hanıma gittiğimde silikondan bahsetmedim bile belki isteseydim olumlu bakabilirdi..yani yine benim kendi kararım ama umarım pişman olmam çünkü bu bir ameliyat daha demek.zaten narkoz olayını düşündükçe daha önceden ameliay olmuş birisi olarak yinede korkuyorum.vasiyetimi bile yazdım valla
merhaba çimenlik dun ameliyata girecektin.Umarım herşey yolundadır canım.Gelişmelerini dort gozle bekliyorum :)
merhaba canım ameliyatımı oldum şimdide evdeyim.ameliyat olduğum hastane ve çalışanları çok ilgiliydiler.çok ağrım olmadı ama drenler çıkarken inanılmaz bir ağrı oldu.şu an evdeyim ve göğüslerim füze gibi çok şişler krem sürüyorum bol bol çatlama olacak diye korkuyorum.yalnız aynaya baktığımda göğüslerim yuvarlak değiller böyle alt kısımları düz acaba dikişten mi bilemiyorum yarın doktora pansumana gitcem umarım bir aksilik olmaz canım[/QUO
Geçmiş olsun canım.İyi olmana sevindim.Dedigin gibi dikişten olabilir tabii.alta dogru lolipop şeklinde bir izle yapıldı degil mi ameliyatın?
daha sora yuvarlak goruntusune kavuşacaktır mutlakaa demek diren de takıldı.Çok merak ettim goruntusunu ileride resim koymayı duşunuyormusun sakıncası yoksa gormek isterim...
merhaba canım ameliyatımı oldum şimdide evdeyim.ameliyat olduğum hastane ve çalışanları çok ilgiliydiler.çok ağrım olmadı ama drenler çıkarken inanılmaz bir ağrı oldu.şu an evdeyim ve göğüslerim füze gibi çok şişler krem sürüyorum bol bol çatlama olacak diye korkuyorum.yalnız aynaya baktığımda göğüslerim yuvarlak değiller böyle alt kısımları düz acaba dikişten mi bilemiyorum yarın doktora pansumana gitcem umarım bir aksilik olmaz canım[/QUO
Geçmiş olsun canım.İyi olmana sevindim.Dedigin gibi dikişten olabilir tabii.alta dogru lolipop şeklinde bir izle yapıldı degil mi ameliyatın?
daha sora yuvarlak goruntusune kavuşacaktır mutlakaa demek diren de takıldı.Çok merak ettim goruntusunu ileride resim koymayı duşunuyormusun sakıncası yoksa gormek isterim...
teşekkürler canım.umarım öyledir sütyenle (sporcu) güzel duruyorlar fakat sütyeni acınca alt kısımları düz hatta sol gögügüme daha dikkatli baktım dikişin bir tarafı daha şiş yamuk gibi anlamadım valla. bilmiyorum ki bu normalmidir.ben hep ameliyattan sonra normalde olduğu gibi yuvarlak olucak ama ameliyattan dolayı şişlik olur diye düşünmüştüm.yarın sorucam doktora bakalım ne diycek.evet canım lolipop şeklinde iz var.resim olayına gelince sonra sana özelden yollayabilirim :)) sen karar verdin mi peki ne yapacağına??
teşekkürler canım.umarım öyledir sütyenle (sporcu) güzel duruyorlar fakat sütyeni acınca alt kısımları düz hatta sol gögügüme daha dikkatli baktım dikişin bir tarafı daha şiş yamuk gibi anlamadım valla. bilmiyorum ki bu normalmidir.ben hep ameliyattan sonra normalde olduğu gibi yuvarlak olucak ama ameliyattan dolayı şişlik olur diye düşünmüştüm.yarın sorucam doktora bakalım ne diycek.evet canım lolipop şeklinde iz var.resim olayına gelince sonra sana özelden yollayabilirim :)) sen karar verdin mi peki ne yapacağına??
Geçmiş olsun canım...Zamanla daha güzel bir görüntüye kavuşacaktır,henüz birşey söylemek için bence daha çok erken..Arkadaşımın gögüsleri yusyuvarlak olmuştu ameliyattan sonrasında hemen akşam açmıştılar bandajları o zaman görmüştüm,hatta hayret etmiştim..müthiş bir görüntüydüüü..Dikiş yerlerinde hafif büzüklük olmuştu arkadaşımda,pekte düzelmedi,ufak bir operasyonla düzeltilebilecegini söylemişti başka bir doktor,pek önemsemiyor eski hallerini düşününce..
Aşkolsun neden özelden yolluyorsun fotoyu,bizler göremiyecekmiyiz yani..:44:
Geçmiş olsun canım...Zamanla daha güzel bir görüntüye kavuşacaktır,henüz birşey söylemek için bence daha çok erken..Arkadaşımın gögüsleri yusyuvarlak olmuştu ameliyattan sonrasında hemen akşam açmıştılar bandajları o zaman görmüştüm,hatta hayret etmiştim..müthiş bir görüntüydüüü..Dikiş yerlerinde hafif büzüklük olmuştu arkadaşımda,pekte düzelmedi,ufak bir operasyonla düzeltilebilecegini söylemişti başka bir doktor,pek önemsemiyor eski hallerini düşününce..
Aşkolsun neden özelden yolluyorsun fotoyu,bizler göremiyecekmiyiz yani..:44:
hadi ya demek yuvarlaktı..vallahi moralim çok bozuk..umarım zamanla düzelir dikiş yerlerini göremiyorum üstleri bantlı..ayyy doktorum ne diycek gerçi böyle kalır demez zamanla der..ama ya kalırsa çok korkuyorum.arzum fotografları bu halde zaten koyamamda düzelirse koymayı düşünüyorum.o zaman sende görürsün.bu arada arkadaşının doktoru kimdi?öğrenebilir miyim.
hadi ya demek yuvarlaktı..vallahi moralim çok bozuk..umarım zamanla düzelir dikiş yerlerini göremiyorum üstleri bantlı..ayyy doktorum ne diycek gerçi böyle kalır demez zamanla der..ama ya kalırsa çok korkuyorum.arzum fotografları bu halde zaten koyamamda düzelirse koymayı düşünüyorum.o zaman sende görürsün.bu arada arkadaşının doktoru kimdi?öğrenebilir miyim.
geçmiş olsun canım,
İnşallah en kısa zamnda sağlığına kavuşursun, ben de 2 aralıktaki ameliyatımı korkularım yüzünden erteledim,
memenin yeni şekli 6 ayda yerine oturuyormuş o zamana kadar bekliyceksin maalesef :))
dikişlerin de hafifleycek..
kaç saat sürdü ? nerde oldun ? bilgi verebilirmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?