Meme buyutmede iyileşme ve kaşıntı hakkimda bilgi

Papatyapinar

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
20
1
34
Mrb kızlar 3 hafta önce buyutme oldum. Göğüslerin inanılmaz kasiniyor ama yara yerleri değil üst ve yanları bu normal mi birde sag göğsümün içinde giy giy gibi oynama durdu ama soldaki hala devam ediyor sizin nasıl geçti bu süreç tsk ederim.

Merhaba bende 2 hafta önce oldum benimde acayıp kaşıyor üst kısımlar felan. O ses dediginiz olayı ben hiç yaşamadım

Ozaman yeni başlatacak doktorun sanırım Kac taktirdin canim
Evet ayın 25şi gibi kontrolum var ozaman geldiginde masaj ve yürüyüş hakında konuşuruz dedi. 400cc takıldı canım ben 3 cocuk emzırdım ici boş sarkmış deri vardı sadece ve ben toparlama istemedigim icin ne kurtarırsa onu tak dedim 450 ye kadar yolu vardı 400 sıgmış cebe ama ne yalan söylim ben henüz memnun degilim büyük kücük sorun degil benim icin ama tam meme şeklini almadı daha aşagı inicek dedi ama bilmiyorum inmezde böyle kalırsa ozman yandık

Benimde 2.haftaya kadar öyleydi canim simdi sol göğsüm tam oldu sag göğsüm tam daha oturmadı doktorum normal dedi

Benimde 2.haftaya kadar öyleydi canim simdi sol göğsüm tam oldu sag göğsüm tam daha oturmadı doktorum normal dedi
Valla böyle kalacak diye cok geriliyorum doktorum 6 aya kadar yolu var dedi. Ben devlet hastanesinde oldum hani devlet hastanesine hep ön yargı vardırya sanorım ondan karamsar oluyorum

Nekadar zamanda aticak sizde oldunuzmu
Evet bende ilk 2 hafta çok yoğundu sonrasında azaldı 1 ay oldu benim operasyon yaptıralı ve odemlerim yok denecek kadar az normale döndüm. Dediğim gibi küçük küçük su dolu balonlar gibi hareket eden şeylerdi. Protezi hissetmiyorum ve elime hiçbir şekilde gelmiyor.

Ay benimde geçer inşallah sağ göğsüm özellikle eyilip kalkarken falan ne marka kullandiniz

Evet bende de olmustu birkac gun surdu o hissiyat. Uc hafta oldu tam, simdi assiri hassasiyet var, arada kasiniyor, uclari ve yukarsi ama normaldir diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…