İyi günler kızlar doğumdu emzirmeydi derken göğüslerim esrarengiz bir şekilde eridi kayboldu kullandığım hiçbir krem çay vesaire işe yaramadı tam 22 senedir bekliyorum ama olmadı fiyatlar inanılmaz yüksek bu defa kesin karlıyım kredi çekip olacam ameliyat sizin bir öneriniz varmı en uygun nerede yaptırabilirim şimdiden teşekkürler
Birde yuvarlakla damla arasında bile bayağı fiyat farkı var benim hayalim damla olanıydı ama o daha pahalı.amaliyat sonrası kimi günlerce ağrı sancı geçmiyo demiş kimide çok rahattım demiş anlayamadım.
Ya riskli is tabi ki daga çok araştırma yapmalısınız istanbulda olaydiniz özel de dağa uygun a yapan larda var devlet keyfi olduğu için pek sanmıyorum 5000 istemez tane si 3000 e geliyor zaten toplamda zaten 6000 7000 arası oluyor eğer bi sıkıntı yaşamıyor sanır SGK karsilamaz
İyi günler kızlar doğumdu emzirmeydi derken göğüslerim esrarengiz bir şekilde eridi kayboldu kullandığım hiçbir krem çay vesaire işe yaramadı tam 22 senedir bekliyorum ama olmadı fiyatlar inanılmaz yüksek bu defa kesin karlıyım kredi çekip olacam ameliyat sizin bir öneriniz varmı en uygun nerede yaptırabilirim şimdiden teşekkürler
Selam. Kararını sonuna kadar destekliyorum. Ben de 28 nisanda ameliyat oldum. Onca yıl bekledim de ne oldu. Ay para ayyy o ayyy bu derken o kadar yıl boşu boşuna bekledim. Ben İzmir de Ekol KBB hastanesinde Prof.Mübin Hoşnuter e ameliyat oldum.hem dikleştirme hem büyütme. 8,500 TL ödedim. Tabi ki kredi çektim. İyi ki bu borca girdim iyi ki ameliyat oldum. Yolda yürüyüşüm bile değişti. Kendimize daha fazla değer vermenin vakti geldi.
İzmir'de iki farklı doktora daha gitmiştim. Biri 15 bin, diğer 5 bin 500 TL demişti. Paradan çok doktora güvenmeyi tercih ettim. Sana da doktoruna güvenirsen yaptır derim.
Ya riskli is tabi ki daga çok araştırma yapmalısınız istanbulda olaydiniz özel de dağa uygun a yapan larda var devlet keyfi olduğu için pek sanmıyorum 5000 istemez tane si 3000 e geliyor zaten toplamda zaten 6000 7000 arası oluyor eğer bi sıkıntı yaşamıyor sanır SGK karsilamaz