Meme cerrahisi

Sn23

Her şeyin başı sağlık
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
2
0
56
Merhabalar aranıza yeni kalkıldım
Ben 1.5 yıl önce meme ameliyatı oldum tümünü aldılar şimdi yaptırmak istiyorum doktorlar az da olsa ölüm riski bar dediler risklerini anlattılar sizden ricam meme kanseri olupta a memesini aldıran Sonra protez yaptıran hanımlar neler ile karşılaştılar nasıl bir ameliyat memnuniyetlerini dile getirirlerse sevinirim
Saygılar

Protez değilde sizden yağ ve deri alarak mı alarak mı yapacaklar. 17 Haziran’da kanser teşhisi nedeniyle iki memem alındı ve hemen protez konuldu. Toplam 6 saat sürdü. Keşke aynı ameliyatta taktırsaydınız

Geçmiş olsun.bende meme kanseriyim.radyoterapiden sonra 1 yıl geçince yaptırabilirsiniz.kendi dokunuzdan olunca çok uzun sürüyormuş.benim sırttan kas çevirerek altına expender (doku genişletici)koyuldu.belirli aralıklarla sisirildi.23 temmuzda expender çıkarılıp kalıcı silikon koyulacak.bu ameliyatlar 2-3 saat sürüyor yani çok uzun bir süre değil.benimde yaşım 41

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…