Meme de kitleler

48nur48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
2
1
27
Merhaba öncelikle aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 4 ay önce iki göğüsüm de de farkettiğim kitleler icin doktora gittim ultrason ve mr cekildim mr da hicbisey yok dediler ultrasonda brads3 tanısı koydular bende baska hastaneye gittim ve ultrason cekilmek istedigimi sonra da biyopsi yaptırmak istedigimi soyledim ama sistemde ki sonuclarıma bakıp gerek olmadıgını 6 ay sonra muayeneye gitmem gerektiğini söyledi. Cok fazla baskı ve ağrı yapıyor psikolojim cok bozuldu iyi midir kötümüdür bilmiyorum doktora defalarca dedim biyopsi yapalım psikolojim rahatlasın madem kötü değil diyorsanız diye ama reddetti goguslerim bazen oyle bir ağrıyor ki ic camasırı giyemiyorum artık. Biyopsi yaptırmak icin ne yapmam lazım bu durumu yaşayanlar varmı.

Kötü görselerdi tomografi de çektirmeni isterlerdi. Mr dan detaylı bir şekilde görebiliyorlar eğer mr sonucu kötü çıkarsa tomografi de istiyorlar. Bence ağrı yaptığını tekrar gidip konuşun ağrı olması normal gibi gelmedi bana.

Kötü görselerdi tomografi de çektirmeni isterlerdi. Mr dan detaylı bir şekilde görebiliyorlar eğer mr sonucu kötü çıkarsa tomografi de istiyorlar. Bence ağrı yaptığını tekrar gidip konuşun ağrı olması normal gibi gelmedi bana.
Yorumunuz icin teşekkürler 🙏 annem kanser atlattıgı icin defalarca mr cekilmişti ve mr sonuclarıma kendi de bakmak istedi ama ilaclı oldugu halde kapkaranlık ve bulanık bir cekim olmuş birsey gorunmesi imkansız oldugunu soyledi. Ultrasonda gorup mr da nasıl goremezler anlamıyorum üstelik baskı uygulamama bile gerek yok o kadar büyük hissediyorum

Yorumunuz icin teşekkürler 🙏 annem kanser atlattıgı icin defalarca mr cekilmişti ve mr sonuclarıma kendi de bakmak istedi ama ilaclı oldugu halde kapkaranlık ve bulanık bir cekim olmuş birsey gorunmesi imkansız oldugunu soyledi. Ultrasonda gorup mr da nasıl goremezler anlamıyorum üstelik baskı uygulamama bile gerek yok o kadar büyük hissediyorum
Yani kanser öyküsü olduğu için bu konuda deneyimlisiniz o yüzden bunlara da bakılsın diye düşünüyorsunuz. Benim mr sonucum için hastanede tümör konseyi toplanmıştı, mr sonucumun kötü durumda olduğuna karar verip tomografi istemişlerdi bende süreç böyle işlemişti. (bu arada benim durum farklı göğüs değil onu belirteyim)
Mr sonucu kötü olunca daha detaylı bakmak istiyorlar sanırım. Başka bir hastaneye gidip mr da görmediklerini söylediler diyip tekrar mr çekimi isteseniz ne derler acaba.

Son düzenleme:
Hastanelerde biyopsi için ciddi yoğunluk var. Durumunuzu kötü ve acil görürlerse daha hızlı değerlendirmeye alırlar. Ağrınızın olması göz ardı edilecek bir durum değil. Siz bu işin peşinden gitmeye devam edin.

X