Meme ca tedavisi

1. Kemodan sonra normal vaktinde regl oldum. Düzenli bir şekilde. Mart ayında olurmuyum bilmiyorum, doktor demişti kesilenilir kemo etkisinden dolayı. Zaten kemo sonrası ilaç verip erken menopoza sokucaklar çünkü hormon positifiz çünkü. Bacım ailede kanser vakası varmı? Gen testi Brca1 ve Brca2 testi yapıorlar, yaptırmakta fayda var. Ben 23.12.23 te verdim kan testini, haken bekliyorum, test uzun sürdüğü için. 3-5 ay sürer dedilerdi

Benim Dr sağolsun konuşmauı pek sevmiyor sadece tamoksifen alacaksın 5 yıl dedi regl benimde ilk kez 3. Kemoterapi sonrası olmadı ama haftaya gel kadın doğumdan konsültasyon isteyelim dedi o kadar bugün de yoktu başka dr baktı oda tomografi ve batın Mr planladı önümüz ay kontrolü için. hayır ilk bende oldu benim kuzenim genetik dru ona gönderdim kanı 1 ayda geldi negatif çok şükür unarım senin de negatif gelir sizin ailede varmı? Hangi şehirdesin

Temiz gelir inşallah sizin de.

Kanser hücreleri hormonlardan besleniyor. O yüzden tüm işlemler bittikten sonra hormon ilaçları ile uzun yıllar hormonlar baskılanıyor güvende oluyorsunuz. Nüks riski azalıyor.
Çok geçmiş olsun

Biyopsi sunucunuz inşallah temiz gelir.

İnşallah yoktur korkutmayın kendinizi. Çok zor haklısınız en ufak bişeyde aklımıza geliyor Rabbim kalıcı şifalar versin. İlaç tedaviniz başlandı mı hormon pozitif olunca hormon baskılayıcı ilaç başlanıyor

Kalıcı şifalar diliyorum size de. İnşallah daha güzel çikacak saçlarınız kirpikleriniz

İnşaAllah bugün itibari ile tekrar kontroller Mr tomografı usg maratonuna başladım Rabbim kalbimize ferahlık vücudumuza tam şifa versin. Kemoterapi süresince başlanmadı sanırım kontrol sonrası tamoksifen verecek Dr öyle söylemişti

İnterneti okuma lütfen herkesin kendine has bu hastalık oradaki senaryolarla korkutma kendini stres yok unutma elinden geldiğince başka şeyler ile ilgilen lütfen kaç yaşındasın

Merhaba, ben de tamoxifen alıyorum 6 aydır. Üç ayda bir de şişleniyorum kasıktan. Şimdi onarım ameliyatı için araştırma yapıyorum da sgk kapsamında olduğu bilgisi var. Nerede, hangi hastanede ve ne kadara olduğunuzu öğrenebilir miyim? SGK ne kadarını karşılıyor?

Kontrole gittiniz mi, inşallah herşey yolundadır.

Araştırma Hastanesinde oldum. Slikon olucaksa karşılamıyor hasta alıyor hastaneye teslim ediyor aldığı medikal. Şimdiden geçmiş olsun

Araştırma Hastanesinde oldum. Slikon olucaksa karşılamıyor hasta alıyor hastaneye teslim ediyor aldığı medikal. Şimdiden geçmiş olsun
Anladım, ilginçmiş, teşekkürler yanıt için, size de geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Umarım iyisinizdir. Silikon takıldı demiştiniz, nasıl memnun musunuz herhangi bir sorunla karşılaşmadınız umarım. Annem de sol mastiktami olacak, slikon düşünüyoruz ama doktor silikon için aynı ameliyatta olmayabilir dedi. Sonrasında yaparsınız dedi. Ne yapicaz bilmiyorum. Bilgi verebilir misiniz konu hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…