- 3 Nisan 2021
- 15
- 7
- 28
Merhaba, bende 21 mayısta oldum ama hala ağrım var, yürürken yavaş yürüyorum, uzanırken kendim kalkamıyorum, çok hareket edemiyorum bugün 4. Günüm ne zamana rahatlarım acabaMerhaba canım 18 Mayıs Çarşamba günü oldum ben 360 cc polytech yuvarlak aynı gün taburcu oldum haliyle ilk gün ağrıları oldu bugün ağrılardan eser kalmadı diyebilirimve şuan gayet iyiler gibi e zamanla vücuda iyice alışıp tam şekil alicak inşallah bende sabırsızlıkla o günleri bekliyorum ama şimdiden iyiki diyorum memeli olmak çok güzel
Canım 7.gunum daha yeni kendim hallediyorum her işimi sabırlı ol yarın daha iyi olacaksın öbür gün daha iyi her geçen gün daha iyi oluyor yan yatma arkana 3 4 yastık koy oturur şekilde uyumaya çalış evet zor sırt ve bel ağrısı yapıyor bu durum ama bacaklarından destek alarak kalkmaya calis ben yalnız yaşayan biri olarak öyle yapıyordum inşallah bı an önce toparlarsin birazda piskolojik sen güçlü olursan vücudunda güçleniyorMerhaba, bende 21 mayısta oldum ama hala ağrım var, yürürken yavaş yürüyorum, uzanırken kendim kalkamıyorum, çok hareket edemiyorum bugün 4. Günüm ne zamana rahatlarım acaba
Çok teşekkür ederimCanım 7.gunum daha yeni kendim hallediyorum her işimi sabırlı ol yarın daha iyi olacaksın öbür gün daha iyi her geçen gün daha iyi oluyor yan yatma arkana 3 4 yastık koy oturur şekilde uyumaya çalış evet zor sırt ve bel ağrısı yapıyor bu durum ama bacaklarından destek alarak kalkmaya calis ben yalnız yaşayan biri olarak öyle yapıyordum inşallah bı an önce toparlarsin birazda piskolojik sen güçlü olursan vücudunda güçleniyor
Merhaba bende dr arayışındayım ne kadara yaptırdınız acaba birde hangi marka takıldı ?Ankara'da onurkan idaciya öldüm canım özel de pazartesi görüştüm Çarşamba ameliyat oldum hemen ayın. 1 inde iş başı yapmam gerek o yüzden acele ettim yarında kontrolüm var bandajlarim açılacak sadece doktorun verdiği 3 haftalık sütyen ile kalicam zaten 1 haftası gitti kaldı 2 haftası
Çok teşekkür ederimbende yalnız idare etmeye çalışıyorum ve süreç zor geçiyo, az önce aynadan baktım gögüslerime normalde korkup açamam sporcu sütyeni zorlamayayım diye kendimi ama merak edip baktım, inanılmaz büyük geldiler, hiç dokum yoktu ve kesinlikle büyük istemiyordum normal doğal bir gögüs ölçüsü istedim, doktor da 345 mentor damla taktı, ince yapılısın dokun yok sarkma olmaz doğal durur vs ama şuan bu neee çok büyük! Korku saldı şuan ödem mi bu vs diye 345 çok büyük Bi beden değildir herhalde diye düşünüyorum, ay kafayı yemek üzereyim, ama ameliyattan önce de dedik büyük olmucak diye, şuan baya büyük bunlar :
Polytech 360 cc yuvarlak 25 binMerhaba bende dr arayışındayım ne kadara yaptırdınız acaba birde hangi marka takıldı ?
Hangi il ve hastane acaba?1 nisanda devlette 19 bine yaptırdım ben
Çok teşekkür ederim doktorunuz onur kanidacı değilmi şu anda memnun kaldınız işlemden değil mi şimdi numaramı bıraktım görüşeceğimPolytech 360 cc yuvarlak 25 bin
Şimdi çok yeniyiz 10 gün oldu zmaan gostericek genel olarak sorun yok gibi bakalım kontroller ve zaman içersinde inşallah daha güzel olur şimdiden hayırlı olsun geçmiş olsunÇok teşekkür ederim doktorunuz onur kanidacı değilmi şu anda memnun kaldınız işlemden değil mi şimdi numaramı bıraktım görüşeceğim
İnşallah çok çok memnun olursunuz dün görüştüm politeck marka takıyorlarmış 25 bin fiyat verdiler siz ne kadara oldunuz acaba?Şimdi çok yeniyiz 10 gün oldu zmaan gostericek genel olarak sorun yok gibi bakalım kontroller ve zaman içersinde inşallah daha güzel olur şimdiden hayırlı olsun geçmiş olsun
Bende 25 e oldumİnşallah çok çok memnun olursunuz dün görüştüm politeck marka takıyorlarmış 25 bin fiyat verdiler siz ne kadara oldunuz acaba?
Geçmiş olsun canım 10.gunden selam iki güne kalmaz kendin kalkarsın ben yalnız yaşıyorum 3 gün arkadaşım baktı saolsun gerisi tek başıma daha iyi olursun hayırlı olsun.Merhaba kızlar3. Günden yazıyorum. Daha çok yeni olduğu için şu an öyle bir pişmanlık yaşıyorum ki, sinirim bozuluyor ağlama tutuyor sırt ağrısından, göğsümdeki baskıdan taktıkları banttan,fırlatıp atasım geliyor. Ben devlette oldum, 2 gece yattım, hastane yürüme mesafesinde, yürüyerek eve geldim, gelene kadar 4-5 kere mola verdim çünkü nefes almak çok zor. Ameliyattan çıkınca üstüme sanki tuğla döşemişler gibi bir his, direnlerim de vardı benim, biraz sonra kusma felan ilk gün böyle çektirdi bana. Yatıp kalkmak azap yani. Kardeşim bakıyor bana, o olmasa yatıp kalkamam, sifona bile basamıyorum. Dik oturuyorsam anca ayaklarımdan destek alıp kalkmaya çalışıyorum, onda bile can çekişiyorum. Kimseyi korkutmak değil amacım, canım tatlı da değildir ama kas altı olacaksanız, biraz sancılı bir süreç olduğunu bilmelisiniz. YouTube dan bir sürü video izledim ooo herşey çok iyi acı sızı yokmuş gibi anlatıyorlar, yok öyle birsey canlarım. Her geçen gün tabi ki daha iyi olacak ama gerçekçi olmak gerek hiçte öyle kolay değil, en azından benim için kolay olmadı. Sormak istediğiniz birşey olursa çekinmeden sorabilirsiniz
Çok teşekkür ederim canım, sana da çok geçmiş olsun, iyi olman çok güzel darısı benim başımaGeçmiş olsun canım 10.gunden selam iki güne kalmaz kendin kalkarsın ben yalnız yaşıyorum 3 gün arkadaşım baktı saolsun gerisi tek başıma daha iyi olursun hayırlı olsun.
Malesef canım sabırlı olmak zorundasın ben extra olarak apranax ağrı kesici içtim doktorun verdiği ilaçları düzenli kullan aksatma sakın yumuşak yastıklar kulllan çok sert olmayacak şekilde sırtını ovalat harekt et sürekli ne kadar hareketsiz kalırsan o kadar robotlasiyorsun bende senin gibi sizlamalar olmadı ilk gün oldu ikinci gün azaldi tamamen ve şuan elimi değince tenime uyum sağladığını hissediyorm inşallah bı an evvel duzelirsin birazda bünye ila alakalı sanırım düşünmemeye çalış piskolojide çok etkiliyoÇok teşekkür ederim canım, sana da çok geçmiş olsun, iyi olman çok güzel darısı benim başımaDaha az önce doktora yazdım ağrılarım çok nolur bana başka bir ağrı kesici önerin dedim. Batmalarım var, dikiş yerlerim sızlıyor ama özellikle sırt ağrısı beni bitirdi. Bunun için önerebileceğiniz birşey var mı
Benim 9 hafta oldu hala sizinle aynı düşüncede yım kesinlikle bütün duygularımı burda ifade etmişsiniz çok zorrrr çok pismaliigim sonsuz olmayın olmayın olmayinMerhaba kızlar3. Günden yazıyorum. Daha çok yeni olduğu için şu an öyle bir pişmanlık yaşıyorum ki, sinirim bozuluyor ağlama tutuyor sırt ağrısından, göğsümdeki baskıdan taktıkları banttan,fırlatıp atasım geliyor. Ben devlette oldum, 2 gece yattım, hastane yürüme mesafesinde, yürüyerek eve geldim, gelene kadar 4-5 kere mola verdim çünkü nefes almak çok zor. Ameliyattan çıkınca üstüme sanki tuğla döşemişler gibi bir his, direnlerim de vardı benim, biraz sonra kusma felan ilk gün böyle çektirdi bana. Yatıp kalkmak azap yani. Kardeşim bakıyor bana, o olmasa yatıp kalkamam, sifona bile basamıyorum. Dik oturuyorsam anca ayaklarımdan destek alıp kalkmaya çalışıyorum, onda bile can çekişiyorum. Kimseyi korkutmak değil amacım, canım tatlı da değildir ama kas altı olacaksanız, biraz sancılı bir süreç olduğunu bilmelisiniz. YouTube dan bir sürü video izledim ooo herşey çok iyi acı sızı yokmuş gibi anlatıyorlar, yok öyle birsey canlarım. Her geçen gün tabi ki daha iyi olacak ama gerçekçi olmak gerek hiçte öyle kolay değil, en azından benim için kolay olmadı. Sormak istediğiniz birşey olursa çekinmeden sorabilirsiniz
Senin adına çok sevindim iyi ki ağrısız sızısız geçirmişsin çekilecek dert değilMalesef canım sabırlı olmak zorundasın ben extra olarak apranax ağrı kesici içtim doktorun verdiği ilaçları düzenli kullan aksatma sakın yumuşak yastıklar kulllan çok sert olmayacak şekilde sırtını ovalat harekt et sürekli ne kadar hareketsiz kalırsan o kadar robotlasiyorsun bende senin gibi sizlamalar olmadı ilk gün oldu ikinci gün azaldi tamamen ve şuan elimi değince tenime uyum sağladığını hissediyorm inşallah bı an evvel duzelirsin birazda bünye ila alakalı sanırım düşünmemeye çalış piskolojide çok etkiliyo
Ah canım hala geçmedi mi 9 hafta olmuş bide yani hiç mi bir iyileşme yokBenim 9 hafta oldu hala sizinle aynı düşüncede yım kesinlikle bütün duygularımı burda ifade etmişsiniz çok zorrrr çok pismaliigim sonsuz olmayın olmayın olmayin
Sürekli eğik duruşa. Kötü tabi dikilmeye başla bence açıda çeksen bu süreci kendin. Atlatmak zorundasın yanında isterse 10 kişi olsun sen iyi olmadıktan sonra fayda etmiyor güçlüyüm diyceksin yoksa zor senin için çok geçmiş olsun inşallah Bi an evvel toparlanır sinSenin adına çok sevindim iyi ki ağrısız sızısız geçirmişsin çekilecek dert değilKesinlikle katılıyorum, psikoloji tabi ki önemli. Ameliyat olmadan önce hiç heyecanlanmadım, korkmadım ya da gözümde büyütmedim ne olacaksa olsun dedim, kendimi hazırlayarak girdim. Bende iradesi güçlü bir insanımdır ama demek ki ameliyat sonrası acılara o kadar da dayanıklı değilmişim. Gözümden yaş getirtti, herkesin bu süreci çok farklı atlattığı kesin. Ben ikinci gün atlatmayi geçtim iki gece hastanede yattım bide ağrılardan, damar yolu ayrı acıyordu sol kolum balon gibi şişti, diren yerleri ayrı acıyordu, uykusuzluk, ağrılar desen ayrı dert valla ben mahvoldum bir an önce geçsin gitsin istiyorum, evdeki tüm güzel yastıkları ben aldim kule yaptım öyle uyumaya çalışıyorum artık ne kadar uyunursa Yüzüm gözüm rezalet görünüyor,dışarı çıkıp yürüyemiyorum, insan üç günde çöker mi, çöküyormuş demek ki. Yürüyorum ama evin içinde ne kadar olursa, bugün apartman bahçesinde tur attım artık, dik durmak çok zor. Ilaçları da kullanıyorum masaj da yaptırıyorum yok. Sabır çekiyorum gerçekten. Ya benim ağrı kesicim çok etkisiz yeterli gelmiyor 25 mg lik bir ağrı kesici ya da benim canım çok tatlıymış ben bilmiyormusum
Çok teşekkür ederim. Bugün ufak ufak kendim yapmaya çalıştım bir çok şeyi, elimden gelenin en iyisini deniyorum. Insallah en yakın zamanda iyileşir de bende buraya güzel yorumlar yazarım.Sürekli eğik duruşa. Kötü tabi dikilmeye başla bence açıda çeksen bu süreci kendin. Atlatmak zorundasın yanında isterse 10 kişi olsun sen iyi olmadıktan sonra fayda etmiyor güçlüyüm diyceksin yoksa zor senin için çok geçmiş olsun inşallah Bi an evvel toparlanır sin