- 12 Nisan 2022
- 20
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyapinar
Merhaba bende 2 hafta önce oldum benimde acayıp kaşıyor üst kısımlar felan. O ses dediginiz olayı ben hiç yaşamadımMrb kızlar 3 hafta önce buyutme oldum. Göğüslerin inanılmaz kasiniyor ama yara yerleri değil üst ve yanları bu normal mi birde sag göğsümün içinde giy giy gibi oynama durdu ama soldaki hala devam ediyor sizin nasıl geçti bu süreç tsk ederim.
Ben daha mazaja bailamadımBoyle oynuyor ici masaj yapildiginda sizdede olmuyormu
Evet var ama orucluyumda oda olabilirmi kiHissizliğiniz var mı?
Ozaman yeni başlatacak doktorun sanırım Kac taktirdin canimBen daha mazaja bailamadım
Evet ayın 25şi gibi kontrolum var ozaman geldiginde masaj ve yürüyüş hakında konuşuruz dedi. 400cc takıldı canım ben 3 cocuk emzırdım ici boş sarkmış deri vardı sadece ve ben toparlama istemedigim icin ne kurtarırsa onu tak dedim 450 ye kadar yolu vardı 400 sıgmış cebe ama ne yalan söylim ben henüz memnun degilim büyük kücük sorun degil benim icin ama tam meme şeklini almadı daha aşagı inicek dedi ama bilmiyorum inmezde böyle kalırsa ozman yandıkOzaman yeni başlatacak doktorun sanırım Kac taktirdin canim
Benim hissizligım yok tam tersi aşırı hassas daha yeni oldugu icin olabilirHissizliğiniz var mı?
Benimde 2.haftaya kadar öyleydi canim simdi sol göğsüm tam oldu sag göğsüm tam daha oturmadı doktorum normal dediEvet ayın 25şi gibi kontrolum var ozaman geldiginde masaj ve yürüyüş hakında konuşuruz dedi. 400cc takıldı canım ben 3 cocuk emzırdım ici boş sarkmış deri vardı sadece ve ben toparlama istemedigim icin ne kurtarırsa onu tak dedim 450 ye kadar yolu vardı 400 sıgmış cebe ama ne yalan söylim ben henüz memnun degilim büyük kücük sorun degil benim icin ama tam meme şeklini almadı daha aşagı inicek dedi ama bilmiyorum inmezde böyle kalırsa ozman yandık
Valla böyle kalacak diye cok geriliyorum doktorum 6 aya kadar yolu var dedi. Ben devlet hastanesinde oldum hani devlet hastanesine hep ön yargı vardırya sanorım ondan karamsar oluyorumBenimde 2.haftaya kadar öyleydi canim simdi sol göğsüm tam oldu sag göğsüm tam daha oturmadı doktorum normal dedi
Nekadar oldun devletdeValla böyle kalacak diye cok geriliyorum doktorum 6 aya kadar yolu var dedi. Ben devlet hastanesinde oldum hani devlet hastanesine hep ön yargı vardırya sanorım ondan karamsar oluyorum
Protez 10 bin doktor ve hastane masrafı 9 bin toplam 19 bin verdimNekadar oldun devletde
Ne marka taktirdinProtez 10 bin doktor ve hastane masrafı 9 bin toplam 19 bin verdim
Ne marka taktirdin
Merhaba içeride oynama olarak hissettiğin şey ödem olabilir mi? Ödemler öyle icibalon gibi hareket eden şeyler. Her geçen gün aşağıya inecek karın bölgesine doğru ve vücut atacak onları.Boyle oynuyor ici masaj yapildiginda sizdede olmuyormu
Nekadar zamanda aticak sizde oldunuzmuMerhaba içeride oynama olarak hissettiğin şey ödem olabilir mi? Ödemler öyle icibalon gibi hareket eden şeyler. Her geçen gün aşağıya inecek karın bölgesine doğru ve vücut atacak onları.
Evet bende ilk 2 hafta çok yoğundu sonrasında azaldı 1 ay oldu benim operasyon yaptıralı ve odemlerim yok denecek kadar az normale döndüm. Dediğim gibi küçük küçük su dolu balonlar gibi hareket eden şeylerdi. Protezi hissetmiyorum ve elime hiçbir şekilde gelmiyor.Nekadar zamanda aticak sizde oldunuzmu
Ay benimde geçer inşallah sağ göğsüm özellikle eyilip kalkarken falan ne marka kullandinizEvet bende ilk 2 hafta çok yoğundu sonrasında azaldı 1 ay oldu benim operasyon yaptıralı ve odemlerim yok denecek kadar az normale döndüm. Dediğim gibi küçük küçük su dolu balonlar gibi hareket eden şeylerdi. Protezi hissetmiyorum ve elime hiçbir şekilde gelmiyor.
Evet bende de olmustu birkac gun surdu o hissiyat. Uc hafta oldu tam, simdi assiri hassasiyet var, arada kasiniyor, uclari ve yukarsi ama normaldir diye dusunuyorum.Mrb kızlar 3 hafta önce buyutme oldum. Göğüslerin inanılmaz kasiniyor ama yara yerleri değil üst ve yanları bu normal mi birde sag göğsümün içinde giy giy gibi oynama durdu ama soldaki hala devam ediyor sizin nasıl geçti bu süreç tsk ederim.