Sebbin ve nagoru burdan duydum ben aratirsaniz taktiranlar vardi. Operasyon oncesi cok dr gezdim ama hc biri bu markalari kullanmiyordu. Bence iyi arastirin fiyati uygun olsun diye sonradan sorun yasamayin. Cok bilindik kaliteli denilen ve yillardir kullanilan markalar bile sorun cikarabiliyor. Ben dr dr gezerken edindigim bilgiye dayanarak motiva,mentor ve polytech tercih edilebilir markalar diyebilirim. Sizin dusundugunuz markalar da belki iyi markalardir yanlis bir sey soylemis olmiyim ama gorustugun dr lardan hic duymadim ve bilgim yok. Her marka da her kadina yaramiyor onu da soyliyim. Kimi mentorla sorun yasayip markasini degistirirken kimi motivayla sorun yasayp mentora gecis yapiyor. Birkac marka ile calisan iyi bir dr bulursaniz hangisinin size uygun oldugunu daha iyi anlarsiniz. Yanlis bir tercih revizyon demek, bu da masrafnizin ikiye katlanmasi degil cok daha fazlasini odemek demek. Cunku revizyon ucreti her zaman daha fazla oluyor. Umarim istediginiz sonucu alirsinizMerhaba meme büyütme işlemi olacağım aranızda sebbin marka yada nagor marka kullanan var mı fiyatı biraz daha uygun benim için bu yüzden bu ikisini düşünüyorum
Sikildim senden ardimda dolanmaktan vazgecmelisinProtez seçerken bakmanız gereken ilk kriter markaların garanti şartları olmalı. Marka ne kadar ürününün arkasında duruyor. Garanti süresi ne? 2. kriter ise doluluk oranı. %100 dolu protezi tercih etmelisiniz. Doktorlar bu konuda bilgi vermeyip ilerleyen dönemde hastalarının kırışma problem ile karşı karşıya kalmalarına sebep oluyorlar. %80 dolu protezi tercih etme sebepleri ise ucuz olması. Doktorun size önerdiği ürünler iyi anlamını taşımaz. Çünkü tamamı ticari işletme ve kendi açılarından da karlı olan ürünleri sunmak ilk amaçları. Doktorun o markayı önermemesi o markayı kötü yapmaz. Düşündüğünüz markanın dünya üzerinde yapılan klinik çalışmalarına bakın. Tüm dünyada istatistiksel olarak kullanım oranları ve marka modele göre klinik verileri var. Bir doktor arasının iyi olduğu, daha ucuza mal ettiği markayı önerir, bunu hiç bir zaman unutmayın. Aynı marka içinde farklı modeller de var. Sadece marka değil modele de bakmanız gerek.
O protezi yıllar boyu kullanacak olan sizsiniz.
Son olarak bir markanın fiyatı da o protezin kalitesini belirlemez. Her markanın satış şartları doktordan doktora bile değişiyor. Ağızdan ağıza dolaşan markalar da an gelir kampanya yapar ve doktor o protezi çok daha uygun fiyatlarla mal edebilir. O zaman ucuz protez o olur.
Forum tarafından ceza alman sana yetmedi sanırım. İnsanları hala yanlış bilginle yanlış yönlendiriyorsun. Konu hakkında hiç bir bilgin yok. Ticaretin zerresinden anlamıyorsun. Her marka rekabete göre fiyat yapar. Her marka da an gelir fiyat düşer. Ayrıca her markanın kendi içinde modellerine göre fiyatları da ayrıdır. Ucuzu da vardır, pahalısı da. Şu marka iyidir, şu marka kötüdür tamamen cahil söylemidir.Sikildim senden ardimda dolanmaktan vazgecmelisinbahsedilen kalitede hic bir marka belli bir fiyat skalasinin altina dusmez. Yine ayri telden calmissin. %80 doluluk orani olan protezleri kendin uretmiscesine savundugun gunleri de unutmayalim. Belirtilen markalarla ilgili engin tecrubelerinden faydalanabilir miyiz. Bu senin icin iyi bir firsat inan hic bir bilgim yok. Bu sayede takdirimi kazanmayi basarabilirsin
Fiyat konusunda kanitlarini benimle paylasabilir misin? Bu senin cok uzerinde durdugun bir konuydu smdi lutfen zamaninda benden istedigini kendin yap ve benim tezimi curut. Ben iyi kotu demedim okudugunu anlamiyorsun iste daha ne kadar uzerind edurym bu konunun. Dedimki onlar hakkinda bilgim yok kotu diyemem belki iyi markalardir. Kadin ne sormus sen ne cevap vermissin. Okudugunu anlamakta yada idarkta bir sorun yasiyorsun. Keske bu konulari yuzyuze tartisabilsek. Nasil bir psikolojik sorunla basetmeye calistigini anlayabilir ve sana yardimci olabilirdim. Boyle uzaktan tam anlayamiyorum. Sen kac silikon taktirdin ve uzman gorusu bildiriyorsun. Kadin zaten arastirmak fikir edinmek icin yazmis sen hala sunu arastr bunu arastir. Kardesim bilgin varsa yazsana markalar hakkindaki goruslerini kadina arastr dicegine o da fikir edinsin. Aldigim cezadan pisman degilim sana laf anlatmaya calisirken sen de inatla idrakta sorun yasarken olan bana olduForum tarafından ceza alman sana yetmedi sanırım. İnsanları hala yanlış bilginle yanlış yönlendiriyorsun. Konu hakkında hiç bir bilgin yok. Ticaretin zerresinden anlamıyorsun. Her marka rekabete göre fiyat yapar. Her marka da an gelir fiyat düşer. Ayrıca her markanın kendi içinde modellerine göre fiyatları da ayrıdır. Ucuzu da vardır, pahalısı da. Şu marka iyidir, şu marka kötüdür tamamen cahil söylemidir.
Her başlığın altında yazmayı kendine görev edinmişsin. Silikon taktırınca o konunun uzmanı olmuyorsun. Ben hangi başlığa yazsam zaten sen varsın. %80 doluluk oranı konusunda bu forumda ilk kaydolduğum günden beri zaten uyaran benim defalarca, sen neden bahsediyorsun? Benim muhatabım değilsin. Yoluna bakabilirsin.
15 gün önce meme büyütme kas altı oldu nagor kullandık doktorumun tavsiyesi ile şimdilik memnunum ömür boyu garantili ve gerçek doğallığa en yakın olan protezlerden biri olduğunu söyledi doktorum :)Merhaba meme büyütme işlemi olacağım aranızda sebbin marka yada nagor marka kullanan var mı fiyatı biraz daha uygun benim için bu yüzden bu ikisini düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım. Umarım uzun yıllar hiç problem yaşamadan güzel zamanlar geçirirsin.15 gün önce meme büyütme kas altı oldu nagor kullandık doktorumun tavsiyesi ile şimdilik memnunum ömür boyu garantili ve gerçek doğallığa en yakın olan protezlerden biri olduğunu söyledi doktorum :)
. Bak yine ceza aldim en tatli yerindeHer ameliyat kendine hastır. Kimsenin tecrübesi kimseninki ile bir olmaz. Ondan dolayı bu ameliyatı geçirmiş kişilerin tecrübesi sizinki ile aynı olacağı anlamına gelmez. İmplantın yerleştirildiği yerden, implant çeşidine, sizin vücudunuzun yapısına, bağışıklık sisteminize vs bir çok değişken vardır. Başkasında olan kompliklasyon sizde olacağı anlamını taşımaz.
Tüm İmplant üreticilerine silikon hammadde sağlayan Nusil'e gelirsek,
Motiva ---> Products – Motiva Implants Sayfaya girip Nusil adını aratabilirsiniz.
GC Aesthetics (Nagor) --> GCA committed to ensure Breast Implant Safety Sayfaya girip Nusil adını aratabilirsiniz.
Mentor --> https://medistim.no/wp-content/uploads/2013/08/memorygel-product-brochure-157754-201102-1.pdf Sayfaya girip Nusil adını aratabilirsiniz.
Polytech --> POLYTECH Implants | Q Medical Sayfaya girip Nusil adını aratabilirsiniz.
Arion --> Presentation Sayfaya girip Nusil adını aratabilirsiniz.
Diğer markaları da kendiniz araştırabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?