Meme Büyütme

gamzedilan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2018
2
0
35
Uzun yıllar hayalini kurduğum göğüslerle sevgili Doktorum Ömer Ekin sayesinde kavuştum. Çok uzun araştırmalar sonucunda kendisinden görüşme randevusu almaya karar verdim, yıllardır hakkında çok fazla bilgi edinmiştim , onunla ilgili hep olumlu yorumlar okumuştum ,kendisini hiç görmeden tanıyor gibi hissediyordum ve iç sesimi dinleyip onu tanıma şansını bulduğum için çok mutluyum. İlk görüşme o kadar yakın, o kadar samimi geçti ki aynı gün operasyon planlamamızı yaptık. Bir kaç gün sonra muhteşem göğüslere onun sihirli elleri sayesinde kavuştum. Operasyonumu gerçekleştireli 3 ay oldu ve okadar mutluyum ki hergün defadalarca ,her aynaya baktığımda ona teşekkür ediyorum. Keşke bu kararı daha önce almış olsaydım diyorum . 30 yaşındayım ve ergenliğimden bugüne hayalini kurduğum memelere şimdi sahibim . Meme büyütme hayaliniz varsa hiç ertelemeyin ve Ömer Ekine gözünüz kapalı güvenin ve inanın sizi sizden iyi anlıyor. Kendisi şuan Medical park hastanesinde görev yapıyor benim operasyonumuda burada gerçekleştirdi ve her aşamasında yanımda oldu. Ameliyat öncesi ve sonrası beni her konuda bilgilendirdi. İşinde gerçekten çok iyi bir doktor, çok iyi bir insan.

Canım fiyatı ne kadar Ömer beyin?

Gamze merhaba,
bende Ömer beye gitmek istiyorum. biraz bilgi almak istiyorum, özelden yazabilir miyim ?
izlemeye aldım seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…