Tsk ederim canim insallah herkes mutlu olur bu ameliyatlarlaacısız sorunsuz atlattın şükür ee sonuçta zaten mükemmel olduartık sefasını sürme vakti canım
Merhaba memedaslarim :))
Beni takip eden bilir ama ben yeni uyeler icin surecimi bir daha kisaca anlatmak istiyorum..
Aralik ayinda bana Dual plan 450 cc protez konuldu o zamanlar dr um diklestirme onermesine ragmen ben kesinlikle gogusumde iz istemiyordum esimden dolayi yani esim istemiyordu desem daha dogru olur ...
Bes ay gecti ve ben o protezlerle ve sarkik goguslerle bugune zor geldim yani zaman gecsede hemen bir daha ameliyat olsam da kurtulsam diyordum veeee gun geldi catti...
18 haziran ameliyat oldum diklestirme(ters T ve lolipop) ve 325 cc (Allergan high profil )protez kondu
Once tabi kan yolu acildi ve anestesist geldi sorular sordu ..
Sonra dr um geldi cizimleri yapti (bayilacaktim bir saat surdu nerdeyse) sonra hop ameliyathaneye ben drumdan sadece dik olsun ve buyuk olmasin C kup olsun dedim ...
7/8 saat suren ameliyatimdan usuyerek uyandim Odamdaki sesleri duyordum herkes gelmis basimda lak lak ederken ben usumekle meskuldum ama hic agrim olmadi sukur
Dren takildi ertesi gun cikarmak istemedi drenleri hala sivi kalabilir icerde kalsin daha iyi dedi drum Ben ertesi gun makyaj yapip geziyordum bile hastanenin icinde :))
Drenlerle komik bir sekilde hastaneden ayrildim
Ertesi gun drenleri cikardi hic bir saniye bile aci cekmedim drun cikarmasinin avantaji belki ilk ameliyatimda hemsire cekmisti ve canim yanmisti biraz..
Su an goruntuden memmunum yani buna sukur izlerim guzel boyut hosuma gidiyo sadece biraz daha meme ucum yukari alinsaydi iyi olurdu diye dusunmuyorum deil
Drum ameliyatimi anlatti
Meme ucum 26 cm deymis
Su an 18 cm de yani 8 cm yukari alindi
Meme dokumdan aldi biraz
Meme aerola yerini baya kuculttu ve meme diklestirildi ters T izi ile
Darisi isteyenlerin basina insallah bu izli ameliyata deger bir sekilde mutlu olursunuz keske diyorum evet keske once yaptirsaydim :)
Bu arada iki arkadasima YurektEn cok tsk ediyorum onlar kendilerini biliyor
DRum Kamran efendioglu Esteworld
Tsk ederim canim cok iyiyim sadece sabahlari sag gogusum gergin oluyor hafif ama agri baski yok basta arada batmalar oluyordu oda gecti cok sukurSimdi nasilsin canim? Toparlandin mi? Resimlerin süper duruyor
Buraya yeniden yazma sebebim benim resimlerimi goren arkadaslar anlar ..
Ben diklestirmemden memmun kalmadim malesef su an meme ucum 23 cm de daha henuz 5 ay oldu bir kac ay sonra ne olur allah bilir!
Protezlerim cok asagida , alt tarafi yuvarlak degilde duz bir goruntu var bunu kamran beye soyledim ve kendisi de dogru durust bir aciklama yapamadi !
Hemen revizyon onerdi tabi ben ucuncu kez ayni dr a guvenip 7 saatlik bir operasiyon icin hayatimi riske atamam ve verdigim ucreti geri istedim !
Bugun tam bir ay ugrastiktan sonra hakla iliskiler den biri aradi beni..
Butun resimlere bakmis butun yazilari okumus hatta burayi bile okuyorlarmis! Okusunlar onemi yok neden iyi oldugu zaman hoslarina gidiyor yorumlarimiz ee kotuyken de kabul etmeleri gerek bunlari!
Ben derdimi anlattim tekrar ve bana dedigi su olabilir boyle seyler dedi ! Yani kabul etti demek
Bana proteziniz kaymistir geri gelin revizyon yapalim dedi !
Daha bes ay olmus protez coktan kaymisti zaten ilk ameliyatimda gormedimi protezin durumunu ?!
Neyse kisaca ben kamran beyden esteworld dan memmun degilim kardesimde memmun degil ve revizyon icin bile ucret istemekeri beni daha da delirtti acikcasi ! Parayi aldiktan sonra boyle oldu
Esteworldu onermiyorum !!!
Cnm ben kesinlikle ayni yere tekrar ameliyat olma derim.hata kabul etmiyorlar.parani iade etmiyorlar.hadi para almadan duzeltelim deseler o da bir ihtimal.cunku guven kalmadi.eger tekrar ameliyat olmaya karar verirsen zaten bu klinik senden ucret istiyor.baska yere ol derim ben.sadece ameliyatla bitmiyor mesele.yurt disindan kalkip geliceksin otelde kalicaksin.bir suru masraf.esin cocuklarin orda sen burda stres yasiycaksin.tekrar narkoz.o acilar agrilar kolay degil yani.o yuzden iyi bir arastirma yapip hata olursa bunun arkasinda duran bir doktora ameliyat olmalisin.ben ilk ameliyatimi yapan doktorum alper beyden biraz da guvensizlik yuzunden vazgectim mesela.bana yine kas ustu yapicakti.kas alti kas ustu fark etmez sarkar zamanla dedi.bir garanti veremedi.hep ucu acikkonusmalar.selcuk beye karar vermemdeki en buyuk sebep guven vermesi oldu.kas alti yapicam dedi.uzun vadeli olmasi acisindan.ama sunu da dedi.ameliyatta olur da protezi kas altina koyarim.ama kaslarin gevsekse protez oynarsa o zaman kas ustune koyarim.ben peki sarkma olursa ya dedim.3sene sonra ameliyat olmak istemem tekrar dedim.10 yil sarkma olmiycagina garanti veririm dedi.ama yer cekimi az da olsa fark eder ilk zamana gore dedi.senin de sana bu garantiyi vercek bi doktor bulman lazim.ne demek sarkma olabilir normal fln.adi ustunde diklestirme ameliyatiBuraya yeniden yazma sebebim benim resimlerimi goren arkadaslar anlar ..
Ben diklestirmemden memmun kalmadim malesef su an meme ucum 23 cm de daha henuz 5 ay oldu bir kac ay sonra ne olur allah bilir!
Protezlerim cok asagida , alt tarafi yuvarlak degilde duz bir goruntu var bunu kamran beye soyledim ve kendisi de dogru durust bir aciklama yapamadi !
Hemen revizyon onerdi tabi ben ucuncu kez ayni dr a guvenip 7 saatlik bir operasiyon icin hayatimi riske atamam ve verdigim ucreti geri istedim !
Bugun tam bir ay ugrastiktan sonra hakla iliskiler den biri aradi beni..
Butun resimlere bakmis butun yazilari okumus hatta burayi bile okuyorlarmis! Okusunlar onemi yok neden iyi oldugu zaman hoslarina gidiyor yorumlarimiz ee kotuyken de kabul etmeleri gerek bunlari!
Ben derdimi anlattim tekrar ve bana dedigi su olabilir boyle seyler dedi ! Yani kabul etti demek
Bana proteziniz kaymistir geri gelin revizyon yapalim dedi !
Daha bes ay olmus protez coktan kaymisti zaten ilk ameliyatimda gormedimi protezin durumunu ?!
Neyse kisaca ben kamran beyden esteworld dan memmun degilim kardesimde memmun degil ve revizyon icin bile ucret istemekeri beni daha da delirtti acikcasi ! Parayi aldiktan sonra boyle oldu
Esteworldu onermiyorum !!!
ooo canim ben zaten o esteworlda adimimi atmam bi daha bedava yapsalar bile gitmemSero burayı çoğu dr yada asistan okuyor ,yada hastalarla haber yani bir şekide haber gidiyor bunu bende yaşadım yazdım geçmişte buara yazdıklarım olumsuz yorumlar hepsi bana döndü heber olarak:))))
Şimdi şöyle bir durum var revizyona yanaşıyorsa yaptır aynı dr ye içine sinecekse tabii!!! Para hiç bir dr hasta istedi diye vermez istersen k.k da her gün yaz sen kötü de berbat dr de( zaten belli ölcüde izin var bunada önce dr ile halledin diyor site yönetimi) para almak için iki başka dr den imza alacaksın bu işin dr hatası olduğuna dair sonra mahkemeye başvuracaksın ben arştırmıştım böyle işliyor süreç, bize imzalattıkalrı kağırlarda herşeyi imzalıyoruz okumadan:)))
canim ben zaten telefonda dedimki bi de benden para istiyorsunuz ben paramla rezilmi olim bi daha dedim basarim parayi baska dr a yaptirrim dedim bi daha guvenmekmi asla dedim !!Cnm ben kesinlikle ayni yere tekrar ameliyat olma derim.hata kabul etmiyorlar.parani iade etmiyorlar.hadi para almadan duzeltelim deseler o da bir ihtimal.cunku guven kalmadi.eger tekrar ameliyat olmaya karar verirsen zaten bu klinik senden ucret istiyor.baska yere ol derim ben.sadece ameliyatla bitmiyor mesele.yurt disindan kalkip geliceksin otelde kalicaksin.bir suru masraf.esin cocuklarin orda sen burda stres yasiycaksin.tekrar narkoz.o acilar agrilar kolay degil yani.o yuzden iyi bir arastirma yapip hata olursa bunun arkasinda duran bir doktora ameliyat olmalisin.ben ilk ameliyatimi yapan doktorum alper beyden biraz da guvensizlik yuzunden vazgectim mesela.bana yine kas ustu yapicakti.kas alti kas ustu fark etmez sarkar zamanla dedi.bir garanti veremedi.hep ucu acikkonusmalar.selcuk beye karar vermemdeki en buyuk sebep guven vermesi oldu.kas alti yapicam dedi.uzun vadeli olmasi acisindan.ama sunu da dedi.ameliyatta olur da protezi kas altina koyarim.ama kaslarin gevsekse protez oynarsa o zaman kas ustune koyarim.ben peki sarkma olursa ya dedim.3sene sonra ameliyat olmak istemem tekrar dedim.10 yil sarkma olmiycagina garanti veririm dedi.ama yer cekimi az da olsa fark eder ilk zamana gore dedi.senin de sana bu garantiyi vercek bi doktor bulman lazim.ne demek sarkma olabilir normal fln.adi ustunde diklestirme ameliyati
Sagol canim iyi yapmissin bu esteworld yurt disindan gelen hastasi cok ya umursamiyorlar sonra hatalari kabul etmiyorlarCanım çok geçmiş olsun. Bencede aynı yere tekrar ameliyat olma. Bende esteworldden randevu almıştım ama gitmedim ameliyatımı yapan doktoruma gittim direk. Para mevzusu açılmadı bile çıkarken asistanına biz verdik. Ameliyattan önce göndereyim dedim hiç gerek yok uğraşma acelesi yok dedi.
İnşallah bir an önce istediğin sonucu alırsın.
Tekrar geçmiş olsun
Cnm az bile söylemişsin.ne yazikki bazi doktorlar insanligini unutup tüccara dönmüsler.ortada gözle görülür bir gercek var.operasyonun başarisiz oldugu apaçik ortada.nasil insanlar bunlar ya.bir ürün aldigin zaman bile hatali yada bozuk cikarsa iade edebiliyorsun.ki bu insan hayati yania.bu kadar basit davranmamalari gerekiyor.ooo canim ben zaten o esteworlda adimimi atmam bi daha bedava yapsalar bile gitmem
Madem iki imza gerekiyor bu cok zor bisey degil canim ister fransiz ister turk hangisini istiyosa alirim artik
Baksana bu konuyu actigimda meme ucum 26 cm den 18 cm olmus yazmisim daha bes ay olmadi 23 cm de yani bosuna izler oldu gogusumde
Ha bu arada okusunlar tabi :) realself dede hesaplari var bide oraya gidim
canim ben zaten telefonda dedimki bi de benden para istiyorsunuz ben paramla rezilmi olim bi daha dedim basarim parayi baska dr a yaptirrim dedim bi daha guvenmekmi asla dedim !!
Hatta dedimki siz ameliyat olmadan parayi tikir tikir aliyorsunuz dedim ben karin germe oldum ve ismini soylemedigim bir dr benim cikacagim gun ucreti aldi dedim !! Insanliga boyle saygi duyan dr az dedim siz insanlari dolar isareti olarak goruyorsunuz dedim
Ben su an icin memeye dokunmak istemiyorum hani diyorlar ya bir sene olmadi bir sene sonra gidip gosterecegim yaptigi ameliati
Bana da yer cekiminden bahsetti ama bes ay icinde 18 cm den 23 cm olduysa daha ne olur!?
Benim protez baya asagida bastan beri bunu dedim ben kamran beye ama dinlemedi
Madem bu konum aylar sonra begenildi bende bir aciklama yapmayi geregi duydum ki daha cok begeni alsinsaka bir yana tabi
Bugun tam 8 ay oldu meme diklestirme olali
Evet basta cok uzulmustum neden memelerde tekrar sarkma oldu diye ama soyle bir dusununce canli doku sonucta oyle kalacak diye bisey yok hatta imkansiz sanirim illaki sarkacak ama bunun bilincinde olsaydim o kadar veryansin yapmaz ve oyle kizginlik yasamazdim...
Gelelim su anki durumuma
Benim izlerim yok denecek kadar kaldi incecik beyaz cizgi seklinde izlerim var
Zaten bastan beri fark ettim kamran beyin dikis konusunda el becerisini cok begenmistim
Protezlerim biraz asagida tabi ama alistim artik dogal meme gibi geliyor bana
Ama ben biraz bombeli olsun isterdim olmadi kismet..
Yani genel olarak allaha sukur bir rahatsizligim yok en azindan saglik acisindan kapsul yada dikis genislemesi yada dalgalanma ve daha cok seyler yasamadim sukur
En onemlisi de buymus zaten
Albumu silmistim karin germe oldugum icin cok yeni uye izlemeye aldim..
Zaten karnim revizyon olacak o albumu kapatip tekrar meme albumu yapmaya calisacagim sizlere
Dipnot: veryansin yapip oyle seyler yazdigima cok pismanim
Erken donemde panikledim ..
Benim 27/28 cm arasiydi sonra drum 18 e aldi ama bi kac ay sonra 23 e geldi bidaha olcmedim drum sarkmaz demisti tert T sekli yapti sarkmasin diye ama malesef sarkma oluyor bunu da dr bilemiyor bastan cunki canli doku bu..canım merhaba ben yeni gördüm başlığını.ben de dikleştirme ameliyatı olcam da korktum bak şimdi5 ayda o kadar sarkması normalmiymiş bişi dedi mi doktor? benim de şuan 28 cm ben de 17 cm fln olsa diye düşünüyorum doktorumla konuşmadım henüz ama. meme için de revizyon düşünüyomusun?
bana da lolipop önerdi doktor. cilt yapısı da etken tabiki. onu da göze alabilmek lazım. bizimkiler de zaten sarkmaya meğilliBenim 27/28 cm arasiydi sonra drum 18 e aldi ama bi kac ay sonra 23 e geldi bidaha olcmedim drum sarkmaz demisti tert T sekli yapti sarkmasin diye ama malesef sarkma oluyor bunu da dr bilemiyor bastan cunki canli doku bu..
Meme icin revizyon yapalim dedi drum daha yeni resim yolladim beklerim dedi ama benimde karnim revizyon olacagi icin iki farkli dr la iki kere narkoz almak istemiyorum aslinda
Beni cok rahatsiz etmiyor memeler icim rahat olmasaydi yaptirirdim kesin
Zor olmaz ama bir daha ucret odemem gerekecek o zaman dabana da lolipop önerdi doktor. cilt yapısı da etken tabiki. onu da göze alabilmek lazım. bizimkiler de zaten sarkmaya meğillikarnınla beraber yaptırsan revizyonu zor mu olur ki?