Meme buyutme

Kardelen9135

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
14
3
33
Merhaba kizlar. Buraya yeni üye oldum ve izmirde Dr. Ebru durmusa meme buyutme yaptıranlar ve adını duyanlar var mı. Ameliyat günü aldım ve içime bir sıkıntı girdi. Lütfen bana yardımcı olun...

Son düzenleme:
Merhaba kizlar. Buraya yeni üye oldum ve izmirde Dr. Ebru durmusa meme buyutme yaptıranlar ve adını duyanlar var mı. Ameliyat günü aldım ve içime bir sıkıntı girdi. Lütfen bana yardımcı olun...

Konuyla ilgili yardımcı olamasamda bi kaç sorum olucak. Nereden olucak kesi? Sadece meme altı ameliyat mı yapıyor ebru hanım?

Yardımçisi ile görüştüm meme altından olucak yuvarlak olucak dedi ameliyat gününü aldım ama ameliyat gününden 2 hafta önce doktorla gorusucez

Yardımçisi ile görüştüm meme altından olucak yuvarlak olucak dedi ameliyat gününü aldım ama ameliyat gününden 2 hafta önce doktorla gorusucez

Kontrol olmadan , doktorla görüşmeden karar vermeniz ameliyat günü almanız bayagı cesaret işi. Umarım herşey güzel gider:) bol şans

bende cuma günü ameliyat olucam dün arkadasım oldu onunla beraber karar verdik gögüs estetiği yaptırmaya dün ameliyattan cıktıgında baya agrısı vardı bugun iyi 325 cc kas altı takmıs doktor

Ne yaptınız çok merak ettim. Ben de 2 hafta kadar önce kendisine ameliyat oldum, hem kendisine hem de ekibine epey icerlemis durumdayım. Foruma yazsam mi yazmasam mi karar da veremiyorum.. Ve hakkında okuduğunuz şikayetleri çok merak ettim. Ben olumlu olumsuz hicbir yorum bulamamistim

X