çok geçmiş olsun canım bende bir şey sormak istiyorum sigara kullanıyormuydun acaba ameliyattan önce doktorun bu konuda birşeyler söyledimi
hayırlı olsun şekerim çocuktan sonra bozuldumu ondanmı bu seçimi yaptın?
deepgreen bu arada gecmis olsun canim
ben de o videoları izledim ve pişman oldum .keşke hiç izlemeseydim dedim . ama zaman geçti videonun etkisini attım biraz.
benim de çok cesaretim yok , ama ağrısından vs değil , anestezi dolayısıyla.
Ya kızlar bu forumda bu kadar insan bu ameliyatı oluyor, misal ben de geçen hafta meme küçültme oldum. Hiç uyuyupta uyanamayan oldu mu? Allah korusun tabii. Ayrıca uyuduktan sonra doktorun ne yaptığı sizi neden korkutuyor. Onlar işlerini bilir merak etmeyin şekerler. Hadi atıverin gari kendinizi masaya olacak bitecek, ben iyileştim bile valla Allah sizi inandırsın. abcj'ciğim kaç senedir bu forumdasın nine olunca mı taktırıcan yaw?
öyle diyosun da kendimi masaya bırakıp doktorlara bedenimi teslim edince neler yapacaklarını biliyorum yani videolarda izledim.:1shok:bana yapacaklarını düşününce acaip geriliyorum.:1shok:her insanın yapısı farklı işte.bi türlü kendime kıyamıyorum.söylediklerim yanlış anlaşılmasın.inanın ki ben de çok istiyorum silikon taktırmayı ama cesaretim yok işte:bbo:
Tatlım ben de izlemiştim zamanında eşim bulmuş internetten. Ayrıca size ufacık delikten protez tıkıyorlar, meme küçültmede meme derisini portakal gibi soyup, tutup kesip falan bir sürü işleme tabii tutuyorlar. Neticede uyuyacaksın görmeyeceksin ki olanları. Valla ben bile cesaret ettikten sonra o memelerin perişanlığını görüp sizinki daha kolay gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?