- 18 Mart 2015
- 25
- 10
- 41
-
- Konu Sahibi gulsenctnkya
Selam Gülşen çok geçmiş olsun öncelikle. Bende bununla ilgili bir konu açtım. Bende senin gibi Meme ca oldum sol mememin yarısı alındı. Bu sene onarima karar verdim 1. Ameliyatimi oldum 2.cisi eylül sonunda inşallah. Gerçi Mart da yazmışsın bu geçen zamanda neler yaptın ameliyat oldun mu doktorun neye karar verdi. aşamalarımiz farklı olabilir zannimca. Rabbim bir daha göstermesin..Sağlıcakla kal.Meraba ben 2013 te meme kanseri oldum ve sol memem alindi simdi yaptirmak istiyorum acaba onceden yaptiran varmi bu sekilde olupta ve nerde yaptirdiniz bana yardimci olabilrseniz sevinirim
Selam Gülşen çok geçmiş olsun öncelikle. Bende bununla ilgili bir konu açtım. Bende senin gibi Meme ca oldum sol mememin yarısı alındı. Bu sene onarima karar verdim 1. Ameliyatimi oldum 2.cisi eylül sonunda inşallah. Gerçi Mart da yazmışsın bu geçen zamanda neler yaptın ameliyat oldun mu doktorun neye karar verdi. aşamalarımiz farklı olabilir zannimca. Rabbim bir daha göstermesin..Sağlıcakla kal.
Amin Hiç kimseye göstermesin Rabbim. Sonuçtan memnun olmana sevindim.Insallah bende sonuçtan memnun kalırım. Beni izlemeye alırsan sevinirim sevgiler..Slm sevgili 28 oncelikle sizede cok gecmis olsun evet ameliyatimi oldum mayista meme onarimi yapildi sirtimdan kas ve doku alarak meme olusturdu doktorum icinede protez koydu suan cok memnunum gercekten guzel oldu bi sure sonrada meme ucu yapilcak insaAllah rabbim tekrarini kimseyede banada bidaha gostermesin.
Slm sevgili 28 oncelikle sizede cok gecmis olsun evet ameliyatimi oldum mayista meme onarimi yapildi sirtimdan kas ve doku alarak meme olusturdu doktorum icinede protez koydu suan cok memnunum gercekten guzel oldu bi sure sonrada meme ucu yapilcak insaAllah rabbim tekrarini kimseyede banada bidaha gostermesin.
Canım çooook geçmiş olsun çoooooook .... Bitti şükürarkadaşlar benım bı sorum olacak size bende meme ca yım cok sukur atlattım bugun doktora gıttım yenı meme yapılacak amelıyat için randevu verdı fakat protezi devlet karşılamıyor dedi bın tl para istendı ne kadar dogru ve guvenılır danısmak ıstedım sıze bılgısı olan varsa bana yazabılırmı yada mesaj atın ne olur kafam cok karıstı vermek sorun degıl bizim gıbı hastaların kullanılması benı uzer
tesekkur ederımÇok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın. Yakın çevrenizden bir doktorla görüşmeniz sizin için daha sağlıklı olacaktır. Buna doktor karar verecektir belirli kontroller ve tahliller eşliğinde mümkün olup olmadığı belli olur. Tekrardan geçmiş olsun
Canım çooook geçmiş olsun çoooooook .... Bitti şükürbu konu hakkında hiç bi fikrim yok. Başka hastanelere de bi danış, ya da mevZuatları oku canım.
Canım çok geçmiş olsun..Bende bu konuyla ilgili bi konu acmıstım.İki ay oldu.Bizim durumda pek kişi bulamadığımdan benim de aklımda soru işaretleri kaldı.Ama bildiğim kadarıyla cevap vermek isterim.Öncelikle hangi hastane de onarım yaptırıyorsun doktorun kim? ben şişli etfalde onarım yaptırıyorum.Doktorunu merak ettim çünkü öncelikle rapor almalısın ve hiçbirsey için para ödememelisin.Devlet bizim durumumuzdaki hastalara rapor veriyor ve bu ameliyat için ücret almıyor.Gerçi bundan 3 ay önce alıyordu.Ben 1.ameliyatımı oldum.2.si eylül sonu.Merak ettiğin başka birsey varsa cevaplayabilirim..sağlıcakla kal...Tekrar geçmiş olsun..
Canım Allah yardımcınıZ olsunSELAM MİNEL..BUNDAN 10 AY ÖNCE GİTTİĞİMDE DEVLET BU AMELİYATI ÜCRETSİZ YAPIYORDU. AMA SADECE PROTEZ VE DİĞER KULLANACAKLARI GEREÇ ÜCRETİNİ TALEP EDİYORDU.SONRA BU GEREÇLERİN ÜCRETLERİNİ DE KARŞILAMAYA BAŞLADI.BEN RAPORUMU AMELİYAT OLACAĞIM HASTANE HEYETİNDEN ALDIM.DOKTORUNA DANIŞIRSAN SENİ YÖNLENDİRECEKTİR.DOKTOR (BU AMELİYAT ESTETİK AMACI TAŞIMAMAKTADIR)YANİ MEME CA SONRASI ONARIM...YAZISIYLA Bİ İSTEK KAĞIDI VERDİ BANA 4 RESİMLE HASTANE İÇİNDEKİ HEYET ODASINA BAŞVURDUM.YAKLAŞIK BİR HAFTA SONRA RAPORUM ONAYLANDI..AMELİYAT SONRASI AĞRI SORUNA GELİRSEK..SENİN AMELİYATIN NASIL OLACAK YAZMAMIŞSIN SANA EXPANDER Mİ YERLEŞTİRECEK YOKSA B VÜCUDUNUN BAŞKA BİR YERİNDEN NAKİLLE Mİ DERİ OLUŞTURACAKLAR? BUNU YAZMAMIŞSIN.BANA YAPILAN EXPANDER'LE ŞİŞİRME YÖNTEMİ.. BELKİ FORUMDA OKUMUŞSUNDUR..KAS ALTI BİRAZ AĞRILI..4.GÜNÜMDE KENDİMİ İYİ HİSSETMİŞTİM..EĞER BU AMELİYATI OLMAYA HAZIR HİSSEDİYORSAN VE KARAR VERDİYSEN HİÇ KORKMA..HER ŞEY GÜZEL OLACAK..SANA AYRICA MESAJ ATTIM..SORMAK İSTEDİĞİN BAŞKA ŞEYLER DE OLURSA ARAYABİLİRSİN..SEVGİLER..
Merabalar oncelikle cok gecmis olsun evet binikiyuz lira para odedik devlet hastanesinde protezin ucreti bu cunki devlet bunu karsilamiyo normal meme estetigi olsa zaten hicbiseyini karsilamiyo bu kadarinada sukurler olsun ben cok memnunum verdigim o parayi hic dusunmuyorum Allah hepimize birdaha gostermesin sevgilerimlepekı meme protezı ıcın ek bı mebla odedınmı
Merabalr oncelikle cok gecmis olsun evet 1200 lira para odedik protez icin cunki devlet bunj karsilamiyodu normal meme estetigi olsa hic karsilamiyo bu kadarina sukurler olsun ben cok memnunum verdigim parayi hic dusunmuyorum o yuzden Allah hepimizi bu hastaliktan men etsin sevgilerimlepekı meme protezı ıcın ek bı mebla odedınmı
Merabalr oncelikle cok gecmis olsun evet 1200 lira para odedik devlet protezin ucretini karsilamiyor zaten normal meme estetigini hic karsilamiyor bu kadarinada sukurler olsun suan cok memnunum o yuzden verdigim parayi unuttum gitti Allah birdaha kimseye yasatmasin sevgilerimlepekı meme protezı ıcın ek bı mebla odedınmı
Merabalr oncelikle cok gecmis olsun evet 1200 lira para odedik devlet protezin ucretini karsilamiyor zaten normal meme estetigini hic karsilamiyor bu kadarinada sukurler olsun suan cok memnunum o yuzden verdigim parayi unuttum gitti Allah birdaha kimseye yasatmasin sevgilerimle