Senin adına çok sevindim iyi ki ağrısız sızısız geçirmişsin çekilecek dert değil
Kesinlikle katılıyorum, psikoloji tabi ki önemli. Ameliyat olmadan önce hiç heyecanlanmadım, korkmadım ya da gözümde büyütmedim ne olacaksa olsun dedim, kendimi hazırlayarak girdim. Bende iradesi güçlü bir insanımdır ama demek ki ameliyat sonrası acılara o kadar da dayanıklı değilmişim. Gözümden yaş getirtti, herkesin bu süreci çok farklı atlattığı kesin. Ben ikinci gün atlatmayi geçtim iki gece hastanede yattım bide ağrılardan, damar yolu ayrı acıyordu sol kolum balon gibi şişti, diren yerleri ayrı acıyordu, uykusuzluk, ağrılar desen ayrı dert valla ben mahvoldum bir an önce geçsin gitsin istiyorum, evdeki tüm güzel yastıkları ben aldim kule yaptım öyle uyumaya çalışıyorum artık ne kadar uyunursa
Yüzüm gözüm rezalet görünüyor,dışarı çıkıp yürüyemiyorum, insan üç günde çöker mi, çöküyormuş demek ki. Yürüyorum ama evin içinde ne kadar olursa, bugün apartman bahçesinde tur attım artık, dik durmak çok zor. Ilaçları da kullanıyorum masaj da yaptırıyorum yok. Sabır çekiyorum gerçekten. Ya benim ağrı kesicim çok etkisiz yeterli gelmiyor 25 mg lik bir ağrı kesici ya da benim canım çok tatlıymış ben bilmiyormusum