- Konu Sahibi Serseri_Gxoxnlxuxm
Gülezel Dr.Hasan beye muayene oldu canım.Hatta benimde kontrol günümde kendisiyle tanışma fırsatım oldu..Yutdışından olan hastalarından öncelikle foto görmek istiyor Hasan bey,yapılacak gereken şeyleri sana söylüyor ve fiyat veriyor tabi.Eger Istanbulda kalacak yerin yoksa yada tanıdık biri havaalanından karşılanıp otele yerleştiriliyorsun.Otelden muayenehaneye ve hastaneye araç tahsil ediliyor sana.Senin hiçbirşeyi düşünmene ayarlamana gerek yok yani.Tabi bunlar fiyata ekleniyor dolayısıyla fiyat artıyor.Ama ben bunları ayarlarım,sadece ameliyat ücretini ödiyim diyorsan o da olur tabi.Gülezel arkadaşımız Istanbulda oturuyor.Şunu belirtiyim bende evli iki çocuk annesi bir bayanım,benimde gögüslerimin üst tarafında boşalma vardı,fakat sadece protez ameliyatı ile halloldu,sarkma sınır derecesindeydi Allahtan,dikleştirmeye gerek duyulmadı.Sende maille fotolarını gönder,sana ne yapılabilecegini onlar söyleyecek ve fiyatta verecekler tabi.
Hasan beyin yutdışından gelen çok hastası var,Hasan beyin kendi internet sitesindeki Hasta Yorumlarını okursan göreceksin ve hastalarınında ne kadar menmun ve mutlu kaldıklarınıda okuyacaksın.Narkozdan korkuyormusun?Hiç korkma canım,bu işte anestezi doktorunun başarısı önemli,korkulacak birşey yok.Hasan bey çok uzman lüks hastanelerde ameliyatlarını yapıyor,için rahat olsun,güvenli ellerdesin yani..Benimde size yardımcı olabilecegim bir konu olursa yardıma hazırım,Allah yardımcınız olsun.İnşallah en kıssa zamanda sizde harika gögüslere kavuşur ve yaza bomba gibi girersiniz...
ne guzel ya ilgi ve alakana icin sana cok tesekkur ederim arzum bu konuda insan kime nasil guvenecegini bilemiyor ve illaki bi destek bekliyor bunuda senden inanki fazlasiyla goruyorum, sizin gulezelle tanismaniza cok sevindim ne guzel olmus birbirinize daha fazla destek ve guven vermisinizdir illaki,
ben hasan beyin sitesindeki yorumlari okudum ve evet hastalarinin hepsi cok memnun ve cok mutlu buda cok onemli bi sonuc,
resimleri yolladiktan sonra illaki kisa surede bana bir haber gelir ve sizinlede paylasacagim burda hanimlar.
Arzum benim istanbulda kalacak yerim yok yurtdisindan gelecegim icin ama birde yazin ameliyat olma ihtimalim var yani hemde o zaman tatil suremizde daha uzun dinlenmeyede daha fazla vaktim olur diye dusunuyorum ameliyattan sonra istanbulda ne kadar sure kalmam gerek onu bilmiyorum ben bir hafta gibi dusunuyorum daha sonrada bir tatil koyune gidip dinlenme imkanimin daha fazla oldugu dusuncesindeyim ben dinlenirkende cocuklar ve esim tatil yapmis olurlar diye tabi buda bir fikir yazin bu ameliyati olmak fark ediyormu onuda bilmiyorum yani iyilesme suresi konusunda bir fikrim yok ama su anki planlarim bu yonde tabiki doktordan gelecek olan cevap ne olur bilmiyorum ondan bir cevap aldiktan sonra bende belki daha kesin konusabiulirim