meme büyütme

feeling3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
49
23
24
Merhaba sırf bu konuyu açmak için üye oldum, biraz uzun ama lütfen okuyun, nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki... Benim memem çok küçük ama gerçek anlamda çok küçük. Dümdüz sütyenler almam gerekiyor çünkü hiçbir sütyenin içini doldurmuyor. Silikon taktırmak istiyorum ama yaşım 19 ailemi ikna etmek para bulmak.. Hadi onları hallettim diyelim. İnternetten çok araştırma yaptım her yazıyı okudum, silikon dokununca belli oluyor diyorlar. Birinin dokununca fark etmesini, rahatsız olmasını hiç istemem daha evleneceğim. Süt bezlerimin zarar görmesinden de tedirgin oluyorum.. Eski erkek arkadaşım memen yok yok fındık gibi yok tahta gibi diye sürekli benzetme yapardı o da arttırdı kompleksimi. Sürekli destekli giyiyorum ama beni böyle beğenen biri bir gün destekli sütyensiz halimi görür de yüzü düşerse diye korkumdan sevgili yapamıyorum. Çok mutsuzum, sürekli bunu düşünüyorum... Öncelikle 19 silikon taktırmak için küçük bir yaş mı, yaşı benim gibi küçük olup yaptıran varsa ailenizi nasıl ikna ettiniz? Ve en önemlisi dokununca belli oluyor mu yani ele bir plastik parçası geliyor mu? Çünkü her yerde bi erkeğin bunu anlamaması imkansız, iğreniyoruz gibi şeyler yazmışlar...Ve burnumdan da memnun değilim kemikli ve biraz büyük ikisini de yaptırırsam yapma bebek gibi olmaktan da korkuyorum..
Önerilerinize, fikirlerinize çok ihtiyacım var teşekkür ederim okuduğunuz için

Son düzenleme:
Mrb 19 yas bence uygun 18 yasinda yaptiranlarida biliyorum.
Silikonu ne ben nede esim daha hic hissetmedi kasalti var bende
Cok asiri zayifsan dokunda yoksa sende nasil olur ama bilemicem
Hem burnumu hem mememi yaptirirsam yapma bebek olurum demissin de memeni zaten kim görcek :)
Aileni ikna etmeye calis para topla yaptir derim

parayı kendi kyklarımdan veya çalışarak biriktirmeyi planlıyorum seneyeyi bulur neredeyse, erken olmadığını düşünmenize çok sevindim. Büyük bir şey istemiyorum zaten normal insanlarınki kadar olsa yeter, dokununca hiçbir fark hissetmiyor musunuz gerçekten

Benimde simdiki aklim ve imkanim olsaydi bende bekarken yaptirirdim inan sana hak veriyorum
Yok valla bikeren olsun hissetmedim suan baya yumusadilar yani senelerdir benim memem gibi hic yabancilik cekmedim ki daha 4 ay oldu yaptirali
Disardan da hic anlasilmiyo cünkü öncesindede hep full destekli sütyen giyerdim simdi sütsensizde ciksam ayni
Darisi basina ha bu arada yok erkek arkadasmis yok gelecekteki kocanmis felan onlar icin degil sadece sen mutlu ol diye yaptir.benim kocam bi keren olsun laf demedi memem kücük diye ameliyatida istemiyordu ben kendim istiyodum diye ikna oldu simdi cok memnun o ayri mesele

ne kadar güzel çok sevindim sizin adınıza.. para biriktirmeye başlayıp ben de bir doktora danışmayı düşünüyorum, teşekkür ederim

Merhaba. Ameliyat olalı yaklaşık iki haftadı oldu. Henüz çok erken ama evet silikonları hissediyorsun. Kalmış ki karşı taraftan biri dokunsa sahte olduğunu hemen anlar. Bakalım ne zaman doğal olacaklar.. Bu arada ailemin protez taktırdığımdan haberi yok.
Estetik ameliyatı olacaksan çok düşün. Millet ne der diye değil, ben kendimi nasıl hissediyorum ve hissederim mantığıyla yürü. Çünkü bu kararı sadece sen verebilirsin ve o mutluluğu veya tam tersine pişmanlığı yine sen yaşacaksın. Bir çok doktora görün, bir kaç fikir Alman gerekli. Bütün doktorlar aynı şeyleri söylemiyor ve bir karara varmak için aynı yöntemi kullanmıyorlar. Bende senin gibi hem göğüsümü hem burnumu yaptırmak istiyordum fakat görüştüğüm bir doktor hiç gerek yok demişti, ameliyat yapılır ama pek bir değişiklik olmaz, illa istiyorum diyorsan burnuna dolgu yeterlidir demişti. O gün bugündür burnunla barışırım :)

Merhaba bende yaklaşık 2 ay önce ameliyat oldum çok memnunum. Ama biri daha yumuşak diğeri daha sert, sanırım zamanla düzelir hep masaj yapıyorum. Olmak isteyenler hiç düşünmesin dayanılmaz bir ağrısı yok

merhaba ben de meme konusunda seninle aynı durumdayım ve benim de yaşım 19. yaptırmak istiyorum hatta araştırmadığım doktor,hastane kalmadı gerçekten uzun zamandır araştırıyorum bunu. anneme söyledim olumlu baktı ama babama nasıl söylerim bilmiyorum sanırım babamdan gizli yaptırıcam yaptırırsam
elleyince hissedilmesini ben de istemem doğal meme dokusunda olsa çok iyi olur ama silikon çeşidine göre farklılık gösteriyormuş sanırım.
yaptırmak için erken olabilir ama niye daha fazla bekleyelim ki? hem fiyatlar her sene artıyo bu yüzden ne kadar erken yaptırılırsa o kadar iyi bence benim düşüncem bu.

O zamanlar İki hafta yazmışım iki ay olacaktı ****

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…