- 20 Haziran 2011
- 210
- 74
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah değer, teşekkürler bu arada ben de İzmir’de ameliyat olacağım. Siz nerede ameliyat oldunuz?İnsallah bi an önce iyileşirsiniz
Dikişlerde bir açılma, akıntı, iltihap, şişlik yoksa morarma olması normal. Ama tabi doktorunuza sorabilir veya whatsaptan fotoğraf atabilirsinizArkadaslar benim dikiş bölgem boydan boya mosmor olmuş bugün farkettim baya kolumun altına doğru gidiyor bi sıkıntı yoktur dimi?
Morarlamalarım hafiflemeye başladı 23. Günümdeyim ilk başta simsiyahtı suan açık mora döndü dikişlerimde döküldü üstüme contractubex sürüyorum iyi bi iz kremi mi sizce?Dikişlerde bir açılma, akıntı, iltihap, şişlik yoksa morarma olması normal. Ama tabi doktorunuza sorabilir veya whatsaptan fotoğraf atabilirsiniz
Evet güzel bir iz kremidir, düzenli kullanımda çok faydası olur ben yarın yamalak kullandığım halde silik bir iz kaldı bende. Benimki onun muadili Dermatixsi jeldi.Morarlamalarım hafiflemeye başladı 23. Günümdeyim ilk başta simsiyahtı suan açık mora döndü dikişlerimde döküldü üstüme contractubex sürüyorum iyi bi iz kremi mi sizce?
Teşekkür ederim canımmm 4 5 ay düzenli sürmeye çalışacağım bende bakalım işe yarar umarımEvet güzel bir iz kremidir, düzenli kullanımda çok faydası olur ben yarın yamalak kullandığım halde silik bir iz kaldı bende. Benimki onun muadili Dermatixsi jeldi.
Ben dikişlerimdeki bantları 10. gün açtım ve pansumanlara başladım. Dikişler düşmese bile antibiyotikli kremi sürebilirsiniz. Dikişler tamamen yapışıp düştükten, iyileştikten sonra iz kremine geçeceksiniz.Herkese iyi akşamlar, ben ameliyat olalı yarın tam 1 hafta olacak. Yarın akşam duş alicam ve dikişlerin üzerindeki bantlar düşerse doktorum kreme başlayabilirsn dedi. Ama bana verdiği krem antibiyotikli bi krem. Siz iz kalmamasi için hangi kremi kullandiniz ve hemen bantlar çıkar çıkmaz mi kullanmaya başladınız yoksa dikişlerin düşmesini mi beklemeliyim o tarz kremlere geçmek için
Çok teşekkür ederimBen dikişlerimdeki bantları 10. gün açtım ve pansumanlara başladım. Dikişler düşmese bile antibiyotikli kremi sürebilirsiniz. Dikişler tamamen yapışıp düştükten, iyileştikten sonra iz kremine geçeceksiniz.
Maşallah size 8.gunde ev mi temizlediniz,benimde hep kafama takılıyor 2 çocukla ev alıp başını gider diye normalde hergün ev süpürmem gerekiyorZamanla kendi göğüsün gibi oluyor canım. 6. Ayda fazlasıyla yerine oturmuş oluyor. Tam sonuç için 1. Seneyi beklemek gerekiyor. Kas altı olduğu zaman biraz daha fazla ağrı oluyor. Ağrıdan ziyade göğüste gerginlik, taş bağlanmış gibi bir his oluyor. 4-5 güne geçiyor ama. Hastanede hiçbir ağrı vs hissedilmiyor. Verdikleri ağrı kesici ile kontrol ediliyor olan gerginlik hissi vs. Ben 8. Günde evimi temizledim, iyileşme hızı çok çabuk ilerliyor. Şu an 16. Güne geldim şükür ve gayet iyiyim, benim tek sıkıntım sırt üstü yatmaktan kaynaklı bel ağrısı. Bir hafta zorlanıyor insan sürekli aynı pozisyonda uyumaktan ama ona da alışıyor vücut. Ablamın 7 ay oldu, şu an onun ki yumuşak ve normal meme ile ayırt etmek çok zor. Umarım bir an önce olursun sende kadınları mutlu eden bir ameliyat
Düzeldi mi acaba eşitsizlikevet şuanda baya belli oluyor ama dediğiniz gibi beklemek zorundayım doktor da 3 ayda ödemler gider bekle diyor mutsuz bi şekilde bekliyorum teşekkür ederim
Kas altımı oldunuzSonunda oldum ben
Yani öyle abartı bir ağrı çekmedim ama ağrı sıfır değil tabi ki. Meme dikleştirme + 350cc protez
Doktorum ameliyattan fotoğraf gönderdi, S400 gibiler bugün eve geldim, ağrı kesici ve antibiyotik vs idare ediyorum. Korse ciddi sıkıntılı, aşırı sıkıyor ve 1 ay kullanacakmışım. Yattığım zaman yardımsız kalkamıyorum. Hatta kapı kollarını bile tutup açamıyorum. Umarım kısa zamanda düzelir bunlar
Evet kas altı oldumKas altımı oldunuz
Maşallah size,spor sonrası da ayrıntıları bizlerle paylaşır mısınızBu cuma tam 1,5 ayım dolacak, şekil olarak hala tam oturmadı ama iyi ki diyenlerdenim. Haftaya yeniden spora başlıyorum 2,5 yıllık aktif spor hayatım vardı, bakalım şimdi ne kadar performans gösterebileceğim.
eveeettDüzeldi mi acaba eşitsizlik