Meme büyütme

EGESMA06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
5
0
39
Meme büyütme uzun zamandır istediğim bir operasyon olmasına rağmen hep erteliyordum.Fakat DR.ÖMER EKİN Bey'le tanışana kadar...Doktorumu internet sitesinden inceledikten sonra kendisiyle ön görüşme yaptım.Vermiş olduğu bilgiler net ve açıklayıcı olduğu için hemen ameliyata karar verdim.Görüştüğüm ilk doktordu içimde bazı korku ve endişelerim vardı.Lakin DR. ÖMER EKİN Bey'le ilk görüşmemizde kendisi bir cerrah değilde insanların içine kadar işleyen piskoterapist gibiydi.Çok içten samimi sıcak kanlı oluşu bütün korkularımı unutturdu içimi rahatlattı.Kafamdaki bütün soru işaretleri DR.ÖMER EKİN Bey'le ilk tanışmamızda uçup gitti.Ona çok güvenip karar verdim."26.06.2018 MEDİCAL PARK HASTANESİ" Ameliyat son derece başarılı ve mükemmel geçti.Ameliyattan sonra olumsuz en ufak bir sorun yaşamadım.Hastalara ve işine verdiği değer son derece titiz ve çok başarılı...DR.ÖMER EKİN harika bir cerrah, mükemmel bir insan,ve çok yetenekli bir doktor.Hocamız harikalar yaratıyor.Kısa sürede çok hoş ve sağlıklı bir görüntüye kavuştum.Kendi adıma çok mutluyum ve çok memnun kaldım.DR ÖMER EKİN başarılarının daim olması dileğiyle...Tüm ekibine çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizi saygı ve sevgilerimle.Bundan sonra kesinlikle DR. ÖMER HOCAM tek adresim olacak.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Güvenilir ve işini son derece başarılı yapan nadir doktorlardan...Çok minnettarım!

Meme büyütme uzun zamandır istediğim bir operasyon olmasına rağmen hep erteliyordum.Fakat DR.ÖMER EKİN Bey'le tanışana kadar...Doktorumu internet sitesinden inceledikten sonra kendisiyle ön görüşme yaptım.Vermiş olduğu bilgiler net ve açıklayıcı olduğu için hemen ameliyata karar verdim.Görüştüğüm ilk doktordu içimde bazı korku ve endişelerim vardı.Lakin DR. ÖMER EKİN Bey'le ilk görüşmemizde kendisi bir cerrah değilde insanların içine kadar işleyen piskoterapist gibiydi.Çok içten samimi sıcak kanlı oluşu bütün korkularımı unutturdu içimi rahatlattı.Kafamdaki bütün soru işaretleri DR.ÖMER EKİN Bey'le ilk tanışmamızda uçup gitti.Ona çok güvenip karar verdim."26.06.2018 MEDİCAL PARK HASTANESİ" Ameliyat son derece başarılı ve mükemmel geçti.Ameliyattan sonra olumsuz en ufak bir sorun yaşamadım.Hastalara ve işine verdiği değer son derece titiz ve çok başarılı...DR.ÖMER EKİN harika bir cerrah, mükemmel bir insan,ve çok yetenekli bir doktor.Hocamız harikalar yaratıyor.Kısa sürede çok hoş ve sağlıklı bir görüntüye kavuştum.Kendi adıma çok mutluyum ve çok memnun kaldım.DR ÖMER EKİN başarılarının daim olması dileğiyle...Tüm ekibine çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizi saygı ve sevgilerimle.Bundan sonra kesinlikle DR. ÖMER HOCAM tek adresim olacak.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Güvenilir ve işini son derece başarılı yapan nadir doktorlardan...Çok minnettarım!
Keşke bu kadar doktorunuzun adını yazıp öveceginize ameliyatınızla ilgilide bilgiler yazsaydınız :))) Bu ne,insanların hafızasına doktorun ismini yazmaya çalışır gibi doktorun ismini yazmak yaa :duduk:

Kötü bir reklam olmus gercekten
Yazık ki böyle bir hastanede calısan doktorun buna ihtiyac duyması..

Doktorumla ne alaka memnun kaldım Ameliyattan ve içimden gelenleri yazdım.Samimi ve içten birisi olduğu için kendi adıma doktorumu övdüm bu kadar uzatmayın artık

Başımdan geçenleride yazayım çok korkuyordum doktoruma güvendim ve bütün korkularımı yendim ameliyattan çıktıktan sonra gözlerimi açtığımda ameliyatım bitmiş ve odama getirilmiştim.Uyandığımda da her şey yolundaydı uyandıktan 3 saat sonra ayağa kalktım yürüdüm ve çok çabuk toparlandım.Doktorumda şaşırdı bu duruma çok çabuk toparlandın ve rahat bi ameliyat oldu demişti.Bir gece hastanede kaldım sonra taburcu oldum DOKTORUM sargılarımı çıkardı herşey güzeldi ağrım sızım çok hafif oldu çıktıktan sonrada çok ağrım olmadı zaten 5 gün sonra daha iyi toparlandım başımdan geçenler bunlar bana bu cümleler hafif kaldığı için Doktorumun başarısından bahsettim doktor demiyor git beni anlat öv diye zaten benim anlatmama ihtiyacı Yok çünkü çok iyi bir cerrah tecrübeli birisi herkes övüyor sadece ben değil ben duyumlarımdan yola çıkarak doktoruma ameliyata karar verdim anlatabildimmi tşkrlr

Kesinlikle tavsiye ediyorum derkende hasta yorumları çok önemli bir bilgi olduğu için öyle yazdım çünkü bende yorumları okuyarak doktorumu buldum bir sürü doktor araştırdım ve her doktor için yazılan yorumları okuyordum çünkü açıklayıcı yorumlar insanı doğru doktora ulaştırabiliyor diye düşündüm belki ben memnun kalırım başkası memnun kalmaz onu bilemem o yüzden yorumlarla iyi ve güzel olan şeyleri anlattım kötü bir niyetim Yok !Doktorumda benim yorumumla tanınmıyor zaten tanınan ve bilinen bir doktor neyi tartışıyoruz ki sizlerle Bunu anlayamadım...

Kesinlikle tavsiye ediyorum derkende hasta yorumları çok önemli bir bilgi olduğu için öyle yazdım çünkü bende yorumları okuyarak doktorumu buldum bir sürü doktor araştırdım ve her doktor için yazılan yorumları okuyordum çünkü açıklayıcı yorumlar insanı doğru doktora ulaştırabiliyor diye düşündüm belki ben memnun kalırım başkası memnun kalmaz onu bilemem o yüzden yorumlarla iyi ve güzel olan şeyleri anlattım kötü bir niyetim Yok !Doktorumda benim yorumumla tanınmıyor zaten tanınan ve bilinen bir doktor neyi tartışıyoruz ki sizlerle Bunu anlayamadım...[

Merhabalar benim de yardımınıza ihtiyacım var çok moralim bozuk , minyon tipli yim 160 boy 50 kilo ve çocuklardan dolayı meme sarkması var dı dikelestirme ameliyatı olmak istedim ama tek basına yeterli olamayacağı icin protez de koyuldu 275 moderate plus ,round yuvarlak, sanırım dual plan yapıldı tekrar gittiğimde soracağım , inanılmaz şişler ve şekilsiz ler gözüme çok büyük ve saçma bir sekil olarak görünüyor . İner mi acaba , yani bi de meme ağzıma girecek kadar yukarıda önü açık bir şey giyemiyorum zaten , 7. Günüm bugün

X