• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme dikleştirme ameliyatı olacağım korkuyorum ..

hadi ya demek yuvarlaktı..vallahi moralim çok bozuk..umarım zamanla düzelir dikiş yerlerini göremiyorum üstleri bantlı..ayyy doktorum ne diycek gerçi böyle kalır demez zamanla der..ama ya kalırsa çok korkuyorum.arzum fotografları bu halde zaten koyamamda düzelirse koymayı düşünüyorum.o zaman sende görürsün.bu arada arkadaşının doktoru kimdi?öğrenebilir miyim.

Canımcıgım hiiçç moralin bozulmasın gögsün henüz ödemli,şekli şemali belli olmadıgı için bozuk bir görüntü veriyor.Arkadaşımın gögüs ölçüsü amelityattan önce 80 DD cup dı.Ameliyattan sonra 80D cup kullandı,bir sene sonra yani şu anda 80 C cup sütyen oluyor.Çünkü ilk sene ödemli oluyo,çok şişti.Tamamen şeklinin otuırması tam tamına bir sene sürdü.Bunun için sakın canını sıkma.Arkadaşımın doktoru şu anda Bogaziçi Tıp Merkezinde görev yapan Op.Dr.Defne Erkara idi.Zamanla gögüsnün şeklinin düzelecegine inanıyorum ben.
Tabi foto için daha çok yeni,kendini iyi hazır hissettigin zaman foto eklersen bizde bakarız,zorlama yok aşkolsun..Moralini bozma herşey Allahın izniyle çok güzel olacak,çok öpüyorumm..:54:

geçmiş olsun canım,

İnşallah en kısa zamnda sağlığına kavuşursun, ben de 2 aralıktaki ameliyatımı korkularım yüzünden erteledim,
memenin yeni şekli 6 ayda yerine oturuyormuş o zamana kadar bekliyceksin maalesef :))
dikişlerin de hafifleycek..
kaç saat sürdü ? nerde oldun ? bilgi verebilirmisin ?

teşekkürler.vallahi bende çok korktum ama inan herşey bir anda oluyor bana amaliyata girmeden bir şey yaptılar asansörde uykum gelmeye başladı ve sonra nasıl oldu anlamadım yan,i narkozu hiç hissetmedim bile.umarım dediğin gibi olur şu anki hali biraz garip de :D bakma gülüyorum ama yapcak bişey yok.ameliyatım 3 saat sürdü kızıltoprak florance nightingel hastanesinde oldum şu an çok rahatım cumartesi ameliyatımın olmasına rağmen rahat hareket edebiliyorum.çok sancılı bir ameliyat değil ağrı falan hiç olmadı gibi ama o drenler çkıkarken vallahi ölüm ama korkma o da 10 saniye sürüyor o kadar.sen 6 ay sonra tam olarak oturduğunu doktorundan mı öğrendim bu arada kime olacaksın eğer vazgeçmezsen bence vazgeçme derim.

Canımcıgım hiiçç moralin bozulmasın gögsün henüz ödemli,şekli şemali belli olmadıgı için bozuk bir görüntü veriyor.Arkadaşımın gögüs ölçüsü amelityattan önce 80 DD cup dı.Ameliyattan sonra 80D cup kullandı,bir sene sonra yani şu anda 80 C cup sütyen oluyor.Çünkü ilk sene ödemli oluyo,çok şişti.Tamamen şeklinin otuırması tam tamına bir sene sürdü.Bunun için sakın canını sıkma.Arkadaşımın doktoru şu anda Bogaziçi Tıp Merkezinde görev yapan Op.Dr.Defne Erkara idi.Zamanla gögüsnün şeklinin düzelecegine inanıyorum ben.
Tabi foto için daha çok yeni,kendini iyi hazır hissettigin zaman foto eklersen bizde bakarız,zorlama yok aşkolsun..Moralini bozma herşey Allahın izniyle çok güzel olacak,çok öpüyorumm..:54:

ya çok tatlısın canım yaa.ben boğaziçi tıp merkezine de gitmiştim görüşmeye fakat çok ortamını lakayit buldum çalışanlar çok tuhaftı.hastanede pek içime sinmemişti bu yüzden orayı elemiştim neyse olan oldu zaten geçmişi konuşamnın bir anlamı yok dimi.bu arada bugün doktoruma kontrole gittim ve böyle kalmıycaklarını söyledi ve bana fotolar gösterdi beni ikna etti diyebilrim şu an pek düşünmüyorum zamana bırakıyorum dediğin gibi hele bir ödemler geçsin ondan sonra neye benzedikleri belli olacak..ilgin için teşekkürler arzum :D

Merhana Çimenlik :) Uzun zaman oldu senden hiç yeni birşey duymadık.Ne alemde memişlerin duzeldi mi biraz moralin bozuktu resim paylaşacagım diyordun ama... Foruma giriyorsan mutlaka yaz canım haber bekliyorum senden ve merak icindeyim :)

kızlar şu sarkık memeleri doğal dikleştirme yöntemi yok mu? bende aynı dertten muzdaribim. iki çocuktan sonra tahmin edersiniz göğüslerimin halini. bende biraz olsun dik durmasını istiyorum. insanın psikolojisi alt üst oluyor. ameliyatta olmak istiyorum ama iyi bi yerde ameliyat olmak enaz 5 milyondan başlıyor ! hayat boyu bu göğüslerle yaşama fikri çok korkunç. aslında devlet her sene bedava sünnet yapıyor birazda bizi düşünüp toplu göğüs ameliyatları yapsalar ya ne iyi olur. her üç kadından ikisinin göğsü sarkık. büyük bir iyilik olurdu . iyice saçmalamaya başladım. napim kafayı yicem

kızlar şu sarkık memeleri doğal dikleştirme yöntemi yok mu? bende aynı dertten muzdaribim. iki çocuktan sonra tahmin edersiniz göğüslerimin halini. bende biraz olsun dik durmasını istiyorum. insanın psikolojisi alt üst oluyor. ameliyatta olmak istiyorum ama iyi bi yerde ameliyat olmak enaz 5 milyondan başlıyor ! hayat boyu bu göğüslerle yaşama fikri çok korkunç. aslında devlet her sene bedava sünnet yapıyor birazda bizi düşünüp toplu göğüs ameliyatları yapsalar ya ne iyi olur. her üç kadından ikisinin göğsü sarkık. büyük bir iyilik olurdu . iyice saçmalamaya başladım. napim kafayı yicem

hahaha :1: hiç gulecegim yoktu sevgili glupglup maalesef bunun dogal bir yontemi yok o masaya yatacaksın memeleri dikleştirmek için :(
Ama madem saçmaladık ben de devam edeyim mesela cocugunu en az 1 sene emzirenlere devlet dikleştirme ameliyatını karşılasa di mi :))))))) sonuçta bizler bu ulkeye saglıklı nesiller yetiştirmek için emziriyoruz ve memelerimiz bu hale geliyor.BAs bas bagırıyorlar emzirin emzirin anne sütü de anne sütü diye iyi de sora o memelerin hali noolcak o annenin psikolojisi noolcak hiç duşunen yok ....

tabiiki de ben de saçmalıyorum şu anda hayal dunyası işte :1:

Merhana Çimenlik :) Uzun zaman oldu senden hiç yeni birşey duymadık.Ne alemde memişlerin duzeldi mi biraz moralin bozuktu resim paylaşacagım diyordun ama... Foruma giriyorsan mutlaka yaz canım haber bekliyorum senden ve merak icindeyim :)

Canımcım doğru söylüyorsun bu aralar hiç giremedim.. evet bayağı değiştiler tam bir ay oldu şekli falan oldukça iyi.zamanla çok daha iyi olcağını düşünüyorum.şimdi izler için kreme başlıycam ama izlerim çok silinik bu iyi bir haber tabi :) geçen doktora kontrolere gittim eski fotoları görünce şok oldum.inanılmazmışım meğer :)) iyiki olmuşum diyorum hiç pişman değilim ve olmak isteyen herkeze tavsiye ederim. sen ne yaptın peki. doktor konusunda karar verebildin mi?

aslında iyi fikirmiş :))) canımcım malesef yok tek çözüm ameliyat krem falan hikaye..

Canımcım doğru söylüyorsun bu aralar hiç giremedim.. evet bayağı değiştiler tam bir ay oldu şekli falan oldukça iyi.zamanla çok daha iyi olcağını düşünüyorum.şimdi izler için kreme başlıycam ama izlerim çok silinik bu iyi bir haber tabi :) geçen doktora kontrolere gittim eski fotoları görünce şok oldum.inanılmazmışım meğer :)) iyiki olmuşum diyorum hiç pişman değilim ve olmak isteyen herkeze tavsiye ederim. sen ne yaptın peki. doktor konusunda karar verebildin mi?

Canim iyi olmana cok sevindim.boyle sonuclar duyunca cesaretim yerine geliyor:)ben islerimdeki yogunluk sebebiyle biraz askiya aldim o isi ama kesinlikle vazgecmis degilim tabii:(en kisa zamanda yola devam:)bu arada resim koymayi dusunmuyormusun?

Canim iyi olmana cok sevindim.boyle sonuclar duyunca cesaretim yerine geliyor:)ben islerimdeki yogunluk sebebiyle biraz askiya aldim o isi ama kesinlikle vazgecmis degilim tabii:(en kisa zamanda yola devam:)bu arada resim koymayi dusunmuyormusun?

teşekkürler canım.anladım en kısa zamanda olmalısın derim.sakın erteleme.en kısa zamanda koyucam cnm.

Back