Merhaba Gönülgözü:) Ben de yaklaşık 4 aydır bu siteye üyeyim bir cok arkadaşım oldu hepsi sağolsunlar cok yardımcı oldular bana.Ben de senin gibi 2 cocuk annesiyim goguslerimde boşalma ve yumuşama var aynı zamanda buyutmeye de ihtiyacım var.(Eskiden kucuk ama dik ve taş gibilerdi
Ben de burda okudugum yuzlerce yorumdan sonra ki içlerinde bizim gibi cocuk emzirmiş bayanlar da var bu işin sadece silikonla olabilecegine fazlasıyla inandırmıştım kendimi.En sonunda tum cesaretimi toplayım bu hafta doktor Hasan Fındık'a muayene oldum.Fakat benim durumumun sadece silikonla duzeltilemeyecegini soyledi dikleştirme operasyonuna da ihtiyacım varmış.Çok uzuldum tabii.Çünkü bu iki ameliyatın bir arada olması demek iyileşme surecinin daha uzun olması demek operasyon sonucunda lolipop şeklinde bir iz kalması demek ve daha yuksek bir maliyet demek.Dedigim gibi cok uzuldum ama şimdi kendimi toparladım dikleştirme operasyonuna kendimi odaklandırdım şu anda tam gaz bunu araştırıyorum:)
Bu konuda bize yardımcı olacak bu iki ameliyatı birden olmuş arkadaşların yorumlarına acil ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler...