Merhaba geçmiş olsun öncelikle, benim 19. günüm 225 cc yuvarlak taktırdım, sabahları ağrıyor korse ile yaşıyorum. Akşamları 5 saat çıkartıyorum korseyi yıkadığım için ve isilik olduğumdan dolayı ve sürekli sırt ağrısı yaşıyorum. Sütyeni çıkarttığımda ağır geliyor ve kambur duruyorum gerçi korse yüzünden tamamen duruşum bozuldu ve meme uçlarım çok acıyor sürekli bi acı sızlama var bir de kollarım meme değince aklım çıkıyor bi sertlik değiyor ..Merhaba arkadaşlar bugun ameliyatımın 22. Günü. Kas altı 345 cc damla protez taktırdım. Merak ettiğim birkaç nokta var. Sabahları o kadar çok ağrılı uyanıyorum ki gün içerisinde de bu ağrılar az da olsa devam ediyor. Bu durum ne saman geçecek? Ne zaman yeni cicilerimin keyfini çıkarabileceğim Şunu da sormak istiyorum. Ameliyat sornası takılan korseyi çıkardım 3 hafa olunca. Doktorum ondan sonra bir şey takmana gerek yok dedi yani diğer hastalarında takmamış ve hiçbir sorun yaşamamış . Takmayan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir misiniz. Ben şu an sporcu sütyeni takıyorum ama sütyensiz durunca memelerim uçacakmış gibi hissediyorum. Sizde de böyle oldu mu?
Sanırım hepimizin problemi farklı