Tatlım ben de izlemiştim zamanında eşim bulmuş internetten. Ayrıca size ufacık delikten protez tıkıyorlar, meme küçültmede meme derisini portakal gibi soyup, tutup kesip falan bir sürü işleme tabii tutuyorlar. Neticede uyuyacaksın görmeyeceksin ki olanları. Valla ben bile cesaret ettikten sonra o memelerin perişanlığını görüp sizinki daha kolay gibi geliyor bana.
abcj'ciğim kaç senedir bu forumdasın nine olunca mı taktırıcan yaw?
sen de haklısın.ben kendime kızıyorum zaten.ya önceden böyle değildim .gözü karaydım.yani 3 sene evveli olsa inan gözü kapalı güle oynaya girerdim ameliyata.:teytey:insan yaşlandıkça tırsıyo demek ki:roflol:
bu bekleyişle nine olmayı bulacak gibi delikafadulden , hakkten benim zamanımdan hala foruma yazan bi öykü kaldı o da yeni ameliyat oldu . ama benim bekleyişimin sebebi farklı , önce para bekledim . şimdi hayatımı bir yoluna koymam lazım . onu bekliyorum
her ameliyatta risk vardır, malesef bu bir gerçek. Allah esirgesin.
ramazan ramazan dua edelim . Allah herkesin gönlüne göre versin , sağlıkla sorunsuz ameliyatlar nasip etsin .
ameliyattan sağ sağlım sorunsuz şekilde çıkamayı Allah ümmeti muhammedin cümlesine nasip etsin .
korkma elanur123456
cesaret verici iğne falan varmış diyolar.o iğneyi olunca korkmadan tıpış tıpış gidiyomuşsun ameliyathaneye.bu doğru mu acaba?CADIARZUopuyorumnanaktan
aynen doğru,ameliyathaneye nasıl gittiğini hatırlamıyorsun bile,çoook süper bişey.bir uyanıyosun ameliyathanedesin,2 saniye sonra uyutuyoruz diyorlar,uyuyor ve ameliyatınız bitti sesiyle uyanıyosunuz,hepsi bu kadar,olup bitiyor
selam kızlar bende aynı tedirginliklerle yılları geçirdim. Nihayet karar verebildim. Bu perşembe ameliyata giriyorum ve değişen bir şey yok hala korkuyorum. Ama artık dönüş yok. Umarım herşey kolay olur. O psikolojiyle yaşamaktansa bu korkuya değeceğine karar verdim. Bu forumdan çok şey öğrendim sanırım 1 hafta zoru olacak sonrası inşallah iyi olacak. Size gelişmeleri yazarım 1 gün kaldı korku çoğaldı bakalım hayırlısı inşallah hepimiz mutlu oluruz. Seviler...
ne kadara mal oldu peki? bi sorum daha çok özel olmazsa tabi.evlimisin bilmiyorum gerçi ama cinsel hayatında bi sorun teşkil ettimi bu silikon?
silikon taktıran evli bayanlara bir sorum olacak benim.eşleriniz silikona karşı nasıl tepki verdiler?yani cinsel hayatı etkiliyo mu?biraz özel bi soru oldu kusura bakmayın ama gerçekten merak ediyorum
merhaba bende 6 gün sonra ameliyat oluyorum..ankarada nebil beye..üstelik ben nişanlıyım ve nişanlıma tatile gidiyorum 20 günlük deyip ameliyat olacağım ve asla söylemeyeceğim şimdilik belki evlendikten çookk sonra anlatırım birgün..bu konu benim canımı çok sıkıyor çok üzülüyorum kendime güvenim yok..göğsü olmayan biri olarak yaşamaktan bıktım..sırf evlenebilmek için yaptırıyorum bu ameliyatı çünkü normalde dekolte felan giymem ben..ama evlendiğimde kocamın hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum küçücük göğüslerimi görüp..ben onun için bu ameliyatı göze alıyorum..çok korktuğum ve içim hiç rahat etmediği halde,ben onn için bu ameliyatı göze alırken o bu ameliyat için beni gözden çıkaramaz sanırım..çıkarmamalı bence..benim için dua edin lütfen herşey yolunda gitsin..ölmekten çok korkuyorum yada yolunda gitmemesinden kötü olmasından göğüslerimin..umarım herşey hepimiz için hayırlı olur..çok öpüyorum hepinizi ve dualarınızı hissetmek istiyorum..beni yalnız bırakmayın lütfenn
merhaba bende 6 gün sonra ameliyat oluyorum..ankarada nebil beye..üstelik ben nişanlıyım ve nişanlıma tatile gidiyorum 20 günlük deyip ameliyat olacağım ve asla söylemeyeceğim şimdilik belki evlendikten çookk sonra anlatırım birgün..bu konu benim canımı çok sıkıyor çok üzülüyorum kendime güvenim yok..göğsü olmayan biri olarak yaşamaktan bıktım..sırf evlenebilmek için yaptırıyorum bu ameliyatı çünkü normalde dekolte felan giymem ben..ama evlendiğimde kocamın hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum küçücük göğüslerimi görüp..ben onun için bu ameliyatı göze alıyorum..çok korktuğum ve içim hiç rahat etmediği halde,ben onn için bu ameliyatı göze alırken o bu ameliyat için beni gözden çıkaramaz sanırım..çıkarmamalı bence..benim için dua edin lütfen herşey yolunda gitsin..ölmekten çok korkuyorum yada yolunda gitmemesinden kötü olmasından göğüslerimin..umarım herşey hepimiz için hayırlı olur..çok öpüyorum hepinizi ve dualarınızı hissetmek istiyorum..beni yalnız bırakmayın lütfenn
elanur, nebil bey genelde koltuk altından ve kas altı yapıyor. markası da mentordu . yanlış hatırlamıyorsam .
elanur merhaba, koltuk altı kesisini ben de önce düşünmüştüm ama sonra göğüslerin simetrik olmaması ve düzgün yerleştirilememesi gibi riskleri olduğunu öğrendim birkaç doktordan...Bazı doktorlar yapıyor ama bazıları da şiddetle karşı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?